Κορυφαίοι προσαρμογείς κασετών: Ψηφιακή μουσική στο παλιό στερεοφωνικό σας

Χρησιμοποιήστε έναν προσαρμογέα ταινίας κασέτας σε ένα παλιό στερεοφωνικό για να αναπαραγάγετε τη βιβλιοθήκη ψηφιακής μουσικής σας

Εάν το στερεοφωνικό (ή το οικιακό σας) σύστημα αυτοκινήτου διαθέτει μόνο μια κασετόφωνο και δεν διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις για την αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής (μέσω USB Flash Drive , MP3 CD κ.λπ.), τότε μπορεί να νομίζετε ότι η μόνη λύση είναι ένα ακριβό στερεοφωνικό αναβάθμιση . Ωστόσο, με τη χρήση προσαρμογέα κασέτας μπορείτε να συνδέσετε συσκευές όπως iPod, iPhone, MP3 player / PMP, smartphone και πολλά άλλα και με ένα μικρό κομμάτι του κόστους. Τα φθηνά αξεσουάρ αυτοκινήτων, όπως αυτή, μπορούν έτσι να ανανεώσουν τη νέα ζωή στο στερεοφωνικό σας σύστημα " γείωσης " μόνο. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε συντάξει μια λίστα προσαρμογέων κασετών που είναι φθηνές και δίνουν καλή αναπαραγωγή ήχου.

01 από 03

Προσαρμογέας κασέτας WESTGO για στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Είτε έχετε μια κασέτα μπροστινής ή πλευρικής φόρτισης, ο προσαρμογέας κασέτας WESTGO σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε διάφορες φορητές συσκευές στο στερεοφωνικό σας σύστημα "μόνο για ταινίες". Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε οποιοδήποτε MP3 player / PMP, φορητό CD player ή ακόμα και iPhone ή iPod . Λαμβάνοντας υπόψη πόσο φθηνός είναι ο προσαρμογέας κασέτας WESTGO, η αναπαραγωγή του ήχου είναι εντυπωσιακή και ως εκ τούτου αξίζει τον κόπο. Περισσότερα »

02 του 03

INSTEN 3,5 mm καθολικό προσαρμογέα κασέτας ήχου αυτοκινήτου

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Όπως και σε όλους τους προσαρμογείς κασέτας, αυτή η συσκευή μετατρέπει το ηχητικό σήμα από το φορητό σας (μέσω μιας υποδοχής 3,5 mm) σε ένα μαγνητικό σήμα που μπορούν να μεταφράσουν οι κεφαλές της κασέτας - αυτό μεταδίδεται ως ήχος στα ηχεία του ηχοσυστήματος . Ο προσαρμογέας κασέτας ήχου Universal 3.5 mm της INSTEN είναι ένας καλά κατασκευασμένος προσαρμογέας κασετών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε iPod, iPhone, smartphone ή φορητή συσκευή που έχει έξοδο ακουστικών. Αυτό το προϊόν προσφέρει εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου μέσω οποιασδήποτε κασέτας και διαθέτει καλώδιο 40 ιντσών. Αυτή η γενναιόδωρη ποσότητα καλωδίου είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό μπόνους το οποίο θα σας δώσει αρκετή ελευθερία για να βρείτε εύκολα τη φορητή σας συσκευή - χρήσιμη σε ένα αυτοκίνητο, για παράδειγμα, όταν είναι μερικές φορές δύσκολο να τοποθετήσετε το φορητό σας σε ασφαλή και ασφαλή θέση. Περισσότερο "

03 του 03

Προσαρμογέας κασέτας Maxell (P-10)

Maxell P-10 προσαρμογέα κασέτας. Εικόνα ευγενική προσφορά του PriceGrabber

Ο προσαρμογέας κασέτας Maxell P-10 σάς επιτρέπει να συνδέσετε οποιαδήποτε φορητή συσκευή που διαθέτει υποδοχή εξόδου 1/8 "(3,5mm) όπως iPod, iPhone, PMP κλπ. Όπως και η πλειοψηφία των προσαρμογέων κασέτας, το προϊόν αυτό προσφέρει μεγάλη για να απολαύσετε τη ψηφιακή σας μουσική βιβλιοθήκη μέσω κασέτας που δεν θα ήταν κανονικά δυνατό αλλιώς.Αν και ο ήχος προφανώς δεν είναι τόσο καλός όσο παίζει απευθείας ψηφιακό ήχο, η μονάδα μεταδίδει στερεοφωνικό ήχο hi-fi στα ηχεία σας με ένα καλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και σαφήνειας.Αν έχετε ένα παλιό boombox ή ένα στερεοφωνικό οικιακό σύστημα που δεν διαθέτει βοηθητικές εισόδους φωνο, τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Maxell P-10 για τη διασύνδεση ψηφιακών πηγών ήχου σε αυτές.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.