Αυτόματη απάντηση 2.2 - Αυτόματη απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η κατώτατη γραμμή

AutoReply είναι ένα εύκολο στη χρήση, αλλά αρκετά ισχυρό autoresponder. Χωρίς προηγμένα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για σκοπούς μάρκετινγκ, το AutoReply είναι ιδανικό για τις αυτόματες απαντήσεις διακοπών, για παράδειγμα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - AutoReply 2.2 - Email Auto-Responder

Οποιοσδήποτε αξιοσέβαστος πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με λογικά ευέλικτα φίλτρα μπορεί να απαντήσει αυτόματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ενώ δεν βρίσκεστε στο γραφείο ή στο σπίτι - εάν επενδύσετε πολύ χρόνο στη δημιουργία του.

Το AutoReply μπορεί να κάνει όλα αυτά πολύ πιο εύκολα και με ευέλικτο τρόπο. Το AutoReply σάς επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικές απαντήσεις για διαφορετικούς λογαριασμούς και μπορείτε να κάνετε την αποστολή αυτόματων απαντήσεων μόνο στην εισερχόμενη αλληλογραφία που ταιριάζει με ορισμένα κριτήρια.

Δυστυχώς, αυτά τα φίλτρα στερούνται ευελιξίας και δεν μπορείτε να στείλετε διαφορετικές απαντήσεις σε διαφορετικά μηνύματα. Η εξατομίκευση μηνυμάτων είναι γενικά λίγο περιορισμένη στο AutoReply. Αλλά έχει διαμορφωθεί για να απαντήσει στον ίδιο αποστολέα μόνο μία φορά (ή μόνο μία φορά την εβδομάδα), το AutoReply κάνει έναν υπέροχο αυτόματο ανταποκριτή διακοπών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους