Είναι Online Επισκευή Υπολογιστών μια καλή επιλογή;

Πώς να διαπιστώσετε εάν η ηλεκτρονική επιδιόρθωση PC ή ένα τοπικό κατάστημα είναι το καλύτερο σας στοίχημα

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον υπολογιστή σας, έχετε δύο βασικές επιλογές.

Μια επιλογή είναι να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας , το οποίο είναι πάντα η σύστασή μας. είναι γεμάτη από οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων αυτοβοήθειας και είμαι έτοιμος να σας βοηθήσω μόνοι σας αν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Η άλλη επιλογή είναι να πάρετε κάποιον άλλο να το διορθώσει για εσάς. Έχετε στην πραγματικότητα αρκετές επιλογές εξυπηρέτησης ηλεκτρονικών υπολογιστών , συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής υποστήριξης, αν η εγγύηση εξακολουθεί να ισχύει, ή πληρώνοντας κάποιον άλλο για να διορθώσετε το πρόβλημα για εσάς.

Υποθέτοντας ότι έχετε μεταβιβάσει τον εαυτό σας για να διορθώσετε το πρόβλημα (ανατρέξτε στην ενότητα Απλές διορθώσεις για τα περισσότερα προβλήματα υπολογιστή πριν εγκαταλείψετε τελείως ) και δεν μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τον κατασκευαστή ή τον προγραμματιστή λογισμικού, έχετε την επιλογή pay-for-service .

Οι επιλογές αμοιβής-απόσβεσης συνήθως βράζουν σε δύο μόνο επιλογές: επιδιόρθωση τοπικών υπολογιστών και επιδιόρθωση σε απευθείας σύνδεση / απομακρυσμένο υπολογιστή.

Πώς αποφασίζετε λοιπόν; Παίρνετε τον υπολογιστή σας σε ένα από τα πολλά καταστήματα επισκευής τοπικών υπολογιστών για να το δουλέψετε ή μισθώσετε μια ηλεκτρονική υπηρεσία για να συνδεθείτε εξ αποστάσεως στον υπολογιστή σας και / ή να σας οδηγήσω στη λύση του προβλήματος;

Δεν είναι πάντα μια εύκολη απόφαση, αλλά υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις που μπορείτε να αναρωτηθείτε, ώστε να καταστήσετε πιο προφανή την καλύτερη επιλογή.

Υποψιάζεστε ένα σοβαρό πρόβλημα υλικού ή λογισμικού;

Εάν υποπτεύεστε ένα σοβαρό πρόβλημα υλικού ή λογισμικού, μια ηλεκτρονική υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν θα σας κάνει πολύ καλό. Οποιοδήποτε είδος προβλήματος που σας εμποδίζει να συνδεθείτε με επιτυχία στο διαδίκτυο, πιθανόν να εμποδίσει έναν απομακρυσμένο φορέα υποστήριξης να συνδεθεί στον υπολογιστή σας μέσω του ίδιου διαδικτύου.

Ορισμένα σοβαρά προβλήματα υλικού / λογισμικού περιλαμβάνουν:

Αν αντιμετωπίζετε τα είδη προβλημάτων όπως αυτά που προαναφέρθηκαν, συνιστούμε να αναζητήσετε αντ 'αυτού υπηρεσία από μια εξειδικευμένη υπηρεσία επισκευής τοπικών υπολογιστών.

Θα μπορούσατε ακόμα να επικοινωνήσετε με μια υπηρεσία επιδιόρθωσης στο διαδίκτυο, αλλά πιθανότατα θα σταλείτε σε ένα τοπικό συνεργείο επισκευών και ενδέχεται να χρεωθείτε για αυτή την παραπομπή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσετε τα χρήματά σας λαμβάνοντας μια παραπομπή από μια προκατειλημμένη πηγή όπως αυτή.

Ορισμένες υπηρεσίες επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών θα επιχειρήσουν να σας οδηγήσουν σε μια βήμα προς βήμα ανάλυση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορούν να επιδιορθώσουν από απόσταση. Παρόλο που είναι σίγουρα μια καλύτερη χρήση των χρημάτων σας από μια απλή παραπομπή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων που παρέχουν μέσω του τηλεφώνου είναι πιθανώς διαθέσιμες στο διαδίκτυο , εντελώς δωρεάν, από έναν ιστότοπο επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών - όπως αυτός που βρίσκεστε τώρα !

