Μόλις πήρα ένα iPhone ... Τι είναι στη συνέχεια;

Οδηγός για αρχάριους για το iPhone

Έτσι, είστε ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός νέου iPhone. Συγχαρητήρια. Όχι μόνο είναι το iPhone ένα μεγάλο gadget, είναι επίσης ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Θα το απολαύσετε.

Μπορεί να αναρωτιέστε πού να ξεκινήσετε. Αυτό το άρθρο σάς δείχνει τα βήματα που θα βρείτε πιο χρήσιμα στα αρχικά στάδια της εγκατάστασης και χρήσης του iPhone σας. Υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείτε να μάθετε φυσικά, αλλά αυτά τα μαθήματα, τα εγχειρίδια και οι συμβουλές είναι αυτά που πιθανότατα θα πρέπει να γνωρίζετε στις πρώτες μέρες του iPhone.

01 του 06

iPhone Ρύθμιση

Karlis Dambrans / Flickr / CC ΑΠΟ 2.0

Αυτά είναι τα βασικά: βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε το απαιτούμενο λογισμικό και λογαριασμούς και, στη συνέχεια, πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε το iPhone σας και να ξεκινήσετε.

02 του 06

Χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες εφαρμογές

Αποτελέσματα αναζήτησης για Apple Music.

Αφού ρυθμίσετε το iPhone σας, το επόμενο βήμα είναι να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τον πυρήνα, τις ενσωματωμένες εφαρμογές που κάνουν τα κρίσιμα πράγματα: να κάνετε κλήσεις, να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να περιηγείστε στον ιστό και πολλά άλλα. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε:

03 του 06

iPhone Apps - Να πάρει και να τους χρησιμοποιεί

image copyright Apple Inc.

Οι εφαρμογές είναι ίσως το πράγμα που κάνει το iPhone τόσο διασκεδαστικό. Αυτά τα άρθρα θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές και να σας καθοδηγήσει για να επιλέξετε.

04 του 06

Απολαύστε τη μουσική στο σπίτι και το ταξίδι

Ο πομπός FM Wireless Monster iCarPlay 800. εικόνα πίστωσης: Monster

Μόλις εγκατασταθεί το iPhone, θα θελήσετε να μάθετε πώς να κάνετε κάποια βασικά πράγματα. Τα πιο βασικά είναι αρκετά διαισθητικά, αλλά αυτά τα άρθρα θα σας βοηθήσουν να πάτε βαθύτερα.

05 του 06

iPhone Αντιμετώπιση προβλημάτων & Βοήθεια

πιστωτική εικόνα: Artur Debat / Moment Mobile ED / Getty Images

Μερικές φορές τα πράγματα πηγαίνουν στραβά με το iPhone. Είτε είναι σοβαρό είτε όχι (και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι), όταν τα πράγματα πάνε στραβά, είναι καλό να ξέρεις πώς να τα διορθώσεις.

06 του 06

iPhone συμβουλές και κόλπα

πιστωτική εικόνα: John Lamb / DigitalVision / Getty Images

Μόλις καταλάβετε τα βασικά, δείτε αυτά τα άρθρα για συμβουλές σχετικά με τη χρήση του iPhone πιο αποτελεσματικά και ανακαλύψτε μερικά από τα δροσερά, κρυμμένα χαρακτηριστικά του.