Εγκαταστήστε το WordPress, το Joomla ή το Drupal στον υπολογιστή σας

Εκτελέστε ένα CMS σε Windows ή Mac με το VirtualBox και το TurnKey Linux

Θέλετε να εγκαταστήσετε το WordPress, το Joomla ή το Drupal στον τοπικό σας υπολογιστή; Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να εκτελέσετε ένα τοπικό αντίγραφο του CMS σας . Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να ξεκινήσετε.

Spot Check: Οι χρήστες του Linux μπορούν να το παραβλέψουν

Εάν εκτελείτε Linux, ενδέχεται να μην χρειάζεστε αυτές τις οδηγίες. Στο Ubuntu ή στο Debian, για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress έτσι:

apt-get install wordpress

Είναι πάντα εκπληκτικό όταν κάτι είναι πιο εύκολο για το Linux.

Βασικά βήματα

Σε ένα Windows ή Mac, είναι λίγο πιο ασχολούμενος. Αλλά είναι ακόμα πολύ πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε. Εδώ είναι τα βασικά βήματα:

Απαιτήσεις

Αυτή η τεχνική απαιτεί βασικά ένα ολόκληρο εικονικό υπολογιστή μέσα στον υπολογιστή σας. Έτσι, θα χρειαστείτε λίγους πόρους για να διαχειριστείτε.

Ευτυχώς, το TurnKey Linux έχει συγκεντρώσει εικόνες που είναι αρκετά άπαχες. Δεν προσπαθείτε να παίξετε το Quake εδώ, ή εξυπηρετήστε το Drupal σε 10.000 επισκέπτες. Αν έχετε 1GB ή 500MB μνήμης για να έχετε δωρεάν θα πρέπει να είστε εντάξει.

Θα χρειαστεί επίσης χώρος για τις λήψεις. Οι λήψεις φαίνεται να κυλούν γύρω στα 300MB και να επεκταθούν σε 800MB. Δεν είναι κακό για ένα ολόκληρο λειτουργικό σύστημα.

Κατεβάστε το VirtualBox

Το πρώτο βήμα είναι εύκολο: κατεβάστε το VirtualBox. Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από την Oracle. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Λήψη εικόνας δίσκου

Το επόμενο βήμα είναι επίσης εύκολο. Μεταβείτε στην Σελίδα λήψης του TurnKey, επιλέξτε το CMS και, στη συνέχεια, κάντε λήψη της εικόνας του δίσκου.

Εδώ είναι οι σελίδες λήψης για WordPress, Joomla και Drupal:

Θέλετε τον πρώτο σύνδεσμο λήψης, το "VM" (Virtual Machine). Μην κατεβάζετε το ISO, εκτός αν θέλετε να το εγγράψετε σε ένα CD και να το εγκαταστήσετε σε έναν πραγματικό υπολογιστή.

Η λήψη θα είναι περίπου 200MB. Μόλις το κατεβάσετε, αποσυμπιέστε το αρχείο. Στα Windows, μπορείτε πιθανώς να κάνετε δεξί κλικ και να επιλέξετε Εκχύλισμα όλων ....

Δημιουργήστε μια νέα εικονική μηχανή

Τώρα ολοκληρώσατε τη λήψη.

Σε αυτό το σημείο, ίσως προτιμάτε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο από το TurnKey για τη δημιουργία μιας εικονικής μηχανής. Σημειώστε ότι το βίντεο είναι ελαφρώς διαφορετικό. Χρησιμοποιεί ένα ISO, οπότε έχει κάποια επιπλέον βήματα. Αλλά είναι βασικά η ίδια διαδικασία.

Εάν προτιμάτε κείμενο, ακολουθήστε εδώ:

Ξεκινήστε το VirtualBox και κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί "Νέο" για να δημιουργήσετε μια νέα "εικονική μηχανή" ή "VM".

Οθόνη 1: Όνομα VM και Τύπος OS

Οθόνη 2: Μνήμη

Επιλέξτε πόση μνήμη θέλετε να δώσετε σε αυτήν την εικονική μηχανή. Η εγκατάσταση του VirtualBox μου συνιστά 512 MB. αυτό πιθανώς θα λειτουργήσει. Μπορείτε πάντα να κλείσετε το VM προς τα κάτω, να το διαμορφώσετε για να χρησιμοποιήσετε περισσότερη μνήμη και να επανεκκινήσετε.

Εάν το δώσετε πάρα πολύ μνήμη, φυσικά, δεν θα μείνει αρκετό για τον πραγματικό υπολογιστή σας.

Οθόνη 3: Εικονικός σκληρός δίσκος

Τώρα η εικονική μηχανή μας χρειάζεται έναν εικονικό σκληρό δίσκο. Ευτυχώς, αυτό είναι ακριβώς αυτό που μόλις κατεβάσαμε από το TurnKey Linux. Επιλέξτε "Χρήση υπάρχοντος σκληρού δίσκου" και περιηγηθείτε στο αρχείο που μόλις κατεβάσατε και αποσυνδέσατε από το TurnKey Linux.

Θα χρειαστεί να διαβάσετε τους φακέλους χωρίς άνοιγμα μέχρι να φτάσετε στο αρχείο. Το αρχείο λήγει στο vmdk.

Οθόνη 4: Περίληψη

Ελέγξτε τη διαμόρφωση και, αν φαίνεται καλό, πατήστε Δημιουργία.

Περισσότερες ρυθμίσεις

Τώρα επιστρέφετε στην κύρια οθόνη του VirtualBox. Θα πρέπει να δείτε τη νέα σας εικονική μηχανή στη λίστα στα αριστερά.

Σχεδόν φτάσαμε. Απλά πρέπει να κάνουμε λίγο περισσότερη διαμόρφωση και θα τρέξετε το WordPress, το Joomla ή το Drupal στο κουτί σας.