Τα 7 καλύτερα WordPress Plugins για το 2018

Φέρτε τον ιστότοπό σας WordPress σε ταχύτητα με την τρέχουσα κατάσταση του ιστού

Είτε τρέχετε έναν αυτο-φιλοξενούμενο ιστότοπο WordPress για επαγγελματικούς ή προσωπικούς σκοπούς, θα θέλετε να έχετε τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα πρόσθετα εκεί έξω για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί με βέλτιστο τρόπο και να δώσει στους επισκέπτες τι ακριβώς αναζητούν.

Ένα πρόσθετο CMS είναι ένα κομμάτι του λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει ή να προσθέσει στη λειτουργικότητα του δικτυακού σας τόπου WordPress. Τόσο τα δωρεάν όσο και τα premium plugins είναι διαθέσιμα, τα οποία μπορείτε να μεταφορτώσετε από το WordPress.org ή από τους ιστοτόπους των προγραμματιστών ως αρχεία .ZIP και να μεταφορτώσετε στον ιστότοπό σας. Μόλις εγκατασταθεί με επιτυχία, το plugin σας είναι έτοιμο για χρήση.

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε λίγη συντήρηση στον ιστότοπό σας WordPress και να του δώσετε μια καλή αναβάθμιση κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας μερικά από τα ακόλουθα plugins για το 2018.

01 από 07

Jetpack: Ασφαλίστε τον ιστότοπό σας, αυξήστε την κυκλοφορία και εμπλέξτε τους επισκέπτες σας

Screenshot του Jetpack για το WordPress

Το Jetpack είναι ένα πανίσχυρο plug-in all-in-one που εξοπλίζει τον ιστότοπό σας με λειτουργίες που καλύπτουν την παραγωγή κυκλοφορίας , το SEO, την ασφάλεια, την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστοτόπων, τη δημιουργία περιεχομένου και τη δημιουργία / εμπλοκή κοινότητας. Δείτε τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας με μια ματιά, μοιραστείτε αυτόματα νέες δημοσιεύσεις στα κοινωνικά μέσα, προστατέψτε τον ιστότοπό σας από βίαιες επιθέσεις δυνάμεων και πολλά άλλα.

Αυτό που μας αρέσει: Το plugin είναι διαισθητικό για χρήση - ακόμη και για αρχάριους του WordPress. Είναι επίσης πολύ ωραίο να έχετε τόσες πολλές χρήσιμες λειτουργίες τυλιγμένες σε ένα μεγάλο plugin, ώστε να μην χρειάζεται να ψάξετε και να κατεβάσετε ένα ειδικό plugin για κάθε συγκεκριμένη λειτουργία.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Ανάλογα με τις λειτουργίες που έχετε ενεργοποιήσει μαζί με άλλους παράγοντες του ιστότοπου (όπως πρόσθετα πρόσθετα που χρησιμοποιείτε, σχέδιο φιλοξενίας και θέμα σας), θα μπορούσατε να δείτε τους χρόνους φόρτωσης να αυξάνονται από τη χρήση του Jetpack.

Τιμή: Δωρεάν με επιλογές αναβάθμισης σε προσωπικό, επαγγελματικό ή Premium μέλος. Περισσότερο "

02 του 07

Yoast SEO: Βρείτε τις μηχανές αναζήτησης

Screenshot από το Yoast SEO για το WordPress

Εάν θέλετε πραγματικά να πάρετε σοβαρά σχετικά με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ώστε να αρχίσετε να κατατάσσεστε στην κορυφή για όλους τους στόχους σας στο Google, το Yoast είναι το plugin SEO που θέλετε να έχετε εγκαταστήσει στον ιστότοπό σας. Με το Yoast, θα μάθετε αν ο τίτλος σας είναι πολύ μεγάλος, αν έχετε ξεχάσει να βάζετε λέξεις-κλειδιά στις ετικέτες σας alt image, αν η περιγραφή του meta σας χρειάζεται εργασία και άλλες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη βελτίωση της κατάταξης αναζήτησης του ιστότοπού σας.

Αυτό που μας αρέσει: Μας αρέσει η προεπισκόπηση του αποσπάσματος που σας δείχνει ακριβώς τι θα φανεί το αποτέλεσμα της αναζήτησης Google μαζί με τη λεπτομερή ανάλυση που δημιουργήθηκε με σαφείς προτάσεις για να κάνει την SEO σας ακόμα καλύτερη.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Η υποστήριξη δεν προσφέρεται εκτός αν αναβαθμίσετε την έκδοση Premium.

Τιμή: Δωρεάν με την επιλογή αναβάθμισης σε Premium (μία άδεια Premium ανά τοποθεσία). Περισσότερο "

03 του 07

MailChimp για WordPress: Δημιουργήστε τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Στιγμιότυπο οθόνης του MailChimp για το WordPress

Το MailChimp είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους διαχείρισης λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω για τη συλλογή συνδρομητών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη διαχείριση εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν έχετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, η δημιουργία μιας λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κρίσιμη για τη διατήρηση και την εμπλοκή των πελατών.

Παρόλο που υπάρχουν αρκετοί καλοί παροχείς διαχείρισης λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το WordPress plugin του MailChimp είναι ένα must-have για τις φιλικές προς τον χρήστη φόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να προστεθούν στον ιστότοπό σας γρήγορα και απρόσκοπτα. Τα έντυπα συνδέονται απευθείας με τον λογαριασμό σας στο MailChimp, ώστε όποιος εισάγει τις πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προστίθεται απευθείας στη λίστα σας στο λογαριασμό σας.

Τι μας αρέσει: Οι φόρμες εγγραφής έχουν προσαρμόσιμες επιλογές που επιτρέπουν τη φόρμα να συνδυάζεται ωραία σε οποιοδήποτε θέμα και υπάρχουν διαφορετικά στυλ των εντύπων εγγραφής για να διαλέξετε και εσείς. Αγαπάμε επίσης ότι μπορεί να ενσωματωθεί άψογα με τη φόρμα σχολίων WordPress και άλλες δημοφιλείς μορφές συμπλήρωσης όπως το Έντυπο Επικοινωνίας 7.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Κάνει τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε μεγαλύτερο έλεγχο και προσαρμογή σε σχέση με την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα των εντύπων εγγραφής.

Τιμή: Δωρεάν με την επιλογή αναβάθμισης σε Premium για μερικά επιπλέον εργαλεία. Περισσότερο "

04 του 07

WP Smush: Συμπίεση και βελτιστοποίηση εικόνων

Στιγμιότυπο οθόνης του WP Smush για το WordPress

Το μέγεθος των εικόνων σας μπορεί να επηρεάσει δραματικά πόσο καιρό χρειάζεται ο φόρτος του ιστότοπού σας και γι 'αυτό ακριβώς χρειάζεστε WP Smush. Αυτό το plugin μεταβάλλει αυτόματα το μέγεθος, συμπιέζει και βελτιστοποιεί τις εικόνες σας καθώς τις φορτώνετε στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για να το κάνετε χειροκίνητα εκ των προτέρων.

Αυτό που μας αρέσει: Η αυτόματη επιλογή "εξοστρακισμού" είναι από μόνη της ένας σωστός τρόπος ζωής, αλλά είναι ακόμα πιο εκπληκτικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιλέξετε τις υπάρχουσες εικόνες στη βιβλιοθήκη σας για να χυτευθείτε χύμα (μέχρι και 50 εικόνες τη φορά).

Αυτό που δεν μας αρέσει: Οι εικόνες που υπερβαίνουν το 1MB θα παραληφθούν. Για να εξομαλύνετε εικόνες μέχρι 32MB, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε WP Smush Pro.

Τιμή: Δωρεάν με δοκιμή 30 ημερών του WP Smush Pro. Περισσότερο "

05 του 07

Akismet: Αυτόματη Εξάλειψη του Spam

Στιγμιότυπο από το WordPress

Όποιος έχει εγκαταστήσει ποτέ τη δική του ιστοσελίδα WordPress γνωρίζει ότι δεν χρειάζεται πολύ για τους spambots να το βρείτε και να αρχίσετε να υποβάλλετε αυτοματοποιημένα σχόλια spam. Το Akismet λύνει αυτό το πρόβλημα φιλτράροντας αυτόματα το spam, ώστε να μην χρειάζεται να το αντιμετωπίζετε.

Αυτό που μας αρέσει: Είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι κάθε σχόλιο έχει το δικό του ιστορικό κατάστασης, το οποίο δείχνει ποιες αποστέλλονται αυτόματα σε ανεπιθύμητο περιεχόμενο, ποιες αυτομάτως εκκαθαρίστηκαν και ποιες ήταν ανεπιθύμητες ή ανεπιθύμητες από έναν συντονιστή.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία εγγραφής για να πάρετε ένα κλειδί API για να έχετε το plugin να λειτουργήσει. Δεν είναι δύσκολο ή μεγάλη διαπραγμάτευση να πάρει ένα κλειδί API - είναι μόνο ένα επιπλέον βήμα που δεν θα έπρεπε να περάσουμε.

