Πώς να Μεταφορά iTunes Βιβλιοθήκη από πολλούς υπολογιστές σε ένα

7 τρόποι συγχώνευσης βιβλιοθηκών του iTunes από διάφορες πηγές

Δεν είναι όλα τα νοικοκυριά που χρειάζονται περισσότερους από έναν υπολογιστές που εκτελούν το iTunes. Στην πραγματικότητα, καθώς γίνεται πιο συνηθισμένο στη ροή μουσικής και βίντεο σε συνδεδεμένες συσκευές σε όλο το σπίτι, περισσότερα σπίτια μπορεί να έχουν μόνο ένα PC. Καθώς συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να ενοποιήσετε τις βιβλιοθήκες iTunes από πολλαπλές μηχανές σε μια ενιαία, μεγάλη βιβλιοθήκη iTunes στον νέο υπολογιστή.

Λόγω του μεγάλου μεγέθους των περισσότερων βιβλιοθηκών του iTunes, η ενοποίησή τους δεν είναι τόσο απλή όσο η εγγραφή ενός CD και η φόρτωσή του στον νέο υπολογιστή. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι - μερικές δωρεάν, μερικές με μικρό κόστος - που μπορούν να διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία.

01 από 10

iTunes Home Sharing

Μενού αρχικής κοινής χρήσης στο iTunes.

Η Κοινή χρήση αρχικής σελίδας, διαθέσιμη στο iTunes 9 και σε υψηλότερη έκδοση, επιτρέπει στις βιβλιοθήκες iTunes στο ίδιο δίκτυο να αντιγράφουν τα στοιχεία εμπρός και πίσω. Αυτό λειτουργεί σε έως και 5 υπολογιστές και απαιτεί να συνδεθούν στο iTunes χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό iTunes .

Για να ενοποιήσετε τις βιβλιοθήκες, ενεργοποιήστε την Αρχική κατανομή σε όλους τους υπολογιστές που θέλετε να συγχωνεύσετε και στη συνέχεια σύρετε και αποθέστε τα αρχεία στον υπολογιστή που θα αποθηκεύσει τη συγχωνευμένη βιβλιοθήκη. Θα βρείτε τους κοινόχρηστους υπολογιστές στην αριστερή στήλη του iTunes. Η Κοινή χρήση στο σπίτι δεν μεταφέρει αξιολογήσεις αστέρι ή μετράει αναπαραγωγή μουσικής.

Ορισμένες εφαρμογές θα αντιγραφούν μέσω της Κοινόχρηστης σύνδεσης στο σπίτι, μερικές δεν μπορεί. Για όσους δεν το κάνουν, μπορείτε να τα επαναφορτώσετε δωρεάν στη συγχωνευμένη βιβλιοθήκη. Περισσότερο "

02 από 10

Μεταφορά αγορών από το iPod

Μεταφορά αγορών από το iPod.

Εάν η βιβλιοθήκη iTunes προέρχεται κυρίως από το iTunes Store, δοκιμάστε αυτήν την επιλογή. Το μειονέκτημα είναι ότι πιθανώς δεν θα λειτουργήσει για όλα (οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μουσική από CD και άλλα καταστήματα ), αλλά μπορεί να μειώσει τη μεταφορά που πρέπει να κάνετε με άλλους τρόπους.

Αρχίστε υπογράφοντας τον υπολογιστή που θα έχει την κοινόχρηστη βιβλιοθήκη iTunes στον λογαριασμό του iTunes που σχετίζεται με το iPod. Στη συνέχεια, συνδέστε το iPod στον υπολογιστή.

Εάν εμφανιστεί ένα παράθυρο με ένα κουμπί "Μεταφορά Αγορών", κάντε κλικ σε αυτό. Μην επιλέξετε "Διαγραφή και συγχρονισμός" - θα σβήσετε τη μουσική σας προτού την μετακινήσετε. Εάν το παράθυρο δεν εμφανίζεται, μεταβείτε στο μενού Αρχείο και επιλέξτε "Μεταφορά αγορών από iPod".

Οι αγορές του iTunes Store στο iPod θα μεταφερθούν στη νέα βιβλιοθήκη του iTunes.

03 από 10

Εξωτερικός σκληρός δίσκος

Μεταφορά και απόθεση στο iTunes.

Εάν αποθηκεύετε τη βιβλιοθήκη iTunes ή δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, η ενοποίηση βιβλιοθηκών είναι ευκολότερη.

Συνδέστε τη μονάδα σκληρού δίσκου στον υπολογιστή που θα αποθηκεύσει τη νέα βιβλιοθήκη του iTunes. Βρείτε το φάκελο iTunes στον εξωτερικό σκληρό δίσκο και το φάκελο iTunes Music μέσα σε αυτό. Περιέχει όλες τις μουσικές, ταινίες, podcasts και τηλεοπτικές εκπομπές.

