Δωρεάν λήψης αρχείων τέχνης για την ψηφιακή σας μουσική

Βρείτε το σωστό εξώφυλλο για τα μουσικά σας άλμπουμ

Το καλλιτεχνικό άλμπουμ είναι χρήσιμο για τον γρήγορο εντοπισμό άλμπουμ καθώς περιηγείστε στη βιβλιοθήκη ψηφιακής μουσικής σας. Όταν συγχρονίζετε αρχεία μουσικής, το γραφικό άλμπουμ εμφανίζεται συνήθως και στη φορητή σας συσκευή. Το cover art είναι συνήθως ενσωματωμένο με μουσικά αρχεία - αλλά όχι πάντα. Έχοντας μια οπτική μέθοδο για την επιλογή άλμπουμ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε συσκευές με μικρές οθόνες όπου μπορεί να μην μπορείτε να διαβάσετε όλο το κείμενο.

Όταν δεν διαθέτετε τέχνη άλμπουμ για όλα τα άλμπουμ της μουσικής σας συλλογής, μπορείτε να κατεβάσετε έργα τέχνης από ελεύθερους ιστότοπους, αλλά αν χρειαστεί να ενημερώσετε πολλή μουσική στη βιβλιοθήκη σας, αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι κουραστική. Οι media media players όπως το iTunes και το Windows Media Player βοηθούν κάπως στον εντοπισμό της κάλυψης άλμπουμ χωρίς να χρειαστεί να επισκέπτονται ιστοσελίδες και να το κατεβάζουν με το χέρι, αλλά ακόμη και αυτές μπορεί να είναι αργές και ανακριβείς.

Ένας τρόπος για να επιταχυνθεί αυτό το καθήκον είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αφιερωμένο downloader τέχνης άλμπουμ. Αυτές οι πηγές αναζήτησης πολλαπλών άλμπουμ σε όλο το διαδίκτυο, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθεί το σωστό έργο τέχνης που πηγαίνει με πιο σπάνια άλμπουμ.

Ελέγξτε αυτή τη λίστα δωρεάν downloaders τέχνης άλμπουμ που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τελικά όλη την τέχνη του άλμπουμ για την ψηφιακή σας μουσική.

01 του 06

Λήψη αρχείου άλμπουμ

Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Το Album Art Downloader είναι ένα δωρεάν εργαλείο ανοιχτού κώδικα, το οποίο ενημερώνεται τακτικά και θεωρείται από πολλούς ως το βοηθητικό πρόγραμμα για τη λήψη του cover art.

Χρησιμοποιεί μια εντυπωσιακή ποικιλία πηγών για να βρει την τέχνη του άλμπουμ και μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν προσπαθεί να βρει τη σωστή κάλυψη - ειδικά για σπάνια άλμπουμ.

Η λήψη αρχείων είναι εύκολη και μπορεί να αποθηκευτεί γρήγορα στον ίδιο φάκελο με τη μουσική σας - την οποία χρησιμοποιούν οι περισσότεροι παίκτες πολυμέσων λογισμικού.

Πλατφόρμα: Windows 10, 8, 7, Vista, XP Περισσότερα »

02 του 06

Ευδαιμονία

Το πρόγραμμα λήψης λευκωμάτων άλμπουμ Bliss εκτελείται στο παρασκήνιο καθώς προσθέτετε μουσική για να διατηρείτε την εμφάνιση του άλμπουμ σας ενημερωμένη. Έρχεται με 500 ελεύθερες επιδιορθώσεις αρχείων άλμπουμ, μετά από τις οποίες σας ζητείται να αγοράσετε επιπλέον διορθώσεις. Το Bliss είναι συμβατό με iTunes, αλλά δεν υποστηρίζει πολλές τοποθεσίες βιβλιοθήκης. Θα πρέπει να την κατευθύνετε σε μια ενιαία βιβλιοθήκη κάθε φορά.

Το Bliss κάνει περισσότερο από την εύρεση της τέχνης άλμπουμ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε κανόνες βάσει των οποίων οργανώνεται η βιβλιοθήκη σας, να συμπληρώσετε ελλιπείς πληροφορίες και να διορθώσετε ανακριβή δεδομένα.