Τιμή: Δωρεάν με επιλογές αναβάθμισης σε σχέδια Plus και Enterprise. Περισσότερο "

06 του 07

Ασφάλεια Wordfence: Λάβετε Προηγμένη Προστασία Ασφαλείας

Στιγμιότυπο οθόνης της ασφάλειας Wordfence για το WordPress

Κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου του WordPress θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη την ασφάλειά του, δεδομένου ότι είναι εύκολο για τους εισβολείς να χάσουν ή να μολύνουν μη ασφαλείς τοποθεσίες, γι 'αυτό είναι απαραίτητο ένα προηγμένο πρόσθετο όπως το Wordfence Security. Αυτό το πρόσθετο προσφέρει μια ποικιλία ισχυρών λειτουργιών ασφαλείας, όπως ένα τείχος προστασίας, προστασία από βίαιη δύναμη, σάρωση με κακόβουλο λογισμικό, ειδοποιήσεις ασφαλείας, δική σας τροφή για την απειλή απειλής, επιλογές ασφαλείας σύνδεσης και πολλά άλλα.

Αυτό που μας αρέσει: Η ασφάλεια στο Web μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και εκφοβισμό για πολλούς αρχάριους, γι 'αυτό πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο το γεγονός ότι η ομάδα Wordfence προσφέρει υποστήριξη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium χρήστες του plugin.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Και πάλι, επειδή η ασφάλεια του ιστού μπορεί να είναι τόσο συγκεχυμένη και εκφοβιστική για τους αρχάριους, μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε τη διαμόρφωση μιας ρύθμισης στο plugin και στη συνέχεια να υποστείτε μια επίθεση ως αποτέλεσμα. Οι χρήστες θα πρέπει να πάρουν τον πρόσθετο χρόνο για να ελέγξουν το Κέντρο Εκμάθησης της Wordfence για να αποκτήσουν τουλάχιστον μια βασική κατανόηση της ασφάλειας του WordPress.

Τιμή: Δωρεάν με δυνατότητα αναβάθμισης σε Premium. Περισσότερο "

07 του 07

WP Γρήγορη Cache: Επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας

Στιγμιότυπο οθόνης της WP Fastest Cache για WordPress

Η ποιότητα του θέματος WordPress και το μέγεθος των εικόνων σας είναι δύο βασικά στοιχεία του ιστότοπού σας που μπορείτε να ελέγξετε για να κάνετε τη διαφορά στο πόσο γρήγορα φορτώνεται, αλλά ένα άλλο γρήγορο και πρακτικά αβίαστο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ένα plugin κρυπτογράφησης όπως το WP Γρήγορη προσωρινή μνήμη για να βοηθήσει στην ταχύτητα του ιστότοπου. Με το να είναι το απλούστερο και γρηγορότερο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης WordPress, αυτό το πρόσθετο διαγράφει όλα τα αρχεία προσωρινής μνήμης όταν δημοσιεύεται μια δημοσίευση ή μια σελίδα και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκλείσετε συγκεκριμένες αναρτήσεις ή σελίδες από την προσωρινή αποθήκευση.

Αυτό που μας αρέσει: Το plugin ζει μέχρι το όνομά του, αποδεικνύοντας ότι θα επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης του ιστοτόπου καλύτερα από άλλα δημοφιλή plug-ins όπως το W3 Total Cache και το WP Super Cache.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Παρά το ότι ισχυριζόμαστε ότι είναι το απλούστερο plugin cache, οι χρήστες του WordPress χωρίς να κατανοούν πώς λειτουργεί το caching δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος για την καλύτερη ρύθμιση όλων των ρυθμίσεων. Επιθυμούσαμε να υπάρχει μια ενότητα σχετικά με την ιστοσελίδα WP Fastest Cache, παρόμοια με το Κέντρο εκμάθησης της Wordfence Security, το οποίο είχε πόρους για χρήστες που είναι εντελώς ανίδεοι σχετικά με την προσωρινή αποθήκευση.

Τιμή: Δωρεάν με την επιλογή αναβάθμισης σε Premium. Περισσότερο "