Οι κορυφαίες στρατηγικές Twitter για επιχειρήσεις

01 από 10

Μεγάλες Συμβουλές για Επιχειρήσεις στο Twitter

Brandon De Hoyos /

Ενώ πολλές εταιρείες και ακόμη και οι εταιρείες μαμά και ποπ έχουν έσπευσαν να ενταχθούν στην πλημμύρα των επιχειρήσεων στο Twitter , πολλοί καταλαβαίνουν τον σκληρό τρόπο που το μάρκετινγκ που βασίζεται στο Twitter απλά δεν πληρώνει.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter , είναι μια πλημμύρα των προϊόντων διαίρεσης μάρκετινγκ θυγατρικών χωρίς μια πραγματική σύνδεση μεταξύ μιας επιχείρησης και των οπαδών της.

"Οι άνθρωποι δεν είναι στο Twitter για να διαφημιστούν", δήλωσε ο Nathan Mathews, σύμβουλος κοινωνικής δικτύωσης για την Kuru Footwear, μια ενεργή εταιρεία υποδημάτων στο Salt Lake City της Γιούτα.

"Ένωσαν το Twitter για να γίνουν μέρος μιας μεγαλύτερης συνομιλίας που διασχίζει σύνορα, εθνικότητα, πολιτισμούς και θρησκείες".

Αυτές τις μέρες, ο Mathews περνάει τη συζήτηση.

Για τους οπαδούς του Kuru στο Twitter, ο διάλογος που ο Mathews κηρύττει είναι ακριβώς αυτό που οι online φίλοι τους έχουν να περιμένουν από την επιχείρηση.

Η κατώτατη γραμμή εξυπηρετεί τον πελάτη σθεναρά, ακόμα και σε ένα μέσο όπως το Twitter, λέει ο Mathews.

"Θυμηθείτε, αν ο πελάτης έχει σημασία, τότε όποτε αλληλεπιδράμε μαζί του, είτε πρόκειται για μελλοντικό πελάτη είτε για έναν τρέχοντα πελάτη, είναι σημαντικό να τον βοηθήσουμε με τις πληροφορίες που είναι πιο σχετικές με αυτές".

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Twitter για να προσελκύσετε τους πελάτες σας; Πιστέψτε το ή όχι, χρησιμοποιώντας το Twitter για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται και η επένδυση στο χρόνο μπορεί να είναι μικρότερη από ό, τι νομίζετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε 9 επιχειρηματικές στρατηγικές του Twitter που μαθαίνουμε από τις επιχειρήσεις από την ακτή μέχρι την ακτή και ακόμη και σε όλη τη λίμνη.

02 από 10

Όχι 1: Γίνετε επιχειρηματικός εμπειρογνώμονας με περιεχόμενο στο Twitter

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/titancommercial

Τιτάν Εμπορική, Σικάγο, ΙΛ. (@titancommercial)

Θέλετε να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας ως ειδικός στο Twitter ; Για την Titan Commercial, μία λέξη κάθε μέρα έχει εξηγήσει συναρπαστικά αποτελέσματα για την επιχείρηση στο Twitter.

"Εμείς ερεθίσαμε τρόπους να προσελκύσουμε τους οπαδούς και ένας από τους τρόπους με τους οποίους σκεφτήκαμε ήταν να έχουμε ένα" Τιτάν Λόγο της Ημέρας ", δήλωσε η Emily VanderBeek, διευθυντής μάρκετινγκ για την Titan Commercial, μια εμπορική εταιρεία μεσιτικών ακινήτων στο Σικάγο, Ill.

Κάθε μέρα, ο VanderBeek αφιερώνει περίπου μισή ώρα στην παρακολούθηση των μέσων ενημέρωσης για να αναζητήσει τάσεις στην αγορά, προωθώντας τα tweets στους ακόλουθους του Twitter με ενδιαφέροντα άρθρα και τη δημοφιλή λειτουργία "Word of the Day".

Η ελάχιστη επένδυση στο χρόνο, λέει ο VanderBeek, έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη μεγαλύτερη θέση της μάρκας, καθώς ο ΤΙΤΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ιδρύει τον εαυτό του ως εμπειρογνώμονα στο Twitter, αλλά η τακτική δέσμευση των οπαδών επαναπροσδιορίζει τα tweets του Titan.