Πόσο γρήγορα χρειάζεστε βοήθεια;

Με ένα τεράστιο περιθώριο, η λήψη βοήθειας από υπολογιστή από μια ηλεκτρονική υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών θα είναι ταχύτερη από ότι από μια υπηρεσία επισκευής τοπικών υπολογιστών.

Δεν θα χρειαστεί να ανοίξετε τον υπολογιστή σας και να το τοποθετήσετε στο αυτοκίνητο. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε να επισκεφθείτε το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας. Δεν θα χρειαστεί να εργάζεστε μέσα σε κανονικές ώρες λειτουργίας. Αυτά είναι τεράστια πλεονεκτήματα εάν χρειάζεστε τον υπολογιστή σας σταθερό γρήγορα.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες επιδιόρθωσης υπολογιστών ίσως να μην είναι σε θέση να διορθώσουν κάθε πρόβλημα κάτω από τον ήλιο, αλλά αν μπορούν να διορθώσουν τη δική σας, είναι συχνά το καλύτερο και σίγουρα το γρηγορότερο στοίχημα.

Εάν γνωρίζετε κάποιον που είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει εξ αποστάσεως, προτείνουμε ιδιαίτερα να αναζητήσετε αυτή τη λίστα δωρεάν εργαλείων λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης . Τα προγράμματα αυτά θα επιτρέψουν σε κάποιον άλλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας σαν να καθόταν μπροστά του. Οι περισσότεροι είναι γρήγοροι και εύκολοι να εγκατασταθούν - θα μπορούσατε να λαμβάνετε υποστήριξη από έναν φίλο σε χρόνο μηδέν.

Πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο;

Η τεράστια πλειοψηφία αυτών των online σήμερα είναι σε "υψηλής ταχύτητας" συνδέσεις στο Διαδίκτυο, αλλά αν όχι, θα πρέπει πιθανώς να σκεφτούν δύο φορές για να πάρει βοήθεια για τον υπολογιστή σας από μια ηλεκτρονική υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι αλήθεια ότι η διαδικασία μπορεί να λειτουργήσει σε μια πολύ αργή σύνδεση, αλλά δεν είναι τόσο αξιόπιστη και σίγουρα θα επεκτείνει τον χρόνο και το κόστος που απαιτούνται για την αποκατάσταση του υπολογιστή σας από απόσταση.

Δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να συνεργάζεστε με μια ομάδα επισκευών απομακρυσμένων υπολογιστών εάν έχετε μια αξιόπιστη σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο.

Εάν δεν είστε σίγουροι πόσο γρήγορα είναι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να ελέγξετε με έναν από αυτούς τους δωρεάν ιστότοπους δοκιμής ταχύτητας στο Διαδίκτυο . Οτιδήποτε πάνω από 8 Mb / s θα πρέπει να είναι εντάξει για online επιδιόρθωση PC, αλλά, προφανώς, ταχύτερη είναι καλύτερη.

Είστε Πρόσωπο Άτομο & # 34 ;;

Όχι, αυτό δεν είναι τεχνικό ζήτημα, αλλά είναι σημαντικό. Μερικοί άνθρωποι απλά προτιμούν να εργάζονται πρόσωπο με πρόσωπο, κάτι που δεν θα πάρει από μια ηλεκτρονική υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αν θέλετε να δείτε ποιον πληρώνετε για μια υπηρεσία ή ότι χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της ποιότητας από τις αλληλεπιδράσεις "πραγματικού κόσμου", προτείνουμε ιδιαίτερα την επίσκεψη σε μια υπηρεσία επισκευής τοπικών υπολογιστών.

Ωστόσο, αν είναι ακριβώς για να πάρει τη δουλειά σωστά και να το κάνει γρήγορα, θα είστε πιθανώς καλύτερα από την επιλογή online υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μην αφήσετε αυτό να σας κάνει να πιστεύετε ότι οι απομακρυσμένες υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών είναι η μικρότερη επιλογή. Φέρνουμε αυτά τα σημεία απλά για να μπορείτε να λάβετε τη σωστή απόφαση με βάση το συγκεκριμένο πρόβλημα που βλέπετε και το είδος του ατόμου που είστε.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να μιλήσετε με την Τεχνική Υποστήριξη για διάφορες χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε τη διαδικασία επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών πολύ πιο εύκολη.