Δίσκος δίσκου v2.0

Μια πλήρης αναθεώρηση του Δίσκου, ένα δωρεάν εργαλείο αποκατάστασης στοιχείων

Το Disk Drill είναι ένα φοβερό δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων , εξαιτίας της μακράς λίστας χαρακτηριστικών και της εξαιρετικά απλής χρήσης του interface.

Ορισμένες από τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο Disk Drill είναι προηγμένες, αλλά είναι όλες εύκολες στη χρήση, χάρη στο χρόνο που έχουν τεθεί για να κάνουν κάθε κομμάτι αυτού του εργαλείου απλό για όλους.

Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι το Disk Drill μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων.

Κατεβάστε το Disk Drill v2.0
[ Cleverfiles.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Disk Drill και τι μου άρεσε γι 'αυτό ή ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία για ένα πλήρες σεμινάριο για την αποκατάσταση αρχείων που έχετε διαγράψει κατά λάθος.

Σημείωση: Η ανάκτηση Pandora ήταν το δικό της εργαλείο ανάκτησης αρχείων, αλλά τώρα υπάρχει ως Disk Drill.

Περισσότερα σχετικά με τη Δίσκηση Δίσκων

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Οι σκέψεις μου στο τρυπάνι δίσκου

Για αρχάριους, πρέπει να επαναλάβω πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσω το Disk Drill. Η διεπαφή είναι πολύ καθαρή και ανοιχτή, οπότε η εύρεση του τόμου που θέλετε να ανακτήσετε αρχεία δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Πλέον, όλες οι επιλογές είναι μόνο ένα κλικ μακριά, έτσι δεν είστε bumbling μέσω κουμπιών μενού για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Η δυνατότητα του Disk Drill για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός σκληρού δίσκου σε ένα αρχείο DMG είναι μια ευπρόσδεκτη λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι εάν υποψιάζεστε ότι ένας σκληρός δίσκος αποτυγχάνει, μπορείτε να επαναφέρετε ολόκληρο το θέμα και στη συνέχεια να ανοίξετε αργότερα το αρχείο DMG στη δισκέτα για να ελέγξετε για τα διαγραμμένα αρχεία. Υποστηρίζει επίσης τη φόρτωση των αρχείων εικόνας ISO , DD, IMG και RAW .

Η λειτουργία Recovery Vault είναι επίσης πολύ χρήσιμη. Η επιλογή Προστασία δίπλα σε έναν σκληρό δίσκο θα ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία. Τότε μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους που θέλετε να παρακολουθείτε, καθώς και να αποκλείσετε τυχόν τύπους αρχείων που δεν θέλετε να παρακολουθείτε, επειδή πιθανότατα δεν θέλετε να τα επαναφέρετε, όπως τα προσωρινά αρχεία.

Πιστεύω επίσης ότι είναι υπέροχο να μπορείτε να διακόψετε τη σάρωση στη Δίσκηση Δίσκων. Εάν εκτελείτε μια βαθιά σάρωση, μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί. Η παύση της όποτε θέλετε και στη συνέχεια η συνέχισή της σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη ημερομηνία είναι χρήσιμη. Επιπλέον, μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αποτελεσμάτων, ώστε να έχετε πάντα τη δυνατότητα να τα επαναφέρετε χωρίς να χρειαστεί ξανά σάρωση ολόκληρου του σκληρού δίσκου. Η συνολική διαδικασία σάρωσης στο Disk Drill είναι πολύ φανταστική.

Ωστόσο, κάτι που δεν μου αρέσει σχετικά με το Disk Drill είναι ότι δεν σας λέει την ποιότητα του αρχείου που θέλετε να διαγράψετε. Με ορισμένα ανταγωνιστικά προγράμματα, όπως για παράδειγμα την ανάκτηση αρχείων Puran , σας ενημερώνουμε για την κατάσταση του αρχείου, ώστε να μην σπαταλάτε το χρόνο σας αποκαθιστώντας ένα αρχείο που έχει μερικώς αντικατασταθεί από άλλα δεδομένα και συνεπώς θα ήταν ελάχιστα ή καθόλου χρήσιμο να εσείς.

Επίσης, η δυνατότητα ανάκτησης όχι περισσότερο από 500 MB δεδομένων είναι μια μεγάλη δυσκολία αν χρειαστεί να αποκαταστήσετε περισσότερα δεδομένα από αυτό, όπως τα βίντεο ή τους τόνους των μικρότερων αρχείων. Ωστόσο, τα 500 MB είναι αρκετά μεγάλα αν το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακτήσετε κάποιες φωτογραφίες ή έγγραφα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το τρυπάνι είναι κατάλληλο.

Κατά τη δοκιμή του Disk Drill, επαναφέρα αρκετά αρχεία χωρίς προβλήματα. Τις άλλες φορές προσπάθησα, οι φάκελοι ήταν πολύ αλλοιωμένοι για να ανοίξουν, αλλά, και πάλι, δεν μου είπαν αυτό μέχρι να τους ανακτήσω και να τους δοκιμάσω να τις χρησιμοποιήσω.

Κάτι άλλο που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το Disk Drill δεν έρχεται ως φορητή λήψη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να το εγκαταστήσετε στον σκληρό δίσκο πριν το χρησιμοποιήσετε. Κάνοντας αυτό μπορείτε να αντικαταστήσετε τα δεδομένα που προσπαθείτε να επαναφέρετε. Εάν ανησυχείτε για αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει το Recuva , το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φορητή μορφή.

Κατεβάστε το Disk Drill v2.0
[ Cleverfiles.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Επισκεφθείτε το CleverFiles για να κατεβάσετε την έκδοση macOS του Drill Disk.