Πώς να καθορίσει ένα iPhone Stuck στο λογότυπο της Apple

Το iPhone έχει κολλήσει ή έχει παγώσει στο λογότυπο της Apple; Εδώ είναι τι να κάνετε!

Αν το iPhone σας έχει κολλήσει στο λογότυπο της Apple κατά την εκκίνηση και δεν μπορεί να συνεχίσει να περνάει στην αρχική του οθόνη , μπορεί να σκεφτείτε ότι το iPhone σας καταστρέφεται. Αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα. Εδώ είναι μια σειρά από βήματα που μπορείτε να πάρετε για να πάρετε το iPhone σας από ένα βρόχο εκκίνησης.

Δοκιμάστε πρώτα: Επανεκκινήστε το iPhone

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα είναι να επανεκκινήσετε το iPhone. Ειλικρινά, αυτό δεν θα διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά είναι μακράν η απλούστερη προσέγγιση και δεν θα σας κοστίσει τίποτα άλλο από λίγα δευτερόλεπτα αναμένοντας το τηλέφωνο να ξεκινήσει πάλι.

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, το επόμενο βήμα σας είναι μια σκληρή επαναφορά. Αυτός είναι ένας πιο ολοκληρωμένος τύπος επανεκκίνησης που μερικές φορές μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Δείτε πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε και να επαναφέρετε σκληρά το iPhone .

Η επόμενη επιδιόρθωση δυνατοτήτων: Λειτουργία ανάκαμψης

Εάν κανένας τύπος επανεκκίνησης δεν έχει διορθώσει το πρόβλημά σας, δοκιμάστε να βάλετε το iPhone σας στη λειτουργία ανάκτησης. Η λειτουργία ανάκτησης επιτρέπει στο iPhone να συνδεθεί με το iTunes και να επαναφέρει μια νέα εγκατάσταση του iOS ή ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας στο τηλέφωνό σας. Είναι μια σχετικά απλή διαδικασία και λύνει το πρόβλημα σε ορισμένες περιπτώσεις. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάκτησης .

Η λειτουργία ανάκτησης λειτουργεί πιο συχνά από μια επανεκκίνηση, αλλά ακόμα και δεν λύνει το πρόβλημα όλη την ώρα. Αν αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή σας, χρειάζεστε τη λειτουργία DFU.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί: Λειτουργία DFU

Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το λογότυπο της Apple και τίποτα άλλο δεν έχει λειτουργήσει, υπάρχει ένα πρόβλημα να εκκινήσετε το iPhone σας. DFU ή Ενημέρωση υλικολογισμικού συσκευής, η λειτουργία σταματάει το iPhone σας από την εκκίνηση μέχρι το τέλος, έτσι ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε στο iTunes και να επαναφέρετε το iPhone και να ξεκινήσετε φρέσκο.

Η λειτουργία DFU χρησιμοποιεί κάποια πρακτική επειδή απαιτεί αρκετά ακριβές σύνολο ενεργειών, αλλά δοκιμάστε μερικές φορές και θα το πάρετε. Για να εισέλθετε στη λειτουργία DFU, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

  1. Εκκινήστε το iTunes στον υπολογιστή σας (αν δεν έχετε υπολογιστή, θα χρειαστεί να κλείσετε ραντεβού στο Apple Store για να λάβετε περισσότερη βοήθεια).
  2. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που συνοδεύει το τηλέφωνο.
  3. Απενεργοποιήστε το iPhone σας . Εάν το τηλέφωνο δεν απενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό οθόνης, κρατήστε απλά το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης μέχρι να σβήσει η οθόνη.
  4. Αφού το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, κρατήστε πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για 3 δευτερόλεπτα.
  5. Όταν έχουν περάσει 3 δευτερόλεπτα, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και πατήστε το πλήκτρο home στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου (εάν έχετε τηλέφωνο σειράς iPhone 7 , χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης αντί για το κουμπί Home).
  6. Κρατήστε τα δύο κουμπιά για 10 δευτερόλεπτα
  7. Αφήστε το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, αλλά κρατήστε πατημένο το κουμπί Homeμειώστε την ένταση σε ένα iPhone 7 ) για άλλα 5 δευτερόλεπτα.
  8. Εάν εμφανίζεται κάτι στην οθόνη - το λογότυπο της Apple, η σύνδεση με το iTunes, κλπ. - δεν βρίσκεστε σε λειτουργία DFU και πρέπει να ξαναρχίσετε τη διαδικασία από το βήμα 1.
  9. Εάν η οθόνη του iPhone παραμένει μαύρη και δεν εμφανίζει τίποτα, βρίσκεστε σε λειτουργία DFU. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το δει κανείς, αλλά η οθόνη ενός iPhone που είναι απενεργοποιημένη φαίνεται λίγο διαφορετική από μια οθόνη που είναι ενεργοποιημένη αλλά δεν εμφανίζει τίποτα.
  1. Μόλις βρίσκεστε στη λειτουργία DFU, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο στο iTunes στον υπολογιστή σας και σας ζητά να επαναφέρετε το iPhone σας. Μπορείτε είτε να επαναφέρετε το iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις είτε να φορτώσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας στο τηλέφωνο.

Τι προκαλεί ένα iPhone να πάει κολλημένο στο λογότυπο της Apple

Το iPhone κολλάει στην οθόνη με το λογότυπο της Apple όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λειτουργικό σύστημα που εμποδίζει την εκκίνηση του τηλεφώνου σαν κανονικό. Είναι πολύ δύσκολο για τον μέσο χρήστη να εντοπίσει ακριβώς ποια είναι η αιτία του προβλήματος, αλλά υπάρχουν μερικές κοινές αιτίες: