Τι είναι το Silver Silver του Xbox Live;

Το Xbox Live Silver μεταμορφώθηκε σε δωρεάν Xbox Live το 2010

Το Xbox Live Silver έγινε η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας Xbox Live Gold το 2010. Αυτή η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας Xbox Live περιλαμβάνει ομάδες, ειδικές προσφορές και πρόσβαση σε Netflix, ESPN και HBO Go, χαρακτηριστικά που κάποτε ήταν διαθέσιμα μόνο για gamers με πληρωμένα Συμμετοχές του Xbox Live Gold .

Οι κύριες διαφορές μεταξύ των επιπέδων χρυσού και δωρεάν επίπεδα Silver είναι ότι δεν μπορείτε να παίξετε σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια για πολλούς παίκτες με το Xbox Live Silver, χάσετε μόνο τις πωλήσεις μελών και δεν λαμβάνετε δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα. Μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε περιεχόμενο από το Xbox Store Store και το Xbox Marketplace και να κρατήσετε μια λίστα φίλων, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε και να μοιράζεστε το προφίλ και τα επιτεύγματά σας.

Η Microsoft δεν χρησιμοποιεί την ονομασία "Silver" πια. Η δωρεάν υπηρεσία ονομάζεται Xbox Live, ενώ η συνδρομητική υπηρεσία είναι το Xbox Live Gold.

Εφαρμογές Xbox Live και βίντεο

Στο παρελθόν, οι χρήστες του Xbox Live Silver δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές όπως το YouTube, το Netflix, το Hulu, το WWE Network ή πολλά άλλα. Αυτό άλλαξε το 2014 και τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις εφαρμογές βίντεο και πολλά άλλα χωρίς να χρειαστείτε συνδρομή Xbox Live Gold. Εξακολουθείτε να χρειαστεί να καταβάλετε τις αμοιβές που ενδέχεται να χρεώσουν αυτές οι υπηρεσίες, όπως μια συνδρομή Netflix, για παράδειγμα.

Το κύριο πράγμα που τα ελεύθερα μέλη του Xbox Live δεν μπορούν να κάνουν είναι να παίξουν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια για πολλούς παίκτες με φίλους. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα σε Xbox 360 και Xbox One είναι τώρα διαθέσιμα σε όλους.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι το προφίλ και η συνδρομή σας στο Xbox Live λειτουργούν τόσο στο Xbox 360 όσο και στο Xbox One. Είναι ο ίδιος λογαριασμός και στις δύο πλατφόρμες. Αν πληρώνετε για το Xbox Live Gold, ισχύει και για τα δύο συστήματα.

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε το Gold

Ενώ η δωρεάν έκδοση του Xbox Live έχει πολλά να προσφέρει, ειδικά τώρα που δεν απαιτείται χρυσός για εφαρμογές όπως το Netflix , το Xbox Live Gold αξίζει τον κόπο ακόμα και αν δεν παίζετε απαραιτήτως πολλά online παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Υπάρχουν συχνά πωλήσεις και εκπτώσεις διαθέσιμες μόνο σε μέλη Gold, και περιστασιακά τα demos και οι προεπισκοπήσεις παιχνιδιών απευθύνονται και στους χρυσούς συνδρομητές.

Ένας μεγάλος perk Xbox Live ελεύθεροι χρήστες χάσετε είναι το Παιχνίδι με χρυσό πρόγραμμα που δίνει Xbox Live Gold μέλη δωρεάν παιχνίδια Xbox 360 και Xbox One κάθε μήνα. Κάθε μήνα τουλάχιστον δύο παιχνίδια Xbox 360 και δύο παιχνίδια Xbox One διατίθενται δωρεάν. Στο παρελθόν, η επιλογή περιελάμβανε το "Tomb Raider 2013", "Crysis 3", "Metal Gear Solid V: Ground Zeroes", "The Deer God", "# IDARB", "Creed Assassin IV: περισσότερο. Υπό αυτή την έννοια, η λειτουργία Games With Gold ουσιαστικά πληρώνει για ολόκληρη τη συνδρομή του Xbox Live Gold.