Τα καλύτερα δώρα στο σπίτι για τη μαμά - 2018

Όλοι αγαπάμε τη μαμά. Δώστε της κάτι που θα λατρέψει φέτος

Το Home Theatre δεν είναι μόνο για τους τύπους, δείτε μερικές ιδέες για το δώρο για το σπίτι! Προϋπολογισμός σε high-end, αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να κάνετε μαμά χαμόγελο.

Samsung UN49MU7000 UHD TV

Τηλεόραση Samsung MU7000 Series 4K UHD. Χορηγία εικόνας από την Amazon

Ψάχνετε για ένα μεγάλο δώρο για τη μαμά που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια; Μια προσιτή τηλεόραση UHD της σειράς MU7000 Series της Samsung μπορεί να έχει μόνο το εισιτήριο. Αν και η είσοδος που παρουσιάζεται εδώ είναι το μοντέλο των 49 ιντσών, αυτή η σειρά έρχεται σε 3 επιπλέον μεγέθη οθόνης: 40, 55 και 65-ίντσες.

Μέσα από το ασημένιο κάλυμμα, τα σετ σειράς MU ενσωματώνουν επίπεδη οθόνη LCD με ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED Edge Lighting (με απαλοιφή UHD για βελτιωμένη αντίθεση), ανάλυση οθόνης 4K και επεξεργασία Clear Motion Rate 120.

Ωστόσο, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η ενσωμάτωση του HDR. Αυτή η λειτουργία παρέχει βελτιωμένη φωτεινότητα και αντίθεση από την επιλογή ειδικά κωδικοποιημένου περιεχομένου από υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως Netflix και Vudu, καθώς και Blu-ray Discs 4K Ultra HD (απαιτείται αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray Ultra HD).

Περιλαμβάνονται 3 εισόδους HDMI, καθώς και 2 είσοδοι USB για πρόσβαση σε περιεχόμενο από μονάδες flash και άλλες συμβατές συσκευές.

Τα σετ της σειράς MU7000 συνδέονται απευθείας με έναν δρομολογητή διαδικτύου μέσω Ethernet ή WiFi, παρέχοντας πρόσβαση σε περιεχόμενο που βασίζεται στο διαδίκτυο, όπως το Netflix, το YouTube και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους προγράμματος περιήγησης στο web. οι λειτουργίες διαδικτύου διευκολύνουν την πλοήγηση μέσω του λειτουργικού συστήματος Tizen Smart TV.

Τώρα, νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω είναι σίγουρα αρκετά για να κάνει το μαμά να χαμογελάει, αλλά υπάρχουν και άλλα, όπως το Mirroring οθόνης (η μαμά μπορεί ασύρματα να στέλνει περιεχόμενο από συμβατό smartphone ή tablet στην τηλεόραση για να απολαύσει όλη η οικογένεια) με το ίδιο πνεύμα, η λειτουργία SmartView 2.0 επιτρέπει στη μαμά να τραβήξει περιεχόμενο που εμφανίζεται στην τηλεόραση με το συμβατό της smartphone και tablet για να πάρει κάπου αλλού στο σπίτι. Η μαμά μπορεί να ελέγχει ακόμη και πολλές λειτουργίες της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας τη λειτουργία φωνητικής αλληλεπίδρασης του τηλεχειριστηρίου.

Εντούτοις, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν σημαίνουν πολλά χωρίς καλή ποιότητα εικόνας και με αυτό το σκεπτικό, οι λεπτομέρειες που συνοδεύουν την ικανότητα ανάλυσης οθόνης 4K (καθώς και η αναβάθμιση βίντεο για περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης) καθώς και η επεξεργασία Color Drive Pro της Samsung, Essential Το Black Pro και το HDR επιτρέπουν στη σειρά MU7000 να προσφέρει μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία τηλεόρασης. Περισσότερο "

Vizio D40-D1 1080p LED / LCD Smart TV

Τηλεόραση LED LED / LCD της Vizio D-Series 1080p Παράδειγμα. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Αν ψάχνετε για ένα εντυπωσιακό δώρο για τη μαμά που δεν κοστίζει τόσο πολύ όσο νομίζετε; Εάν ναι, ελέγξτε τις τηλεοράσεις LED / LCD της Vizio D-Series.

Μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ομάδα, όπως το μοντέλο των 40 ιντσών που περιλαμβάνεται εδώ, περιλαμβάνουν κομψή λεπτή στεφάνη, ανάλυση 1080p εγγενούς οθόνης που υποστηρίζεται από Backlighting Full Array και Local Dimming. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και ακόμη και μαύροι και λευκοί από την οθόνη, καθώς και σταθερό χρώμα.

Αυτά τα σετ είναι επίσης πλήρως εξοπλισμένες έξυπνες τηλεοράσεις με Ethernet και ενσωματωμένο Wifi που παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε πολλά μεγάλα τηλεοπτικά προγράμματα συνεχούς ροής, ταινίες και μουσική από υπηρεσίες όπως Netflix, Amazon Instant Video, Pandora και πολλά άλλα. .

Για τον ήχο, όλες οι τηλεοράσεις της σειράς D της σειράς Vizio διαθέτουν ενσωματωμένα ηχεία, αλλά μπορούν εύκολα να συνδεθούν με ένα, μπορούν επίσης να συνδεθούν με ένα εξωτερικό σύστημα ήχου, όπως η μπάρα ήχου ή ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου μέσω αναλογικών, ψηφιακών, Οι επιλογές εξόδου ήχου HDMI Channel Return Channel (ή και οι τρεις - ανάλογα με το μοντέλο). Περισσότερο "

Έξυπνο βιντεοπροβολέα BenQ i500

Ο έξυπνος βιντεοπροβολέας BenQ i500 με τηλεχειριστήριο. Εικόνες που παρέχονται από την BenQ

Διαβάστε την αναθεώρηση

Δώστε στο Μαμά το δώρο της ψυχαγωγίας μεγάλου μεγέθους οθόνης με ένα βιντεοπροβολέα. Ένα που θα ήταν μια μεγάλη επιλογή είναι το BenQ i500.

Αυτό που κάνει τον προβολέα αυτό ειδικό είναι ότι ενώ είναι πολύ συμπαγής, 8.5 (W) x 3.7 (H) x 8 (D) ίντσες, συσκευάζει σε πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Πρώτον, δεν χρησιμοποιεί μια παραδοσιακή λάμπα, αλλά συνδυάζει την τεχνολογία DLP Pico chip και τεχνολογίας πηγής φωτός LED (αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιοδική αντικατάσταση λαμπτήρων ή κόστος).

Δεύτερον, το BenQ i500 παρέχει εγγενή ανάλυση οθόνης 720p.

Τρίτον, διαθέτει επίσης ενσωματωμένα ηχεία που είναι πιο δυνατά από ό, τι θα περιμένατε (Ωστόσο, για μια πλήρη εμπειρία ήχου surround, συστήνω πάντα τη χρήση ενός εξωτερικού συστήματος ήχου).

Ωστόσο, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα ήχου είναι ότι όταν ο βιντεοπροβολέας δεν είναι ενεργοποιημένος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth του προβολέα και να μεταδώσετε μουσική απευθείας από το smartphone σας στο i500 και να τον ακούσετε μέσω των ηχείων του.

Τέταρτον, αυτό που κάνει το BenQ i500 ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει μια πλατφόρμα Smart TV (Android OS) που παρέχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες internet streaming, όπως Netflix, Amazon, Crackle, Hulu και άλλα ... Περισσότερα »

Sony BDP-S6700 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray

Sony BDP-S6700 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray. Εικόνα που παρέχεται από τη Sony Electronics

Δώστε στο Μαμά το δώρο του Blu-ray!

Το Sony BDP-S6700 εισήχθη το 2016. Ο φορέας αυτός είναι συμβατός τόσο με δίσκους Blu-ray 3D όσο και με δίσκους Blu-ray 2D (συμπεριλαμβανομένων των BD-R / RE), DVD (συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εγγράψιμων μορφών DVD) / MP3). Επίσης, αν η μαμά έχει τηλεόραση 4K Ultra HD, το BDP-S6700 παρέχει επίσης αναβάθμιση 4K, καθώς και βελτιωμένη επεξεργασία χρωμάτων για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας από τα DVD και Blu-ray Discs.

Το BDP-S6700 μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση σε περιεχόμενο από συνδεδεμένες μονάδες flash USB, καθώς και μέσω διαδικτύου (πάνω από 200 κανάλια) μέσω σύνδεσης Ethernet ή Wifi σε δρομολογητή Internet.