Δημιουργώντας ενδιαφέρον περιεχόμενο, η ελπίδα είναι οι ακόλουθοι του Twitter και τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή να πουλήσουν ακίνητα θα θυμούνται τη "συνεχή σύνδεση" του Τιτάνα, δήλωσε ο VanderBeek.

"Όλες οι μετατροπές με έναν δυνητικό πελάτη είναι ωφέλιμες - έτσι ο Τίταν ήθελε να φτάσει στο Twitter για να επιτρέψει στα άτομα να παραμείνουν συνδεδεμένα με την επωνυμία μας, παρόλο που ίσως δεν μπορούμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους εκείνη την περίοδο".

03 από 10

Όχι 2: Εξυπηρέτηση Εξαιρετικής Εξυπηρέτησης Πελατών, Συλλογή Σχολίων

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/hbros

Hummus Bros, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο (@hbros)

Θέλετε έναν καλύτερο τρόπο για να μετρήσετε τα σχόλια των πελατών και να παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών;

Οι επιχειρήσεις στο Twitter πρέπει να δουν το παράδειγμα του Hummus Bros στο Λονδίνο, όπου ένα υπέροχο κύπελλο hummus και η επιλογή του βοδινού, του κοτόπουλου, των φασολιών fava και άλλων επιθέματα δεν είναι το μόνο πράγμα που εξυπηρετεί το εστιατόριο.

Η κοινότητα, δημοφιλής στους σπουδαστές, τους θεατές, τους τύπους της βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης και τους επαγγελματίες, πρόσθεσε πρόσφατα το Twitter στον αυξανόμενο κατάλογο των μέσων που χρησιμοποιεί το εστιατόριο για να ζητήσει σχόλια από τους πελάτες, δήλωσε ο Christian Mouysset της Hummus Bros.

Το τελικό αποτέλεσμα, όπως λέει, δεν είναι καθόλου ευχάριστο, καθώς η εταιρεία ξοδεύει πάνω από τρεις ώρες την εβδομάδα ελέγχοντας τις εμπειρίες των προστάτων στις τοποθεσίες τους στο Holborn, Soho και στην καρδιά της οικονομικής περιοχής του Λονδίνου.

"Όταν αφιερώνουμε χρόνο για να απαντήσουμε σε πελάτες που έχουν διαμαρτυρηθεί και ξοδεύουν χρόνο για να εξηγήσουμε τι θα κάνουμε διαφορετικά για να αποφύγουμε τα ίδια λάθη", δήλωσε ο Mouysset, "αυτοί οι πελάτες θα μιλούν με πολλούς ανθρώπους πολύ θετικά για την εμπειρία τους".

Η χρονική επένδυση, ωστόσο, φαίνεται να είναι μια τέλεια συνταγή για την επιτυχία.

"Οι πελάτες στο Λονδίνο είναι συχνά πολύ έκπληκτοι από το επίπεδο εξυπηρέτησης στο Hummus Bros", δήλωσε ο Mouysset. "Εκτιμούν πραγματικά ότι παίρνουμε το χρόνο να τα ελέγξουμε."

04 από 10

Όχι 3: Ζητήστε Άνοιγμα Εργασίας και Ενεργοποιήστε τους Ενεργούς Αναζητούμενους Εργασίας

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/mdpathways

Διαδρομές MD (@mdpathways)

Ανάγκη να προσλάβετε νέο προσωπικό στην επιχείρησή σας; Για τα MD Pathways, η εμπορία ιστοσελίδων παραδοσιακών θέσεων εργασίας για ενεργούς αναζητητές θέσεων εργασίας στο Twitter ήταν μια ενδιαφέρουσα άσκηση στην αξιοποίηση της δύναμης της κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας παραγωγός διαδραστικών ιογενών βίντεο για νοσοκομεία που επιδιώκουν να προσλάβουν αυθεντικούς υποψήφιους, η MD Pathways άρχισε μόλις πρόσφατα να ανοίγει θέσεις εργασίας για υγειονομική περίθαλψη στο λογαριασμό της στο Twitter, δήλωσε ο CEO της Pathways Danny Gutknecht.

