Κορυφαία δωρεάν online παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δεν είμαι σίγουρος αν το ποδόσφαιρο, ή ίσως και πιο συγκεκριμένα, το ποδόσφαιρο, είναι το πιο δημοφιλές άθλημα του κόσμου, αλλά αν δεν είναι, σίγουρα έρχεται κοντά. Φυσικά, υπήρξε τεράστιος αριθμός προσομοιώσεων ποδοσφαίρου και παιχνιδιών ποδοσφαίρου φαντασίας που κυκλοφόρησαν όλα αυτά τα χρόνια. Τα δωρεάν online παιχνίδια ποδοσφαίρου αυξάνονται επίσης σε αριθμό και έρχονται να προσφέρουν ένα μείγμα διοίκησης ομάδας και δράσης στον τομέα. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν online παιχνίδια ποδοσφαίρου που διατίθενται σήμερα.

01 από 05

Διευθυντής Sokker

vgajic / Getty Images
Εάν σας αρέσει να διαχειρίζεστε μια ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά επιθυμείτε μια γραφική παράδοση αγώνων, ο Sokker Manager μπορεί να είναι μια καλή εφαρμογή. Αυτό το παιχνίδι έχει όλο το βάθος που θα περίμενε κανείς από μια προσομοίωση διαχείρισης ποδοσφαίρου, με πολύ εξελιγμένες επιλογές τακτικής και ένα εξαιρετικό σύστημα εκπαίδευσης. Διαθέτει επίσης μια μηχανή αντιστοίχισης 2D Flash που σας επιτρέπει να βλέπετε μια όμορφη κινούμενη έκδοση κάθε αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να βλέπετε τον παίκτη που τραβάει την προσοχή σας με προσοχή και να κερδίσει το παιχνίδι. Περισσότερο "

02 του 05

Χατ τρικ

Το Hattrick είναι ένα παιχνίδι διαχείρισης ποδοσφαίρου με μια μακρά ιστορία που ξεκινά από το 1997. Προσφέρει μια αξιοσημείωτη λεπτομέρεια, δίνοντάς σας τον έλεγχο πάνω στα πάντα, αποδίδοντας θέσεις στην ομάδα για να φροντίσετε τα οικονομικά. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα για το Hattrick είναι η τεράστια κοινότητα παθιασμένων οπαδών ποδοσφαίρου που έχει αναπτυχθεί γύρω από το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια. Δεν απαιτεί λήψη και αναπαράγεται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Περισσότερο "

03 του 05

Στόχος ή εκτός στόχου σε απευθείας σύνδεση

Για τους λιγότερο σοβαρές οπαδούς του ποδοσφαίρου, το Goal ή No Goal ή το GONG για σύντομο χρονικό διάστημα είναι ένας ασυνήθιστος συνδυασμός αθλητικής δράσης σε πραγματικό χρόνο, διαχείρισης ομάδας και ρολεϊκού παιχνιδιού, τυλιγμένο σε ό, τι φαίνεται να είναι γραφικά εμπνευσμένα από το DragonBall Z. Είναι ένα κωμικό παίξει στο ποδόσφαιρο με όλα τα είδη εξωφρενικών ειδικών κινήσεων, όπως ορδές, φλούδες μπανάνας, και κτυπήματα ανεμοστρόβιλων. Παρόλο που το GONG απέχει πολύ από ένα ρεαλιστικό παιχνίδι διαχείρισης ποδοσφαίρου, η εκπαίδευση και η μικροαλλαγή της ομάδας σας είναι ένα μεγάλο κομμάτι της και υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσαρμόσετε το βλέμμα σας με τρελά ρούχα. Οι κύριοι συνδυασμοί που χρησιμοποιούν απλά πλήκτρα ελέγχου ποντικιού και πληκτρολογίου αποτελούν το κύριο πλεονέκτημα, αλλά έχουν και πολλά ωραία χαρακτηριστικά που κρατούν τους ανθρώπους να επιστρέφουν για περισσότερα.

04 του 05

Ελεύθερο χτύπημα

Αν θέλετε ένα εξαιρετικά λεπτομερές, βασισμένο σε κείμενο παιχνίδι διαχείρισης ποδοσφαίρου, το FreeKick προσπαθεί να είναι ανάμεσα στις πιο αυθεντικές προσομοιώσεις διαχείρισης που μπορείτε να παίξετε. Θα χρειαστεί να κάνετε παραλλαγές για τους νέους και τους αρχαιότερους αγώνες, να προσέξετε την εκπαίδευση και να επενδύσετε σε κατώτερα πρωταθλήματα για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της ομάδας σας. Ο μηχανισμός αντιστοίχισης σας δίνει ένα play-by-play των παιχνιδιών σε εξέλιξη και αν τα ακολουθήσετε μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα την τακτική σας. Παρόλο που μπορείτε να παίξετε FreeKick δωρεάν, πωλούν λογαριασμούς "VIP Manager" που σας δίνουν κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά για ευκολία και διασκέδαση. Ο VIP Manager είναι δωρεάν για τους πρώτους 2 μήνες. Περισσότερο "

05 του 05

Κυριακή Πρωτάθλημα

Το Sunday League είναι ένα ελαφρύ παιχνίδι διαχείρισης ποδοσφαίρου όπου ξεκινάτε με μια ομάδα 20 και προσπαθήστε να τα πάρετε στην κορυφή σε διαγωνισμούς με άλλες ομάδες διευθυντών. Παίρνει μια χιουμοριστική προσέγγιση που χτυπά μια χορδή με την κοινότητα που αγαπά το ποδόσφαιρο και περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες που αγνοούνται από πολλά παιχνίδια αυτού του είδους, όπως ο καιρός στην ημέρα του παιχνιδιού και ποιος θα είναι ο διαιτητής. Δεν υπάρχει κινούμενη αναπαράσταση των αγώνων, έτσι ώστε να μην μπορείτε να δείτε το παιχνίδι της ομάδας σας, αλλά μπορείτε να τους δώσετε αρκετά σαφείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε σε ορισμένες καταστάσεις παιχνιδιού. Περισσότερο "