Το Ναυτικό Ανταλλαγές ταξιδεύει με Ετήσιες Προσφορές της Μαύρης Παρασκευής

Το Navy Exchange προσφέρει 4Κ τηλεοράσεις ultra HD για τη μαύρη Παρασκευή

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Η κάλυψη της σεζόν των αγορών διακοπών για το 2017 συνεχίζεται με περισσότερες διαρροές στη Μαύρη Παρασκευή . Η τελευταία διαφήμιση αποκαλύπτει αυτό που προσφέρει το Ναυτικό Ανταλλαγές φέτος. Για όσους βρίσκονται στο στρατό και στην Πολεμική Αεροπορία, ελέγξτε την προηγούμενη απόσπαση μου για το τι έχει να προσφέρει η AAFES στη μαύρη Παρασκευή για το τρέχον έτος, το 2017.

Ωστόσο, για εκείνους που υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό ή είναι εξειδικευμένα εξαρτώμενα άτομα, εδώ υπάρχει μια δειγματοληψία τηλεοράσεων και εξαρτημάτων οικιακού κινηματογράφου που κάνουν σπουδαία δώρα διακοπών, συμπεριλαμβανομένων αρκετών τηλεοράσεων 4K Ultra HD και Sound Bars.

Η προσφορά της τηλεόρασης και του home theater είναι λίγο λεπτή, αλλά αυτό που προσφέρεται μοιάζει πολύ καλό - σίγουρα αξίζει να μελετηθεί. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι για τις τηλεοράσεις Samsung, οι αριθμοί μοντέλων που περιλαμβάνουν "H" είναι σύνολα 2014, τα "J" είναι 2015 σύνολα. Τα μοντέλα τηλεόρασης Samsung 2016 διαθέτουν αριθμό "K" στον αριθμό μοντέλου και τα μοντέλα 2017 έχουν "Μ" στον αριθμό μοντέλου.

Όσον αφορά άλλα προϊόντα, το Ναυτικό Ανταλλαγή προσφέρει επίσης παίκτες Samsung Blu-ray Disc που αξίζει να εξεταστούν, καθώς και αρκετές γραμμές ήχου και άλλα προϊόντα ήχου / βίντεο.

Οι πόρτες ανοίγουν την μαύρη Παρασκευή στις 24 Νοεμβρίου στις 5 π.μ., οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την γαλοπούλα σας για να ψωνίσετε. Επίσης, το Ναυτικό Ανταλλαγές δεν χρεώνει φόρο επί των πωλήσεων - γεγονός που καθιστά τις τιμές ακόμα πιο ελκυστικές. Εδώ είναι τι να περιμένετε.

Τηλεοράσεις 4Κ Ultra HD LED / LCD

Τηλεοράσεις 1080p και 720p LED / LCD

Blu-ray Disc Players, Sound Bars και Περισσότερα ...

Για μια λεπτομερέστερη ματιά στο πλήρες κατάστημα αγορών Ad για το Ναυτικό Exchange που περιλαμβάνει φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, μικρές συσκευές και ενδύματα, ελέγξτε την αναφορά από το BF Ads.net

Επίσης, για να γίνετε καλύτερα προετοιμασμένοι για την εμπειρία αγορών διακοπών, ελέγξτε τον οδηγό μου για τα Χριστούγεννα και τα χειμερινά εδέσματα .