Ενώ ο Gutknecht παραδέχεται ότι η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να είναι έξω σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Twitter στην πρόσληψη για δουλειές, λέει ότι η δυνατότητα είναι μεγάλη για την πρόσληψη επαγγελματιών υγείας.

"Η πρόσληψη ειδικευμένων ειδικευμένων ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι πολύ περισσότερο για το branding και το Twitter μπορεί να βοηθήσει με αυτή τη διαδικασία", ανέφερε. "Το Twitter λειτουργεί καλά για να δημιουργήσει συνειδητοποίηση, [αλλά] όσο υψηλότερη είναι η εκπαιδευτική σκάλα που πηγαίνετε, τόσο λιγότερη ανατροφοδότηση λαμβάνετε στο Twitter".

Στην καλύτερη περίπτωση, ο Gutknecht αναφέρει ότι η ανατροφοδότηση από την απόσπαση αυτών των ευκαιριών εργασίας είναι καλή και η επισκεψιμότητα των συνδέσμων του διαδικτυακού τόπου MD Pathways αυξάνεται.

Στη χειρότερη περίπτωση, η προσέλκυση νέων θέσεων εργασίας για επιχειρήσεις στο Twitter μπορεί να χτυπηθεί ή να χάσει.

"Το Twitter είναι ένα καυτό θέμα τώρα και θα χρειαστούμε περισσότερα στοιχεία και περισσότερο χρόνο για να καθορίσουμε τη μακροπρόθεσμη χρησιμότητα του Twitter", ανέφερε.

05 από 10

Όχι 4: Ζητήστε προσφορές και αυξήστε το προφίλ της εταιρείας σας

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/rfpdb

Βάση δεδομένων RFP, Northampton, Mass. (@ Rfpdb)

Πρέπει να ζητήσετε προσφορά εργασίας; Από το 2004, οι επιχειρήσεις έχουν στραφεί στη βάση δεδομένων RFP για να ζητήσουν προτάσεις. Αλλά, ενώ η Βάση Δεδομένων RFP έχει κερδίσει ταχεία υποστήριξη, πρόσφατα είναι η δραστηριότητά τους στο Twitter που ενθουσιάστηκε ο ιδρυτής και ο πρόεδρος David Kutcher.

Κάθε φορά που ένας πελάτης βάσης δεδομένων RFP δημοσιεύει ένα αίτημα πρότασης, η πρόσκληση γίνεται αυτόματα tweeted στον λογαριασμό τους στο Twitter, ενώ η πρόταση θα καθόταν στην ιστοσελίδα της εταιρείας τα προηγούμενα χρόνια. το αποτέλεσμα, Kutcher είπε, είναι ένα ευρύτερο, στιγμιαίο ακροατήριο όπως ποτέ πριν.

Όμως, το πραγματικό μυστικό της επιτυχίας του RFP είναι μέσω των αλληλεπιδράσεων peer-to-peer που συμβαίνουν στο Twitter καθημερινά.

"Το Twitter είναι μια μεγάλη πηγή περιεχομένου και ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας σε ένα εντελώς νέο και συνδεδεμένο δημογραφικό", δήλωσε.

"Αλλά αυτό που είναι ιδιαίτερα ωραίο για το Twitter είναι η συμπεριφορά του retweeting , έχοντας αμέσως κάποιον να πάρει το περιεχόμενό σας και να το αναδημοσιεύσει στους δικούς του οπαδούς».

Μέσω της τακτικής πρακτικής της επαναδρομολόγησης από τους οπαδούς της RFP, ο Kutcher λέει ότι η επισκεψιμότητα στον ιστότοπο έχει αυξηθεί εκθετικά και έχει δημιουργήσει άμεση αξία για την εταιρεία και τους πελάτες της.

"Ενθαρρύνουμε αυτή τη συμπεριφορά, καθώς θα σας έκανε πιο πολύτιμους για τους οπαδούς σας αν τους ενημερώσατε για ένα έργο 250.000 δολαρίων για έναν επανασχεδιασμό ιστοσελίδων και απλώς τυχαίνει να είναι προγραμματιστές ιστού», δήλωσε.

