Πώς να προσθέσετε μια προφύλαξη οθόνης στο Mac σας

Δεν περιορίζεστε σε προγράμματα προφύλαξης οθόνης που παρέχονται από την Apple

Κουρασμένος από τα ίδια παλιά προφύλαξη οθόνης για το Mac σας; Η Apple παρέχει έναν αριθμό προφυλακτήρων οθόνης με OS X, οπότε υπάρχουν πολλές εικόνες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, αλλά δεν μπορείτε να έχετε ποτέ πάρα πολλά. Υπάρχουν διαθέσιμες προφυλάξεις οθόνης από προγραμματιστές τρίτων για σχεδόν κάθε γιορτή ή ευκαιρία και για πολλούς τομείς ενδιαφέροντος, όπως κατοικίδια ζώα, φαντασία και χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Η προσθήκη προφύλαξης οθόνης τρίτου μέρους στο Mac σας είναι μια απλή διαδικασία. Μπορείτε να το προσθέσετε με το χέρι, ή εάν η προφύλαξη οθόνης έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα εγκατάστασης, όπως πολλοί, μπορείτε να την αφήσετε να εκτελέσει την εγκατάσταση για εσάς.

Εγκατάσταση χειροκίνητης αποθήκευσης οθόνης

Μην αφήνετε το εγχειρίδιο λέξεων να σας τρομάξει. Δεν υπάρχουν περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης, μερικές μόνο βασικές επιλογές. Εάν μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε ένα αρχείο, μπορείτε να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο μια προφύλαξη οθόνης.

Οι προφύλαξη οθόνης αποθηκεύονται σε μία από τις δύο θέσεις ενός Mac.

Από το OS X Lion , ο φάκελος της Βιβλιοθήκης δεν έχει εύκολη πρόσβαση στο Finder. Μπορείτε να αποκτήσετε εκ νέου πρόσβαση ακολουθώντας τις συμβουλές στο OS X είναι η απόκρυψη του φακέλου της βιβλιοθήκης σας .

Μπορείτε να αντιγράψετε προφύλαξη οθόνης που κάνετε λήψη από το Internet σε μία από τις δύο παραπάνω θέσεις. Οι προφύλακτες οθόνης Mac έχουν ονόματα που τελειώνουν με .saver.

Συμβουλή: Ποτέ μην μετακινείτε έναν φάκελο ή ένα αρχείο που δεν τελειώνει με το .saver σε ένα φάκελο Screen Savers.

Εγκατάσταση οθόνης ο εύκολος τρόπος

Τα περισσότερα screensavers Mac είναι έξυπνα buggers? ξέρουν πώς να εγκατασταθούν. Μόλις τελειώσετε τη λήψη μιας προφύλαξης οθόνης, μπορείτε να την εγκαταστήσετε αυτόματα με μερικά κλικ ή βρύσες.

  1. Κλείστε τις Προτιμήσεις συστήματος , εάν το έχετε ανοιχτό.
  2. Κάντε διπλό κλικ στην προφύλαξη οθόνης που θέλετε να εγκαταστήσετε. Ο εγκαταστάτης θα ξεκινήσει.
  3. Οι περισσότεροι εγκαταστάτες θα σας ρωτήσουν εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την προφύλαξη οθόνης για όλους τους χρήστες ή μόνο για εσάς. Κάντε την επιλογή σας για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Η εγκατάσταση είναι πλήρης, ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγετε να εκτελέσετε την εγκατάσταση. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε και να διαμορφώσετε τις επιλογές που προσφέρει η νέα σας προφύλαξη οθόνης, εάν υπάρχουν. Η εφαρμογή " Χρήση του Desktop & Screen Saver" του οδηγού παραθύρων παρέχει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης της προφύλαξης οθόνης.

Διαγραφή οθόνης

Αν θέλετε ποτέ να αφαιρέσετε μια προφύλαξη οθόνης, μπορείτε να το κάνετε ξανά στο κατάλληλο φάκελο Screen Savers, όπως περιγράφεται στις παραπάνω οδηγίες για χειροκίνητη εγκατάσταση μιας προφύλαξης οθόνης και στη συνέχεια απλά σύρετε την προφύλαξη οθόνης στον κάδο απορριμμάτων.

Μερικές φορές προσδιορίζοντας ποια προφύλαξη οθόνης είναι η οποία με το όνομα του αρχείου της μπορεί να είναι δύσκολη. Έτσι, ακριβώς όπως υπάρχει ένας αυτόματος τρόπος για να εγκαταστήσετε μια προφύλαξη οθόνης, υπάρχει επίσης ένας απλός τρόπος για να διαγράψετε μια προφύλαξη οθόνης.

Απλή Διαδικασία Αφαίρεσης Εξοικονόμησης οθόνης

  1. Προτιμήσεις συστήματος εκκίνησης .
  2. Ανοίξτε το παράθυρο προτιμήσεων Desktop & Screen Saver.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εξοικονόμηση οθόνης . Στο αριστερό παράθυρο υπάρχει μια λίστα με εγκατεστημένους προφυλακτήρες οθόνης. Αν κάνετε κλικ μία φορά σε μια προφύλαξη οθόνης, θα εμφανιστεί μια προεπισκόπηση στο δεξί παράθυρο.
  4. Αν αυτή είναι η προφύλαξη οθόνης που θέλετε να καταργήσετε, κάντε δεξί κλικ στο όνομα του προφύλαξη οθόνης στο αριστερό παράθυρο και επιλέξτε Διαγραφή από το αναδυόμενο μενού.

Με αυτές τις οδηγίες, μπορείτε να δημιουργήσετε τη βιβλιοθήκη σας για την προφύλαξη οθόνης, καθώς και να αφαιρέσετε τυχόν προφύλαξη οθόνης που δεν σας αρέσει πια.