Επιλέξτε τους φακέλους που θέλετε να μετακινήσετε από το φάκελο iTunes Music (αυτό είναι συνήθως ολόκληρος ο φάκελος, εκτός αν θέλετε να επιλέξετε μόνο συγκεκριμένους καλλιτέχνες / άλμπουμ) και μεταφέρετέ τους στην ενότητα "Βιβλιοθήκη" του iTunes. Όταν η ενότητα αυτή γίνει μπλε, τα τραγούδια μετακινούνται στη νέα βιβλιοθήκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: με τη χρήση αυτής της μεθόδου, θα χάσετε τις αξιολογήσεις αστεριών και τα playcounts στα τραγούδια που μετακινούνται στη νέα βιβλιοθήκη.

04 από 10

Λογισμικό συγχρονισμού / συγχώνευσης βιβλιοθήκης

Λογότυπο PowerTunes. πνευματικά δικαιώματα Brian Webster / λογισμικό Fat Cat

Υπάρχουν μερικά προγράμματα λογισμικού τρίτων που θα διευκολύνουν τη διαδικασία συγχώνευσης των βιβλιοθηκών του iTunes. Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών αυτών των προγραμμάτων είναι ότι θα διατηρήσουν όλα τα μεταδεδομένα - αξιολογήσεις αστεριών, playcounts, σχόλια κ.λπ. - που χάνονται με άλλες μεθόδους μεταφοράς. Μερικά από τα προγράμματα αυτού του χώρου περιλαμβάνουν:

05 από 10

Λογισμικό αντιγραφής iPod

TouchCopy (πρώην iPodCopy) στιγμιότυπο οθόνης. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού ευρείας γωνίας

Εάν ολόκληρη η βιβλιοθήκη iTunes συγχρονίζεται με το iPod ή το iPhone σας, μπορείτε να την μετακινήσετε από τη συσκευή σας στη νέα συγχωνευμένη βιβλιοθήκη iTunes χρησιμοποιώντας λογισμικό τρίτου κατασκευαστή.

Υπάρχουν δεκάδες από αυτά τα προγράμματα αντιγραφής iPod - μερικά είναι δωρεάν, τα περισσότερα κοστίζουν US $ 20- $ 40 - και όλα αυτά ουσιαστικά το ίδιο πράγμα: αντιγραφή όλων των μουσικών, ταινιών, λιστών αναπαραγωγής, αστεριών, παιχνιδιών κλπ. , iPhone ή iPad σε μια νέα βιβλιοθήκη του iTunes. Οι περισσότεροι δεν μεταφέρουν εφαρμογές, αλλά, όπως προαναφέρθηκε, μπορείτε πάντα να κάνετε εκ νέου εκκίνηση εφαρμογών στη νέα βιβλιοθήκη του iTunes.

Σε αντίθεση με τη μέθοδο εξωτερικού σκληρού δίσκου παραπάνω, αυτά τα προγράμματα σάς επιτρέπουν να διατηρείτε τις αξιολογήσεις αστέρων, τις μετρήσεις παιχνιδιών, τις λίστες αναπαραγωγής κλπ. Περισσότερα »

06 από 10

Online Backup Services

Mozy εφεδρικό μενού υπηρεσιών.

Κάνετε backup όλα τα δεδομένα σας, σωστά; (Εάν δεν το κάνετε, θα συνιστούσα να ξεκινήσετε πριν από την αποτυχία του σκληρού δίσκου σας κάνει να συγγνώμη ότι δεν το κάνετε. Ανατρέξτε στις τρεις καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για ένα σημείο εκκίνησης.) Εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, συγχωνεύοντας τις βιβλιοθήκες του iTunes μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η λήψη του τελευταίου αντιγράφου ασφαλείας από έναν υπολογιστή στον άλλο (αν η βιβλιοθήκη σας είναι πολύ μεγάλη, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τα DVD με τα δεδομένα σας σε αυτά που προσφέρουν ορισμένες υπηρεσίες).

Είτε κατεβάζετε είτε χρησιμοποιείτε ένα DVD, χρησιμοποιήστε την ίδια διαδικασία όπως και με τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για να μετακινήσετε την παλιά βιβλιοθήκη του iTunes στο νέο.

07 από 10

Δημιουργία τοπικού δικτύου

Αν είστε πιο τεχνικά προηγμένος χρήστης (και αν δεν είστε, θα συνιστούσα να δοκιμάσετε όλες τις άλλες επιλογές προτού δοκιμάσετε αυτό), μπορεί να θέλετε να συνδέσετε μόνος τους υπολογιστές μαζί, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε το Τα αρχεία iTunes που θέλετε να ενοποιήσετε από το ένα μηχάνημα στο άλλο. Όταν το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες από την παραπάνω εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου για να βεβαιωθείτε ότι συνδυάζετε τις βιβλιοθήκες αντί να τις διαγράφετε.