Απλώς μεταβείτε στην τοποθεσία Bliss και κατεβάστε την έκδοση του λογισμικού για το λειτουργικό σας σύστημα. Ο ιστότοπος προσφέρει ένα φροντιστήριο γρήγορης εκκίνησης για να διδάξει τα βασικά του προγράμματος.

Πλατφόρμες: MacOS, Windows Vista και XP, Linux Περισσότερα »

03 του 06

TidyMyMusic

Το TidyMyMusic από το Wondershare χρησιμοποιεί τη Gracenote, τη μεγαλύτερη μουσική βάση δεδομένων στον κόσμο, για να βρει και να διορθώσει την ελλείποντα κάλυψη άλμπουμ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με iTunes και μη-iTunes βιβλιοθήκες, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής από τα CD, το ραδιόφωνο και το YouTube.

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τον εντοπισμό διπλής μουσικής στον υπολογιστή σας. Μπορεί επίσης να προσθέσει τις σωστές πληροφορίες τίτλου και καλλιτέχνη στα κομμάτια σας.

Πλατφόρμα: Windows 10, 8, 7, VIsta και XP, Mac OS X 10.6-10.11 Περισσότερα »

04 του 06

MP3 κάλυψη Downloader

Λήψη έργων τέχνης για μεμονωμένα τραγούδια. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Αν ασχολείστε με αρχεία MP3 αποκλειστικά τότε το δωρεάν Coverage Art Downloader της Creevity Software αξίζει μια ματιά. Δεν είναι πλούσιο σε ορισμένα από τα εργαλεία λήψης μουσικής, αλλά είναι εξαιρετικό για την ενσωμάτωση έργων τέχνης στη συλλογή σας MP3. Όπου κι αν μετακινήσετε το αρχείο mp3 σας, υπάρχει το εξώφυλλο του εξώφυλλου.

Τα καλύμματα εμφανίζονται στα Windows, Mac, iTunes, Windows Media Player και άλλα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής.

Η διασύνδεση είναι εύκολη στη χρήση. Έρχεται με ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής και βασικό επεξεργαστή ετικετών και περιλαμβάνει μια επιλογή εισαγωγής έργων άλμπουμ που μπορεί ήδη να μεταφορτωθούν στον υπολογιστή σας.

Συνολικά, αυτό το εργαλείο κάνει καλή δουλειά να προσθέσει εξώφυλλο στη μουσική σας βιβλιοθήκη.

Πλατφόρμες: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 Περισσότερα »

05 του 06

Cover Retriever

Cover Retriever είναι δωρεάν λογισμικό που εντοπίζει την τέχνη άλμπουμ για MP3. Χρησιμοποιεί δεδομένα από τις ετικέτες των αρχείων μουσικής για αναζήτηση της τέχνης χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Google. Κάντε λήψη της εφαρμογής και επιλέξτε το φάκελο στον οποίο διατηρείτε τα αρχεία MP3. Η εφαρμογή αναζητά τα λείπει καλύμματα άλμπουμ και τα αποθηκεύει σε δίσκο ή σε αρχείο ήχου. Εάν εντοπιστούν πολλές επιλογές, το εργαλείο σάς ζητά να επιλέξετε την καλύτερη λύση από την εξειδικευμένη συλλογή άλμπουμ.

Το εξώφυλλο μπορεί να αποθηκευτεί με δύο τρόπους:

Πλατφόρμα: Windows (απαιτεί Microsoft .NET Framework 4) Περισσότερα »

06 του 06

Το καβούρι

Αναζητώντας εξώφυλλο χρησιμοποιώντας το The Crab. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Το καβούρι είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που βρίσκει και κατεβάζει κάλυψη για άλμπουμ. Χρησιμοποιεί το Amazon και Discogs για να αναζητήσει τα σωστά έργα τέχνης.

Η τέχνη άλμπουμ μπορεί να προστεθεί σε τραγούδια χρησιμοποιώντας τοπικά αποθηκευμένες εικόνες. Το πρόγραμμα έχει επίσης έναν επεξεργαστή ετικετών μουσικής για να μπορείτε να επεξεργαστείτε συγκεκριμένες πληροφορίες μεταδεδομένων τραγουδιού.

Πλατφόρμες: Windows Περισσότερα »