Επίσης, η μαμά θα μπορεί επίσης να μεταδίδει περιεχόμενο βίντεο απευθείας στον παίκτη (ο οποίος στη συνέχεια το στέλνει στην τηλεόραση ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου) από συμβατές ασύρματες φορητές συσκευές μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας Miracast.

Το BDP-S6700 επιτρέπει επίσης την αποστολή περιεχομένου που αποθηκεύεται σε συμβατές συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο (όπως ο οικογενειακός υπολογιστής) στη συσκευή αναπαραγωγής.

Το BDP-S6700 μπορεί επίσης να ελεγχθεί με τη χρήση της εφαρμογής Twin View / Media Remote της Sony για iOS και Android και εάν εγκαταστήσετε το Sony SongPal App (ver 3.0) για iOS ή συσκευές Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BDP-S6700 τη συσκευή αναπαραγωγής σε άλλες συμβατές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται και το Bluetooth το οποίο επιτρέπει τη απευθείας ροή μόνο μουσικής από συμβατές συσκευές στη συσκευή αναπαραγωγής.

Σημείωση: Η τηλεόρασή σας πρέπει να διαθέτει σύνδεση HDMI, το BDP-S6700 δεν παρέχει συνδέσεις βίντεο για παλαιότερες τηλεοράσεις. Περισσότερο "

Roku Media Streamers

Roku Express (κορυφή) - Roku Ultra (κάτω) Streamers Media (όχι σε κλίμακα). Εικόνες που παρέχονται από Roku

Όταν νομίζετε ότι η ροή των μέσων ενημέρωσης, νομίζετε Roku . Τα κουτιά Roku είναι μικρές, συμπαγείς ταινίες πολυμέσων που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 3.500 κανάλια περιεχομένου διαδικτυακής ροής, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών όπως Netflix, Amazon Instant Video, MLB TV, Hulu Plus και πολλά άλλα.

Το Roku παρέχει επίσης μια ολοκληρωμένη αναζήτηση, ανακάλυψη και δυνατότητα σελιδοδεικτών για τα 100 καλύτερα κανάλια που δείχνει ποια προγράμματα και ταινίες είναι διαθέσιμα, καθώς και μια λειτουργία "σύντομα" που θα σας υπενθυμίσει πότε θα είναι διαθέσιμα.

Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με το κουτί Roku και να το χρησιμοποιήσετε σε ένα ξενοδοχείο, στο σπίτι κάποιου άλλου, ή ακόμα και σε ένα δωμάτιο dorm. Επίσης, χρειάζεστε ένα smartphone, φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Όλες οι ταινίες ροής των ταινιών Roku παρέχουν έξοδο HDMI για σύνδεση σε τηλεόραση HD ή 4K Ultra HD. Το Wifi παρέχεται για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η Roku παρέχει επίσης μια εφαρμογή για κινητά για συσκευές iOs και Android που παρέχει φωνητική αναζήτηση, καθώς και για την αναπαραγωγή διαφόρων κατηγοριών μενού που αποτελούν μέρος του συστήματος μενού της οθόνης Roku TV.

Τέλος, η λειτουργία Play On On σας επιτρέπει να στέλνετε βίντεο και φωτογραφίες από το smartphone στο κουτί Roku και να τα βλέπετε στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα για τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που είναι ενεργοποιημένα με 4Κ - Περισσότερα »

Σύστημα ραφιών ηχείων Pioneer SP-SB23W

Σύστημα ραφιών ηχείων Pioneer SP-SB23W. Χορηγία εικόνας από την Amazon

Ανασκόπηση - Προφίλ φωτογραφιών

Οι τηλεοράσεις δεν ακούγονται πολύ καλά αυτές τις μέρες - τελικά, πόσο με τον τρόπο των ομιλητών μπορείτε να χωρέσετε μέσα στα λεπτά πλαίσια τους; Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να έχετε εξαιρετικό ήχο για την τηλεόρασή σας, χωρίς απαραίτητα να καταφεύγετε σε όλες τις ακαταστασία ενός πολυκαναλικού συστήματος ηχείων οικιακού κινηματογράφου.

