Προβολή εμπλουτισμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε απλό κείμενο με MacOS Mail 3

Αφαιρέστε αμέσως όλες τις μορφοποιήσεις εμπλουτισμένου κειμένου σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα μηνύματα με εμπλουτισμένη μορφοποίηση είναι ωραίο να το δούμε, αλλά το macOS Mail σάς επιτρέπει επίσης να μεταβείτε σε αυτό το email εμπλουτισμένου κειμένου σε απλό κείμενο αν θέλετε να το δείτε χωρίς προσαρμοσμένα στυλ μορφοποίησης.

Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο εάν το μήνυμα χρειαστεί πολύ χρόνο για να φορτώσετε μια περιορισμένη σύνδεση στο Internet και η φανταστική μορφοποίηση είναι φταίει. Ή ίσως θέλετε έναν ευκολότερο τρόπο για να διαβάσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κατά τα άλλα είναι γεμάτο μεγάλα μεγέθη γραμματοσειρών, έγχρωμο κείμενο και άλλα στυλ μορφοποίησης.

Σημείωση: Η δυνατότητα αλλαγής σε μια έκδοση απλού κειμένου ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι διαθέσιμη στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Mail for Mac, όπως το Mail 8 και το νεότερο. Σε αυτές τις εκδόσεις, θα δείτε πάντα την πιο πλούσια έκδοση διαθέσιμη.

Πώς να διαβάσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως απλό κείμενο στο Mail 3

  1. Ανοίξτε το μήνυμα εμπλουτισμένου κειμένου που θέλετε να μετατρέψετε σε απλό κείμενο.
  2. Πιέστε τη συντόμευση πληκτρολογίου + Option + P ή περιηγηθείτε στο μενού Προβολή> Μήνυμα> Εναλλακτικό κείμενο .

Για να επιστρέψετε στην μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου, απλά επανεξετάστε αυτό το μενού: Προβολή> Μήνυμα , αλλά επέλεξε αυτή τη φορά την καλύτερη εναλλακτική λύση .

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να έχετε macOS Mail σας εμφανίζει μια απλή έκδοση κειμένου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από προεπιλογή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται πάντα να στραφούν σε αυτό χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος δημιουργίας μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου macOS για απλό κείμενο για την εμφάνιση αλληλογραφίας εάν χρειάζεστε βοήθεια.