Πώς να Hashtag σε Instagram, Facebook, Twitter και Tumblr

01 από 05

Πώς να Hashtag σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Φωτογραφία © Getty Images

Hashtagging έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος κατηγοριοποίησης των πληροφοριών που δημοσιεύουμε στα κοινωνικά μέσα. Η επισύναψη του αριθμητικού σήματος (#) σε οποιαδήποτε λέξη ή φράση χωρίς κενά είναι το μόνο που χρειάζεται για να μετατραπεί σε ένα hashtag με δυνατότητα κλικ.

Hashtags μας επιτρέπουν να:

Οι περισσότεροι από τους μεγάλους, δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τα hashtags στις θέσεις σας και παρόλο που η γενική αρχή του hashtagging παραμένει η ίδια σε όλες, διαφέρουν ελαφρώς όσον αφορά τα αποτελέσματα - ή "κυκλοφορία hashtag" - μπορείς να πάρεις.

Περιηγηθείτε στις παρακάτω διαφάνειες για να δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το hashtagging σε μερικούς από τους δημοφιλέστερους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης - Instagram, Facebook, Twitter και Tumblr.

02 του 05

Πώς να Hashtag στο Instagram

Φωτογραφία © Flickr Editorial \ Getty Images

Στο Instagram , η προσθήκη hashtags στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας μπορεί να είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να σας αρέσουν - και ακόμη και νέοι οπαδοί.

Δεν υπάρχει ειδική ενότητα hashtag στο Instagram, οπότε οι περισσότεροι χρήστες προσθέτουν hashtags στη λεζάντα πριν την δημοσιεύσουν. Μόλις το δημοσιεύσετε, οποιαδήποτε λέξη με ένα σύμβολο "#" προτού να γίνει μπλε ως α

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορείτε να εξετάσετε πριν γεμίσετε την περιοχή λεζάντας με πάρα πολλούς από αυτούς.

Προσθέστε τα hashtags ως σχόλιο αντί να τα συμπεριλάβετε στη λεζάντα. Οι υπότιτλοι εξακολουθούν να εμφανίζονται κάτω από την ανάρτησή σας και με πάρα πολλά hashtags που έχουν προστεθεί σε αυτό, μπορεί να φαίνονται ανεπιθύμητα και να τραβήξουν την προσοχή του θεατή μακριά από την πραγματική περιγραφή. Αντ 'αυτού, δημοσιεύστε πρώτα τη φωτογραφία ή το βίντεο και, στη συνέχεια, προσθέστε τα hashtag σας ως σχόλιο μετά. Με αυτόν τον τρόπο, αποκρύπτεται εάν λάβετε αρκετά επιπλέον σχόλια από τους οπαδούς και μπορείτε επίσης να διαγράψετε το σχόλιο αργότερα αν επιλέξετε.

Χρησιμοποιήστε δημοφιλείς hashtags για να αυξήσετε την αλληλεπίδραση. Εάν θέλετε μερικές άμεσες συμπαθήσεις στις δημοσιεύσεις σας Instagram, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή hashtags Instagram που χρησιμοποιούνται και να τα προσθέσετε στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Αυτά είναι αυτά που αναζητούνται πιο συχνά από τους περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορείτε εύκολα να καταστήσετε τις αναρτήσεις σας ανακαλύπτριες και να προσελκύσετε νέες αλληλεπιδράσεις.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Ετικέτες για αρέσει" για να λάβετε ιδέες. Το ετικέτες για τα Αγαπημένα εφαρμογών παρακολουθεί και συλλέγει τα δημοφιλέστερα hashtags που χρησιμοποιούνται στο Instagram και τα οργανώνει σε κατηγορίες και τα οργανώνει σε σύνολα περίπου 20, τα οποία μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στις αναρτήσεις σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να δείτε τι τρέχει αυτή τη στιγμή ή για να αποκτήσετε ιδέες για περισσότερους hashtags που θα χρησιμοποιήσετε.

Χρησιμοποιήστε τα hashtags της εβδομάδας, όπως #ThrowbackThurday. Οι χρήστες του Instagram αγαπούν να παίζουν παιχνίδια hashtag, και μερικά από αυτά τα hashtags της εβδομάδας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Το Throwback Πέμπτη είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές.

03 του 05

Πώς να Hashtag στο Facebook

Φωτογραφία © Getty Images

Το Facebook είναι ένα κομμάτι ενός νεοφερμένου στον κόσμο των hashtags και παρόλο που οι άνθρωποι πιθανότατα δεν το ψάχνουν τόσο πολύ σε σύγκριση με άλλα sites όπως το Instagram και το Twitter, μπορείτε ακόμα να τα χρησιμοποιήσετε για διασκέδαση.