Η μπάρα ηχείων Pioneer SP-SB23W είναι ένα καλό σύστημα ήχου, εύχρηστο και εύκολο στη χρήση και έρχεται συσκευασμένο με μια μπάρα ήχου και ασύρματο υπογούφερ. Το τμήμα της γραμμής ήχου έχει πλάτος περίπου 36 ιντσών και μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε ράφι, παρέχοντας ένα καλό φυσικό συμπλήρωμα σε τηλεοράσεις μεγέθους οθόνης 32 έως 46 ιντσών (παρόλο που μπορείτε να το ταιριάξετε με μικρότερες και μεγαλύτερες τηλεοράσεις). Το ασύρματο υπογούφερ είναι εξαιρετικά συμπαγές, καθιστώντας εύκολο στην τοποθέτηση χωρίς να ξεφύγει από τη διακόσμηση του δωματίου, αλλά παράγει εκπληκτικά καλό μπάσο.

Το SP-SB23W είναι ελκυστικό και διαθέτει στιβαρή ξύλινη κατασκευή, έξι ανεξάρτητα ενισχυμένα ηχεία (τέσσερα μεσαία / δύο tweeters), Dolby Digital Audio αποκωδικοποίηση και τρεις λειτουργίες ακρόασης ήχου (Music, Movies, Dialog). Επιπλέον, παρέχονται τυπικές αναλογικές και ψηφιακές οπτικές είσοδοι ήχου, καθώς και η συνδεσιμότητα Bluetooth, για πρόσβαση στον ήχο από την τηλεόρασή σας, το Blu-ray / DVD player, το καλώδιο / δορυφορικό κουτί και τις συμβατές ασύρματες φορητές συσκευές. Περισσότερο "

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 με ένα τηλεοπτικό κανάλι

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Φωτογραφία προβολής εμπρός και πίσω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ανασκόπηση - Φωτογραφίες

Εδώ είναι μια μεγάλη ιδέα για τη μαμά που πραγματικά θα ήθελε - Ένα σύστημα home theater ήχου μπαρ που είναι επίσης μια πλατφόρμα που μπορείτε να ρυθμίσετε την τηλεόραση στην κορυφή, με την προϋπόθεση ότι έχει μια κεντρική βάση. Το ZVOX SoundBase 670 γεμίζει το δωμάτιό σας με εξαιρετικό ήχο τόσο για ταινίες όσο και για μουσική, χωρίς την ακαταστασία πολλών ηχείων. Επίσης, το ZVOX 670 παρέχει μια ευρεία εικόνα ήχου χρησιμοποιώντας την επεξεργασία εικονικού περιβάλλοντος. Η βάση βάσης 670 παρέχει τόσο αναλογικές όσο και ψηφιακές οπτικές (Toslink) και ομοαξονικές εισόδους ψηφιακού ήχου που καθιστούν εύκολη τη σύνδεση της συσκευής αναπαραγωγής CD, του Blu-ray / DVD player και ακόμη και του VCR. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε περιεχόμενο μουσικής απευθείας από συμβατά smartphone και tablet με δυνατότητα Bluetooth. Περισσότερο "

TV EARS Φωνή Αποσαφήνιση τηλεοπτικού ηχείου

Τηλεοπτικά αυτιά - Ομιλητής φωνητικής αποσαφήνισης. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Ο φωνητικός ομιλητής ομιλίας είναι μια μεγάλη ιδέα δώρου για τη μαμά. Αυτό το προϊόν παρέχει έναν βολικό τρόπο ενίσχυσης του διαλόγου και των φωνητικών συχνοτήτων ώστε να καταστούν πιο κατανοητά, γεγονός που αποτελεί μερικές φορές πρόβλημα κατά την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.

Το σύστημα είναι εύκολο στη ρύθμιση - μόνο ο ασύρματος πομπός που παρέχεται σε μια τηλεόραση (ή κουτί καλωδιακής τηλεόρασης, δορυφορικό κουτί, συσκευή αναπαραγωγής DVD ή συσκευή Blu-ray Disc) που είναι εξοπλισμένη είτε με οπτικές ή οπτικές συνδέσεις εξόδου. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το ηχείο της τηλεόρασης κοντά στην θέση καθήμευσής σας (ο πομπός έχει γραμμή ορατότητας 50 ποδιών), συγχρονίστε το σύστημα ηχείων και το πομπό και ορίστε να πάτε.

