Στρατός / Ανταλλαγή Πολεμικής Αεροπορίας Black Friday Παραδόσεις TV / Home Theater

Το Ανταλλακτήριο Στρατού / Πολεμικής Αεροπορίας Γιορτάζει τη Μαύρη Παρασκευή με τηλεοπτικές προσφορές

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Για όσους εξυπηρετούν με περηφάνια τον αμερικανικό στρατό και την Πολεμική Αεροπορία, το Ανταλλαγή είναι το καλύτερο μέρος για να ψωνίσετε όλο το χρόνο. Με αυτό κατά νου, υπάρχουν μερικές μεγάλες ευχαριστίες (μόνο στο διαδίκτυο), μαύρη Παρασκευή και προσφορές στο Σάββατο στο κατάστημα που προσφέρονται από το Στρατό / Ανταλλαγή Πολεμικής Αεροπορίας (AAFES) για το 2017.

Έχουμε αποσύρει τα στοιχεία της τηλεόρασης και του οικιακού κινηματογράφου στις διαφημίσεις, με τους αριθμούς μοντέλων και τις τιμές.

Όλες οι τηλεοράσεις που αναγράφονται είναι τηλεοράσεις LED / LCD , οι οποίες περιλαμβάνουν μοντέλα 720p, 1080p , 4K Ultra HD και τις τρεις ημέρες της πώλησης.

Ένα ζήτημα επισήμανσης ενός προϊόντος που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι για τις τηλεοράσεις Samsung, εάν υπάρχει "Η" στον αριθμό μοντέλου, είναι μοντέλο 2014, "J" στον αριθμό μοντέλου, αντιπροσωπεύει μοντέλο 2015, τηλεοράσεις που περιλαμβάνουν "K" στο μοντέλο αριθμός είναι μοντέλα 2016 και "Μ" στον αριθμό μοντέλου υποδεικνύει μοντέλο 2017.

Όλες οι τηλεοράσεις LG και Sony που παρατίθενται είναι 2017 μοντέλα.

Συνολικά, η επιλογή των προϊόντων τηλεόρασης και οικιακού κινηματογράφου είναι μικρότερη σε σχέση με τους περισσότερους λιανοπωλητές. Ωστόσο, αυτά που προσφέρονται είναι σίγουρα αξίζει να εξεταστεί.

Επίσης, ελέγξτε τη γραμμή ήχου και άλλες προσφορές για οικιακούς κινηματογράφους.

Ελέγξτε όλες τις προσφορές για τηλεοράσεις και οικιακούς κινηματογράφους παρακάτω.

Ημέρα των Ευχαριστιών, 23 Νοεμβρίου: Μόνο στο Διαδίκτυο - Αρχίζει στις 12:01 π.μ.

Μαύρη Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου - Οι πόρτες ανοίγουν 6 π.μ.

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου - Ελέγξτε την τοποθεσία για τις ώρες αποθήκευσης

Περισσότερες πληροφορίες

Για μια ματιά στο σύνολο των ευχαριστιών AAFES / Μαύρη Παρασκευή / Σάββατο, που περιλαμβάνει επίσης φορητές και φορετές ηλεκτρονικές συσκευές, προϊόντα τυχερών παιχνιδιών, υπολογιστικά προϊόντα, συσκευές, είδη ένδυσης, συσκευές και πολλά άλλα, ελέγξτε τις δημοσιεύσεις του BF Ads.net. Επίσης, για να προετοιμαστείτε καλύτερα για την φρενίτιδα ψώνια διακοπών, ελέγξτε τον Οδηγό επιβίωσης αγορών διακοπών στο σπίτι σας