"Όλα αυτά μαζί, μας κάνουν ενεργά αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες και αυξάνουμε την αξία των επιχειρήσεων μας".

06 από 10

Νο. 5: Στόχευση νέων πελατών με αναζήτηση στο Twitter

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/timbury

Τυμπούρι, Κεντρικό Νιού Τζέρσεϊ (@timbury)

Η διαφήμιση πέφτει επίπεδη; Όταν πρέπει να στοχεύσετε νέους πελάτες, το Twitter είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε νέους πελάτες, σύμφωνα με τον Tim Kissane, τον προμηθευτή του Timbury Web Hosting που εδρεύει στο Νιου Τζέρσεϋ.

Κάθε μέρα, ο Kissane λέει ότι παρακολουθεί το Twitter για χρήστες tweeting λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας τον πελάτη web Hootsuite. Τέτοιες λέξεις-κλειδιά περιλαμβάνουν "φιλοξενία ιστοσελίδων", "συνιστώμενος κεντρικός υπολογιστής", "ο οποίος φιλοξενεί" και " φιλοξενία linux ".

Το Kissane κάνει tweets περίπου δύο έως τρεις φορές την ημέρα στους χρήστες βάσει περιεχομένου αναζήτησης, προσφέροντας πληροφορίες για την επιχείρησή του ή απαντήσεις στα ερωτήματά τους που αποστέλλονται στο Twitter.

"Παρακολουθώ το Twitter όλη την ημέρα, καθημερινά, ενώ κάνουμε άλλη δουλειά", είπε. "Σχεδόν όλοι οι πελάτες που έχω βρεθεί στο Twitter."

Παρά το μάρκετινγκ επιτυχίας στο Twitter, το Kissane παραμένει εν γνώσει του συχνά "ανεπιθύμητου" χαρακτήρα των επιχειρήσεων στο Twitter και λέει ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αποφεύγουν να διαφημίζονται υπερβολικά χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους.

"Αν και δεν χρησιμοποιώ bots ή auto [άμεσα μηνύματα], έχω χάσει μερικούς οπαδούς που νόμιζαν ότι τους spamming", παραδέχεται ο Kissane.

"Ποτέ δεν στέλνω ένα άμεσο μήνυμα ή απάντηση εκτός αν το άτομο ζήτησε πληροφορίες σχετικά με έναν οικοδεσπότη ή εξέφρασε δυσαρέσκεια με τον παρόντα οικοδεσπότη".

07 από 10

No. 6: Χρησιμοποιήστε εικόνες για να πείτε την ιστορία σας, να πουλήσετε ένα προϊόν

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/kristensteinart

Kristen Stein Fine Art, Φιλαδέλφεια, Πεν. (@ kristensteinart)
και Kilwin's, Τζάκσονβιλ, Φλόριντα (@kilwins)

Υπάρχουν 280 χαρακτήρες στο Twitter που δεν επαρκούν για να πουλήσουν την επιχείρησή σας; Για τις επιχειρήσεις στο Twitter , οι εικόνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να "δείξετε και να πείτε" τους ακόλουθους του Twitter σας, λέει η Kristen Stein, Διευθύνων Σύμβουλος της Kristen Stein Art.

Ως καλλιτέχνης και κοσμηματοπαιδαγωγός, ο Stein βρήκε ένα είδος δημιουργικής αναγέννησης στο Twitter από συναδέλφους καλλιτέχνες και καταναλωτές που απολαμβάνουν τη δουλειά του. Συνδέοντας με τα νεώτερα έργα της στο Twitter, ο Stein λέει ότι η κυκλοφορία και οι πωλήσεις έχουν πηδήξει εκθετικά ως οπαδοί γενναιόδωρα να επαναλάβουν το περιεχόμενο Kristen Stein Art στους οπαδούς τους.

