Καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας v3.5

Μια πλήρης αναθεώρηση της καθημερινής αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ενός προγράμματος δωρεάν αντιγράφων ασφαλείας λογισμικού

Η Καθημερινή Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σε φακέλους από και προς έναν τοπικό σκληρό δίσκο, φάκελο δικτύου ή εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Η διεπαφή είναι απαλλαγμένη από ακαταστασία και οι ρυθμίσεις είναι πολύ εύκολο να την ακολουθήσετε και να την καταλάβετε.

Κατεβάστε το καθημερινό αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας
[ Backupsoft.net | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι η έκδοση Everyday Auto Backup v3.5, η οποία κυκλοφόρησε στις 30 Ιουλίου 2014. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει νεότερη έκδοση που πρέπει να ελέγξω.

Καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Μέθοδοι, Πηγές & amp; Προορισμοί

Οι τύποι υποστηριζόμενων εφεδρικών αντιγράφων, καθώς και ο υπολογιστής που μπορεί να επιλεγεί για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και όπου μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας, είναι οι σημαντικότερες πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ακολουθούν οι πληροφορίες για την καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας:

Υποστηριζόμενες μέθοδοι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας:

Η καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υποστηρίζει μόνο το πλήρες αντίγραφο ασφαλείας.

Υποστηριζόμενες εφεδρικές πηγές:

Οι φάκελοι μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας από οποιονδήποτε τοπικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο καθώς και από φάκελο δικτύου.

Υποστηριζόμενες Backup Destinations:

Τα δεδομένα που υποστηρίζονται με καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορούν να αποθηκευτούν σε έναν τοπικό σκληρό δίσκο, έναν φάκελο στο δίκτυο ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Περισσότερα για την καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Οι σκέψεις μου για την καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Η καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι ένα πολύ απλό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το οποίο σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε την έλλειψη λειτουργιών που συνήθως υπάρχουν σε παρόμοιο λογισμικό.

Τι μου αρέσει:

Μου αρέσει πόσο εύκολο είναι να βλέπω όλες τις εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ταυτόχρονα. Είναι όλα αναγραφόμενα σε ένα μόνο παράθυρο και μπορείτε εύκολα να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτά χωρίς να ανοίξετε κάθε εργασία. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους δείτε για να δείτε τους φακέλους προέλευσης και προορισμού και την προτίμηση προγραμματισμού, μεταξύ άλλων λεπτομερειών.

Μου αρέσει επίσης ότι όλα είναι πολύ απλά. Δεν υπάρχουν απολύτως αμφίβολες επιλογές και είχα μηδενικές δυσκολίες στη δημιουργία και συντήρηση μερικών εργασιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Τι δεν μου αρέσει:

Ένα μεγάλο μειονέκτημα στη χρήση της καθημερινής αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα αρχεία για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά πρέπει να επιλέξετε ένα ολόκληρο φάκελο.

Ένα εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό που δεν περιλαμβάνεται είναι η κρυπτογράφηση και η προστασία με κωδικό πρόσβασης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ευαίσθητων αρχείων.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν ρυθμίσεις που να επιτρέπουν να εκτελούνται εργασίες αν δεν είχαν ληφθεί υπόψη κατά τη διάρκεια του κανονικού τους χρονοδιαγράμματος, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να εκτελέσετε με μη αυτόματο τρόπο αναπάντητες εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Επίσης, η Καθημερινή Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν υποστηρίζει τη διακοπή μιας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ή την αποθήκευση της λίστας εργασιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για χρήση σε άλλον υπολογιστή.

Κατεβάστε το καθημερινό αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας
[ Backupsoft.net | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]