Προεπισκόπηση: iPad 2 της δεύτερης γενιάς της Apple

Η πλήρης επανεξέταση iPad 2 είναι τώρα επάνω. Διαφορετικά, απλά κάντε κύλιση προς τα κάτω για μια γρήγορη προεπισκόπηση των προδιαγραφών του iPad 2 και τα υπέρ και τα κατά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να συγκρίνετε τους άλλους αντιπάλους tablet όπως το Motorola Xoom, το BlackBerry PlayBook και το HP TouchPad, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το διάγραμμα σύγκρισης χαρακτηριστικών Tablet . Για φωτογραφίες του iPad 2, αφήστε το από την Apple iPad Image Gallery .

Γεια σας, αγαπημένοι αναγνώστες ιστοτόπων της Portable Electronics (uh-oh, τραβούσε ακριβώς την "αγαπημένη" κάρτα. Κάτι πρέπει να είναι επάνω).

Με ένα νέο iPad 2 που ξεκινά με το δικό σας brand, τώρα είναι καθ 'όλη τη διαδρομή σας πραγματικά, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν δημοσιεύσω την πλήρη αναθεώρησή μου.

"Περιμένετε, Jason, είπατε απλά, καθ 'οδόν, μοιάζει ότι κάποιος αποφάσισε να μην παρατάξει σε ένα κατάστημα της Apple να πάρει ένα iPad 2 όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αναθεωρήσει τους" αγαπημένους "αναγνώστες του!

Ας πούμε ότι έπρεπε να δουλέψω στις 11 Μαρτίου και δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να είμαι ο τελευταίος χυμός που ευθυγραμμίζεται στο τοπικό κατάστημα της Apple που βρίσκει ότι τα iPads εξαντλήθηκαν ... και έπειτα διαπιστώνει ότι είναι sold out online γιατί σπατάλη χρόνου. Πιο ασφαλής από το συγγνώμη, λέω. (Και αν ανακαλύψω ότι το κατάστημα δεν τελείωσε, καλά, θα είμαι πολύ, πολύ iMad 2. Στο πλεονέκτημα, ήμουν σε θέση να πάρει το πράγμα χαραγμένο. Σκεφτόμουν σοβαρά τις λέξεις, "Όχι, Δεν έκανα γραμμή για αυτό το iPad. ")

Αχ, η ζωή ενός παιδιού στο κάτω μέρος της λίστας μέσων της Apple.

Anywho, θέλω επίσης να βεβαιωθείτε ότι έβαλα το πράγμα μέσα από τους ρυθμούς πριν από την πλήρη αναθεώρηση μου, ώστε να μην κάνει μια μισοψημένη εργασία βιασύνη σε αυτό. Ως προσφορά ειρήνης, εδώ είναι μια γρήγορη ματιά στις πιο αξιοσημείωτες προσθήκες και παραλείψεις για τη συσκευή:

Εδώ είναι οι γρήγορες προδιαγραφές για το iPad 2:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPad, ανατρέξτε στην κεντρική σελίδα του Apple iPad Central .