08 από 10

Αντιμετώπιση εφαρμογών, ταινιών / τηλεόρασης

Φάκελος ταινιών στο φάκελο Βιβλιοθήκη του iTunes.

Όλα τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης iTunes - εφαρμογές, ταινίες, τηλεόραση κ.λπ. - αποθηκεύονται στη βιβλιοθήκη του iTunes, όχι μόνο στη μουσική. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα μη μουσικά στοιχεία στο φάκελο iTunes (στο φάκελο "Η μουσική μου"). Ο φάκελος "Εφαρμογές για κινητά" περιέχει τις εφαρμογές σας και θα βρείτε φακέλους που ονομάζονται ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και podcasts στον φάκελο iTunes Media που περιέχει αυτά τα στοιχεία.

Ενώ κάποιο λογισμικό αντιγραφής iPod δεν μεταφέρει όλα αυτά τα είδη αρχείων (ειδικά αν δεν είναι όλα στο iPod, iPhone ή iPad όταν προσπαθείτε να το αντιγράψετε), οι παραπάνω μέθοδοι περιλαμβάνουν αντιγραφή drag-and-drop των αρχείων από ένα φάκελο iTunes σε άλλο θα μετακινήσει αυτά τα μη μουσικά αρχεία επίσης.

09 από 10

Ενοποίηση / οργάνωση βιβλιοθηκών

Προτίμηση οργανισμού iTunes.

Αφού μετακινήσετε τα αρχεία από την παλιά βιβλιοθήκη iTunes στη νέα, συγχωνευμένη, ακολουθήστε αυτά τα δύο βήματα για να βεβαιωθείτε ότι η νέα βιβλιοθήκη σας είναι βελτιστοποιημένη και παραμένει έτσι. Αυτό ονομάζεται ενοποίηση ή οργάνωση της βιβλιοθήκης σας (ανάλογα με την έκδοση του iTunes).

Πρώτον, ενοποιήστε / οργανώστε τη νέα βιβλιοθήκη. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο μενού Αρχείο στο iTunes. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη -> Οργανώστε (ή ενοποιήστε) τη Βιβλιοθήκη. Αυτό βελτιστοποιεί τη βιβλιοθήκη.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το iTunes έχει ρυθμιστεί ώστε να οργανώνει / ενοποιεί πάντα τη νέα σας βιβλιοθήκη. Κάντε αυτό κάνοντας κλικ στο παράθυρο "Προτιμήσεις iTunes" (στο μενού iTunes σε Mac, στην ενότητα Επεξεργασία σε υπολογιστή). Όταν εμφανιστεί το παράθυρο, μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους. Εκεί, ελέγξτε το πλαίσιο "Διατήρηση του οργανωμένου φακέλου του iTunes Media" και κάντε κλικ στο "OK".

10 από 10

Μια σημείωση σχετικά με την εξουσιοδότηση υπολογιστή

iTunes μενού εξουσιοδότησης.

Τέλος, για να διασφαλίσετε ότι η νέα βιβλιοθήκη του iTunes μπορεί να αναπαράγει τα πάντα, πρέπει να εξουσιοδοτήσετε τον υπολογιστή να αναπαράγει τη μουσική που έχετε μεταφέρει.

Για να εξουσιοδοτήσετε τον υπολογιστή, μεταβείτε στο μενού Κατάστημα στο iTunes και επιλέξτε "εξουσιοδότηση αυτού του υπολογιστή". Όταν εμφανιστεί το παράθυρο σύνδεσης του λογαριασμού iTunes, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς του iTunes από τους άλλους υπολογιστές που έχουν συγχωνευθεί στη νέα. Οι λογαριασμοί Tunes έχουν μέγιστο αριθμό 5 εξουσιοδοτήσεων (αν και ένας υπολογιστής μπορεί να έχει πολλαπλές εξουσιοδοτήσεις λογαριασμού), οπότε αν έχετε εξουσιοδοτήσει 5 άλλους υπολογιστές για να παίξετε περιεχόμενο, θα πρέπει να απαλλαγείτε από την άδεια τουλάχιστον ενός.

Πριν να απαλλαγείτε από τον παλιό υπολογιστή από τον οποίο μετακινήσατε τη βιβλιοθήκη του iTunes, φροντίστε να την εξουσιοδοτήσετε να διατηρήσει τις 5 εξουσιοδοτήσεις σας. Περισσότερο "