Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα κολέγια για το "The Sims 2 University"

Το πακέτο επέκτασης "The Sims 2 University" έρχεται με 3 κολέγια για χρήση. Αν αυτά τα κολέγια είναι βαρετά ή δεν παρέχουν την ατμόσφαιρα που ψάχνετε, η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου κολλεγίου μπορεί να είναι στο μέλλον σας. Η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου κολλεγίου είναι παρόμοια με τη δημιουργία νέων γειτονιών.

Δυσκολία:

Εύκολος

Χρόνος που απαιτείται:

Διαφέρει

Εδώ:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο College Chooser στην οθόνη γειτονιάς (βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία).
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Δημιουργία κολλεγίου
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Δημιουργία προσαρμοσμένου κολλεγίου στο κάτω μέρος της λίστας συλλογών προτύπων.
  4. Επιλέξτε έναν τύπο εδάφους. Τα εδάφη είναι σε μορφή "SimCity 4" και δείχνουν αυτά που παίρνετε όταν δημιουργείτε μια νέα γειτονιά. Το παιχνίδι έρχεται με μια επιλογή, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας με τον ίδιο τρόπο που τα δημιουργείτε για κανονικές γειτονιές.
  5. Θα σας ζητηθεί ένα όνομα και μια περιγραφή γειτονιάς. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.
  6. Το νέο κολέγιο θα φορτωθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε μια ιστορία γειτονιάς ή να την προσθέσετε αργότερα. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.
  7. Το κολέγιο είναι τώρα δικό σας για να προσαρμόσετε. Κάτω από τον κάδο "Παρτίδες" και "Σπίτια", θα βρείτε τα Dorms κάτω από τα τμήματα Specialty. Μπορείτε να δημιουργήσετε βιβλιοθήκες, γυμναστήρια, κλπ. Παίζοντας κενά μέρη και κάνοντάς τα κοινά μέρη.
  8. Τα σπίτια από τον κάδο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν ιδιωτικές κατοικίες. Τα αγαπημένα σας σπίτια γειτονιάς μπορούν να τοποθετηθούν στο κολέγιο.
  9. Επιλέξτε ένα κτίριο μυστικής κοινωνίας από τα Specialty Lots. Το κτίριο θα εξαφανιστεί μόλις τοποθετηθεί. Υπάρχουν τρία μέρη που πρέπει να οικοδομηθούν. Μπορείτε να τοποθετήσετε άλλα κτίρια στο σημείο όπου τοποθετήθηκε η Μυστική Εταιρεία.
  1. Περαιτέρω προσαρμόστε το κολέγιο σας με διακοσμήσεις, όπως ουράνιο τόξο, φώτα δρόμου, δέντρα, ογκόλιθοι κλπ.

Συμβουλές:

  1. Δεν χρειάζεται να τελειοποιήσετε τη γειτονιά σε μια συνεδρίαση. Μπορείτε να συνεχίσετε να χτίζετε και να διακοσμείτε πολύ αφότου οι μαθητές έχουν αρχίσει να παρευρίσκονται στο κολλέγιο.
  2. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, μπορείτε να συσκευάσετε τα μέρη της κοινότητας (όπως το Γυμναστήριο της Campus) για να χρησιμοποιηθούν στο προσαρμοσμένο κολέγιο. Για να συσκευάσετε πολλά, βρείτε την κοινότητα που θέλετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο Lot Package. Κλείστε το παιχνίδι και βρείτε το συσκευασμένο αρχείο (η τοποθεσία δίνεται όταν το συσκευάζετε). Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο και θα εγκατασταθεί και θα είναι έτοιμο για χρήση την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε το "The Sims 2 University".

Ο, τι χρειάζεσαι:

Οδηγός διαδρομής καριέρας

Ο οδηγός The Sims 2 University Majors

Στρατηγικές παιχνιδιών για υπολογιστές