"Έχω δει μια μεγάλη αύξηση του αριθμού των οπαδών από τη χρήση του Twitter και έχω λάβει αιτήματα από άλλους ιστοτόπους για να αναπαράγω φωτογραφίες των αντικειμένων μου ή τις πληροφορίες που έχω δώσει σε αναρτήσεις ιστολογίου", δήλωσε ο Stein. "Έχω επίσης λάβει μερικές έρευνες που σχετίζονται με την τέχνη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως αποτέλεσμα των δημοσιεύσεων που έγιναν στο Twitter".

Σύμφωνα με το Google Analytics, το 33% της κυκλοφορίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Stein προέρχεται τώρα από την κυκλοφορία κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των tweets που αποστέλλονται στο Twitter.

Όμως, ενώ η Stein είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την ποιότητα της διαδικτυακής κίνησης, ο Camille Gregg του Kilwin's, ένα κατάστημα σοκολάτας, παγωτού και fudge στο Τζάκσονβιλ, Φλόριντα, αποδεικνύει ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων από τούβλα και κονιάματα μπορούν να δουν την ίδια κίνηση Twitter στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους .

Κάθε μέρα, καθώς το κατάστημα προετοιμάζει την υπέροχη ποικιλία από μήλα καρπού και άλλα καλούδια, ο Gregg, ο κοινωνικός μάρκετινγκ και ο PR διευθυντής του καταστήματος, tweets φωτογραφίες των φρέσκων γλυκών που εκτοξεύουν την κουζίνα μαζί με τις προσφορές της ημέρας. Οι φωτογραφίες είναι φαινομενικά πολύχρωμες και έχουν προκαλέσει πραγματικά ανησυχία, είπε.

Μέσα σε λίγες ώρες, τα "Sweet Tweets", όπως τα έγραψε ο Gregg, έφεραν πολλά ρετουβέτσια , σε αναφορές, και το καλύτερο από όλα, την κυκλοφορία των ποδιών στο κατάστημα του Kilwin γεμάτο νόστιμες απολαύσεις.

"Παρατηρούμε ένα άλμα", λέει ο Gregg. "Το [Twitter] είναι ένας διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος για να μοιράζονται και να μοιράζονται πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, [και] ενισχύει τη γλυκιά γραμμή".

08 από 10

Νο 7: Πολλαπλές επιχειρηματικές τοποθεσίες; Πηγαίνοντας τοπικά με το Twitter

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/camp_bow_wow

Camp Bow Wow, Μπόλντερ, Κόλο (@campbowwow)

Είστε εταιρία ή επιχείρηση με πολλαπλές τοποθεσίες; Αν είστε σαν το Camp Bow Wow, ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα franchises φροντίδας κατοικίδιων ζώων της Αμερικής, το Twitter μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δοθεί τοπική και εξατομικευμένη προσοχή όπως έμαθε αυτή η εταιρεία. Δεν υπάρχουν κόκαλα γι 'αυτό!

Ως πρώιμος υιοθετώντας το Twitter (ακόμη και νωρίτερα από την Oprah, quips Heidi Ganahl, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Camp Bow Wow), η εταιρεία έχει επωφεληθεί από λογαριασμούς σε επίπεδο τοποθεσίας, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, πληροφορίες και ακόμη εικόνες και ιστορίες ικανοποιημένων πελατών τα κατοικίδια ζώα τους.

"Η ανατροφοδότηση από τους πελάτες μας ήταν τεράστια", δήλωσε ο Ganahl. "Ζούμε για τις ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση σχετικά με την απομάκρυνση του κουταβιού τους στο Camp, στιγμιότυπα από τις Camper Cams και τις επαναλήψεις ιστοριών για εμάς. Είναι μια τέτοια μαρτυρία για το πόσο αγαπούν το εμπορικό σήμα μας και το βλέπουν σαν μέρος του τρόπου ζωής τους. "

Εκτός από την προσφορά δημόσιων σε απευθείας σύνδεση web cams (ή "Camper Cams"), οι πελάτες της Camp Bow Wow έρχονται να αναμένουν από την εταιρεία να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνολογία στο μέλλον. Twitter, Ganahl λέει, δεν αποτελεί εξαίρεση.

"Ο πελάτης στόχος μας είναι πολύ τεχνολογικά καταλαβαίνω και αναμένουν ότι θα είμαστε στην κορυφή με κάθε τρόπο", είπε.