Για μεγαλύτερη ευκολία, παρέχεται επίσης σύνδεση ακουστικών (ακουστικά που δεν παρέχονται) που είναι ιδανική για ιδιωτική ακρόαση αργά το βράδυ.
Περισσότερο "

Como ασύρματο μουσικό σύστημα Duetto Audio

Como ασύρματο μουσικό σύστημα Duetto Audio. Χορηγία εικόνας από την Amazon

Αν η μαμά του αρέσει η μουσική, τότε σκεφτείτε να της δώσετε το Como Audio Duetto. Αυτό δεν είναι καθόλου συνηθισμένο συμπαγές σύστημα ήχου. Στο εσωτερικό του κομψού MDF, το Duetto στεγάζει έναν στερεοφωνικό ενισχυτή 30 καρατίων ανά κανάλι, που υποστηρίζεται από 4 ηχεία (2 γούφερ και 2 tweeters) που παράγουν ήχο πλήρωσης χώρου.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή. Εκτός από ένα τυπικό ραδιόφωνο FM, το Duetto διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο Διαδικτύου και Spotify streaming, καθώς και Bluetooth (με δυνατότητα NFC). Η μαμά μπορεί να αποθηκεύσει ακόμη και ασύρματη ροή μουσικής στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή της, εάν είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο.

Το Duetto είναι ακόμα συμβατό με τα GoogleCast και AmazonDot.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το Duetto μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε ασύρματο ηχοσύστημα πολλαπλών δωματίων με συμβατά μουσικά συστήματα Como και να τα ελέγξει (έως και 5) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Como Audio.

Εκτός από τις επιλογές ασύρματης ροής, η Mom μπορεί επίσης να συνδέσει μια μονάδα flash στην παρεχόμενη θύρα USB ή ακόμα και να συνδέσει άλλες συσκευές αναπαραγωγής ήχου είτε σε αναλογικές ή ψηφιακές οπτικές εισόδους ήχου.

Για ιδιωτική ακρόαση, παρέχεται μίνι βύσμα για ακουστικά.

Ένα άλλο πράγμα για το Duetto είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση. Μπορεί να ελεγχθεί είτε από την απομακρυσμένη συσκευή είτε από την εφαρμογή smartphone, αλλά για πρόσθετη υποστήριξη είναι μια οθόνη LCD μπροστινής οθόνης που δεν εμφανίζει μόνο πληροφορίες κατάστασης, αλλά και εμφάνιση τέχνης άλμπουμ, τίτλο και χρόνο εκτέλεσης τραγουδιού.

Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο δώρο ακρόασης μουσικής για τη μαμά που φαίνεται τόσο καλό όσο ακούγεται - το Como Audio Duetto σίγουρα αξίζει να μελετηθεί. Περισσότερο "

Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Logitech Harmony 650

Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Logitech Harmony 650. Χορηγία εικόνας από την Amazon

Με όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου, ο έλεγχος όλων μπορεί να γίνει περίπλοκος. Αποθηκεύστε τη μαμά σε πολύ χρόνο διαλογής σε όλα αυτά τα τηλεχειριστήρια, κάνοντάς της ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης που ελέγχει όλα, όπως το Logitech Harmony 650.

Το απομακρυσμένο σύστημα διαθέτει μεγάλη εργονομία με ένα ελκυστικό ασημένιο σώμα, το οποίο είναι εύκολο να αρπάξει και διαθέτει και τα δύο σημαντικά κουμπιά και μια οθόνη LCD.

Το 650 μπορεί να αντικαταστήσει έως και 8 τηλεχειριστήρια και μπορεί να προγραμματίσει ακόμη και να εκτελέσει σειρές εντολών που μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα πολλαπλές συσκευές, επιλέγοντας το επιθυμητό στοιχείο ή πηγή περιεχομένου.

Ο προγραμματισμός είναι εύκολος, απλά συνδέστε το τηλεχειριστήριο σε ένα συμβατό υπολογιστή ή MAC και το τηλεχειριστήριο θα μεταφέρει εντολές τηλεχειρισμού από πάνω από 225.000 εξαρτήματα από πάνω από 5.000 μάρκες. Επίσης, όταν προσθέτετε κάτι νέο, μπορείτε να ενημερώσετε το τηλεχειριστήριο με μια σύντομη σύνδεση με τον υπολογιστή / MAC σας.

Για λιγότερο από $ 99, αυτό το απομακρυσμένο είναι μια μεγάλη αξία. Περισσότερο "