Μια αναθεώρηση του Disk Wipe v1.7

Μια πλήρης ανασκόπηση του δίσκου σκουπίστε, ένα δωρεάν εργαλείο λογισμικού καταστροφής δεδομένων

Το Disk Wipe είναι ένα φορητό πρόγραμμα καταστροφής δεδομένων για Windows που μπορεί να διαγράψει όλα τα δεδομένα σε οποιονδήποτε σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας μία από τις διάφορες μεθόδους σκουπίσματος δεδομένων.

Αυτός ο τρόπος με τον οδηγό χρησιμοποιείται για να σας περπατήσει μέσα από τη διαδικασία σκουπίσματος για να είναι εξαιρετικά απλό να διαγράψετε έναν σκληρό δίσκο .

Πώς λειτουργεί ο δίσκος σκουπίζει;

Το Disk Wipe είναι εντελώς φορητό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε για να το χρησιμοποιήσετε. Μετά την εκτέλεση του προγράμματος, θα αναγράφεται κάθε εσωτερικός και εξωτερικός σκληρός δίσκος, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων flash . Ωστόσο, επειδή το Disk Wipe εκτελείται από το εσωτερικό του λειτουργικού συστήματος , σε αντίθεση με το δίσκο (όπως με το DBAN και το ErAce ), δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαγραφή της μονάδας στην οποία είναι εγκατεστημένα τα Windows.

Ορισμένες επιλογές είναι προσαρμόσιμες από τις ρυθμίσεις, όπως η επιλογή μιας προεπιλεγμένης ετικέτας τόμου για δίσκους που έχουν διαμορφωθεί πρόσφατα. Για να χρησιμοποιήσετε το Disk Wipe, επιλέξτε οποιονδήποτε σκληρό δίσκο και κάντε κλικ στο Wipe Disk για να ξεκινήσετε τον οδηγό. Επιλέξτε ένα σύστημα αρχείων που θα πρέπει να μορφοποιηθεί ως μονάδα δίσκου και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια μέθοδο απολύμανσης δεδομένων .

Τα υποστηριζόμενα πρότυπα διαγραφής στο Disk Wipe περιλαμβάνουν:

Πληκτρολογήστε "ERASE ALL" για να επιβεβαιώσετε ότι πραγματικά θέλετε να διαγράψετε τη μονάδα δίσκου, επιβεβαιώστε την ξανά κάνοντας κλικ στο κουμπί Ναι και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να ξεκινήσετε.

Πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας αρέσουν στο Disk Wipe:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Πόσο αποτελεσματικός είναι ο δίσκος σκουπίζει;

Το Disk Wipe φαίνεται πιο περίπλοκο από κάποια παρόμοια προγράμματα καταστροφής δεδομένων με την πρώτη ματιά, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό στη χρήση. Αν ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, απαιτούνται μόνο λίγα βήματα με μερικές επιλογές για να ξεκινήσετε τη διαγραφή ολόκληρης της μονάδας δίσκου. Συνολικά, το Disk Wipe είναι ένα στερεό πρόγραμμα για την καταστροφή όλων των δεδομένων σε σκληρό δίσκο. Είναι εύκολο στη χρήση, παρέχει αρκετές επιλογές απολύμανσης δεδομένων και δεν χρειάζεται καν να εγκατασταθεί.