09 από 10

Όχι 8: Υποστηρίξτε την πόλη σας, οικοδομήστε τον τουρισμό και την τοπική οικονομία στο Twitter

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/visit_jax

Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Jacksonville, Jacksonville, Fla. (@JaxChamber)
και επισκεφθείτε το Τζάκσονβιλ, (@visit_jax)

Θέλετε να στηρίξετε την πόλη σας, να οικοδομήσετε τουρισμό και να βελτιώσετε την τοπική οικονομία; Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Τζάκσονβιλ και η επίσκεψη στο Τζάκσονβιλ πήραν στο Twitter για να βοηθήσουν στην υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων και τουρισμού.

Εκτός από τις διαφημιστικές εκδηλώσεις και τα τουριστικά αξιοθέατα, οι λογαριασμοί των δύο οργανισμών στο Twitter έχουν γίνει μια μεγάλη οδός υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, επισημαίνοντας τα καλύτερα στοιχήματα, τις δημοφιλείς επιχειρήσεις και πολλά άλλα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια σταθερή πηγή όλων των πραγμάτων του Τζάκσονβιλ και ένας πόρος για πληροφορίες σχετικά με το τι είναι ζεστό γύρω από την πόλη τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

10 από 10

Νο 9: Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχετε διασκέδαση στο Twitter

Ευγενική παραχώρηση, http://twitter.com/whereisgw

Gary Δυτικά Καπνιστά Κρέατα, Τζάκσονβιλ, Όρεγκ.

Ακόμα δεν βρήκατε μια από τις εξελίξεις αυτού του κόσμου Twitter για την επιχείρησή σας; Για το Gary West Smoked Meats, μια εταιρεία παραγωγής κρέατος του Όρεγκον, η οποία υπερηφανεύεται για το βραβευμένο τραγανό της, το άλμα στο Twitter παρουσίασε μια εξαιρετική ευκαιρία να διασκεδάσετε και να αποκτήσετε έκθεση σε όλο τον κόσμο.

Εισάγετε το "Where is Gary West?", Το νέο διαδραστικό παιχνίδι Twitter της εταιρείας, όπου συναρπαστικές ενδείξεις και γεωγραφικές λεπτομέρειες μπορούν να οδηγήσουν τους νικητές σε μια γενναιοδωρία του Gary West για να μαντέψουν τα προϊόντα της εταιρείας που θα εμφανιστούν στη συνέχεια.

Ήδη από τη γέφυρα Golden Gate στην Καλιφόρνια στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, ο Caleb LaPlante του Gary West λέει ότι το παιχνίδι έχει αρχίσει να παίρνει μια δική του ζωή, καθώς περισσότεροι χρήστες του Twitter εξοικειώνονται με την εταιρεία και το παιχνίδι.

"Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τους υπάρχοντες πελάτες με νέο τρόπο και οι χρήστες του Twitter που δεν μας έχουν ακούσει ποτέ πριν βρουν το παιχνίδι και είναι εκτεθειμένοι στην μάρκα μας για πρώτη φορά", ανέφερε.

"Η πιο δυνατή απάντηση ήταν από τους πελάτες που είναι πρόθυμοι να πάρουν μαζί τους μαζί τους τα ταξίδια τους. Νομίζω ότι έχω 50 φωτογραφίες από όλο τον κόσμο και τις ΗΠΑ ήδη".

Ο LaPlante λέει ότι το πιο δύσκολο κομμάτι έρχεται με ενδείξεις για να προχωρήσει μαζί με το πλήθος των φωτογραφιών του Gary West τρελό στο μακριά και εξωτικά μέρη.

"Είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε!" Αναφώνησε ο LaPlante. "Οι πελάτες μας αποδείχτηκαν πολύ ικανοί, και θέλουμε να τους δώσουμε μια πραγματική πρόκληση.

Από την έναρξη του παιχνιδιού το περασμένο φθινόπωρο, ο Gary West έχει απονείμει πέντε νικητές με κάποιο δροσερό τραγικό swag. Η εταιρεία ελπίζει να επιτύχει το παιχνίδι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα καθ 'όλη τη διάρκεια του 2010.