1,500 Ringtones Unlimited IPhone App Review

Αυτή η κριτική αναφέρεται στην έκδοση 3.1 αυτής της εφαρμογής. Οι λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες της εφαρμογής ενδέχεται να έχουν αλλάξει σε νεότερες εκδόσεις.

Το καλό

Το κακό

Αγορά στο iTunes

1,500 Ringtones Unlimited αξίζει μια ματιά αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη δημιουργία των δικών σας ringtones από την υπάρχουσα μουσική βιβλιοθήκη σας. Η εφαρμογή διαθέτει μια καλή επιλογή από αστείες αστείες ήχους, ήχους συναγερμού και ήχους κλήσης ταυτότητας καλούντος για να διαλέξετε, αλλά δεν θα βρείτε δημοφιλή τραγούδια εδώ και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε τα δικά σας ringtones.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Δείτε περισσότερες κορυφαίες επιλογές στη λίστα μας με τις καλύτερες εφαρμογές ringtone για iPhone .

Τύποι διαθέσιμων ήχων κλήσης

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές ringtone , οι οποίες σας βοηθούν να δημιουργήσετε ringtones από την υπάρχουσα μουσική, 1,500 Ringtones Unlimited παρακάμπτουν τη διαδικασία δημιουργίας. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να συγχρονίσετε με το iTunes για να φέρετε ringtones στο τηλέφωνό σας - μια κοινή καταγγελία σχετικά με τις εφαρμογές ringtone - ξανασκεφτείτε. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ένας πραγματικός πόνος, αλλά είναι ένα απαραίτητο κακό. Συγνώμη!

1,500 Ringtones Unlimited έχει μια διασκέδαση και φανταχτερή διασύνδεση που είναι εύκολο στη χρήση. Οι ήχοι κλήσης χωρίζονται σε κατηγορίες και η μεγάλη ποικιλία των ήχων είναι αρκετά εντυπωσιακή. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα από ήχους κλήσης ταυτότητας καλούντος («μαμά καλεί») για να χτυπήσει θόρυβους ή πυροβολισμούς.

Από την άλλη πλευρά, ήμουν λίγο απογοητευμένος που η εφαρμογή δεν περιλαμβάνει μουσικούς ήχους κλήσης. Υπάρχουν μουσικά beats, τα οποία είναι εντάξει, αλλά δεν θα βρείτε δημοφιλή τραγούδια που θα χρησιμοποιηθούν ως ήχοι κλήσης. Αυτό πιθανότατα οφείλεται σε ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά είναι προκλητικό. Ως δευτερεύουσα σημείωση, 1.500 Ringtones Unlimited περιλαμβάνει ένα καλό ποσό ringtones - περισσότερο από ό, τι θέλησα να μετρήσω, σίγουρα - αλλά νομίζω ότι είναι πολύ λιγότερο από 1.500.

Μεταφορά ήχων από την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας

Μόλις βρείτε τον ήχο κλήσης που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Η εφαρμογή σάς στέλνει τον ήχο κλήσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μαζί με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του στο iPhone σας. Αυτό δεν είναι εντελώς ασυνήθιστο, αλλά θα αισθανόμουν πολύ καλύτερα για την παράδοση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου εάν υπήρχε μια ορατή πολιτική απορρήτου που αναφέρεται.

Όπως και με άλλες εφαρμογές ringtone, πρέπει να συγχρονίσετε με το iTunes για να λάβετε τον ήχο κουδουνίσματος στο iPhone σας. Όλοι οι ήχοι κλήσης μου μεταφέρθηκαν χωρίς πρόβλημα. Μου αρέσει επίσης ότι μπορείτε να δημιουργήσετε όσες ringtones θέλετε χωρίς να πληρώσετε επιπλέον χρεώσεις.

Λίγα Σημειώσεις από την αρχική επισκόπηση

Αυτή η κριτική δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2011. Από τότε, μερικά πράγματα για την εφαρμογή που αξίζει να σημειωθεί έχουν αλλάξει:

Η κατώτατη γραμμή

1,500 Ringtones Unlimited είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε ήχους (ήχους fart, πυροβολισμούς, ήχοι συναγερμού κ.λπ.) ή ήχο κλήσης αναγνώρισης καλούντος για χρήση ως ήχοι κλήσης. Οι ήχοι κλήσης αποθηκεύονται σωστά και δεν είχα κανένα πρόβλημα να τις μεταφέρω στο iPhone μου. Η ποιότητα του ήχου είναι καλή. Ωστόσο, κάτι σαν Ringtone Designer Pro είναι ένα καλύτερο στοίχημα αν προτιμάτε τους χρυσούς ήχους κλήσης, επειδή 1,500 Ringtones Unlimited λείπει σε αυτόν τον τομέα. Συνολική βαθμολογία: 4 αστέρια από 5.

Τι χρειάζεστε

Το 1,500 Ringtones Unlimited είναι συμβατό με iPhones που εκτελούν iOS 3.0 ή νεότερη έκδοση.

Αγορά στο iTunes