Στο Facebook, μπορείτε να προσθέσετε μια ετικέτα hash προσθέτοντας το "#" σε οποιαδήποτε λέξη ή φράση σε αναρτήσεις και σχόλια στις δημοσιεύσεις άλλων χρηστών για να τις μετατρέψετε σε μπλε σύνδεσμο hashtag με δυνατότητα κλικ.

Ορίστε το απόρρητό σας για το μήνυμα "Δημόσιο" εάν θέλετε όλοι στο Facebook να μπορούν να βλέπουν τις αναρτήσεις σας με επισήμανση. Το Facebook έχει αφιερωμένες σελίδες για hashtag, οι οποίες μπορούν να βρεθούν πηγαίνοντας στο Facebook.com/hashtag/ WORD , όπου WORD είναι ό, τι λέξη ή φράση hashtag που ψάχνεις. Για παράδειγμα, το #sanfrancisco μπορεί να βρεθεί στο Facebook.com/hashtag/sanfrancisco.

Εάν θέλετε να εμφανίζονται σε αυτούς τους τύπους σελίδων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις σας έχουν οριστεί σε "Δημόσια" όταν τις δημοσιεύετε, σε αντίθεση με τους "Φίλους" ή οτιδήποτε άλλο.

Μην περιμένετε να πάρετε έναν τόνο έκθεσης χρησιμοποιώντας τα hashtags στο Facebook. Hashtags εξακολουθούν να παραμένουν ένα παράξενο και κάπως αγνοημένο χαρακτηριστικό από τις μάζες στο Facebook και μια μελέτη του 2013 από τον EdgeRank Checker αποκάλυψε ότι η χρήση τους δεν κάνει πραγματικά πολλά για να βοηθήσουμε να βγάλουμε τη λέξη για ό, τι δημοσιεύετε. Μπορείτε ακόμα να τα δοκιμάσετε στις δικές σας αναρτήσεις και σχόλια, αλλά οι φίλοι σας πιθανότατα θα είναι μεταξύ των μόνο χρηστών που θα τους δουν πραγματικά.

04 του 05

Πώς να Hashtag στο Twitter

Φωτογραφία © Flickr Editorial / Getty Images

Το Twitter είναι μια τόσο μεγάλη, ανοιχτή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί για συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο, και αυτό είναι όπου τα hashtags πραγματικά έρχονται στη ζωή.

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε στο tweets σας, αρκεί να ταιριάζουν στο όριο των 280 χαρακτήρων. Οι ετικέτες Hashtag που σημειώνονται με ένα "#" θα είναι clickable, αποκαλύπτοντας όλα τα πιο πρόσφατα tweets που το περιέχουν.

Χρησιμοποιήστε την ενότητα "Παγκόσμια τάσεις Twitter" και την καρτέλα "Ανακαλύψτε" για να δείτε ποια είναι τα συνηθισμένα hashtags. Δεδομένου ότι το Twitter είναι όλο για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, τα τρέχοντα θέματα τάσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμμετάσχετε σε μια συζήτηση και να λάβετε έκθεση. Μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο του hashtag του Twitter για να δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον καταλόγους θέματος τάσης για να βρείτε ακόμα πιο δημοφιλή hashtags για χρήση.

Ακολουθήστε μια συνομιλία στο Twitter. Πολλές συζητήσεις συμβαίνουν στο Twitter και υπάρχουν τόνοι προγραμματισμένων συζητήσεων στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε, τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε με την αντίστοιχη ετικέτα hash. Ελέγξτε αυτή τη λίστα δημοφιλούς Twitter chat και αυτά τα εργαλεία συνομιλίας Twitter για να ξεκινήσετε.

05 του 05

Πώς να Hashtags στο Tumblr

Φωτογραφία © Flickr Editorial / Getty Images

Η χρήση hashtags στο Tumblr είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλυφθεί από νέους χρήστες που αναζητούν περισσότερα blogs για να ακολουθήσουν, αλλά και ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρει περισσότερα και reblogs .

Οι άνθρωποι συχνά αναζητούν λέξεις-κλειδιά και hashtag χρησιμοποιώντας την εσωτερική αναζήτηση του Tumblr, οπότε αν χρησιμοποιείτε σωστά τα hashtags, οι αναρτήσεις Tumblr θα πρέπει να εμφανίζονται εκεί.

Χρησιμοποιήστε το τμήμα hashtag στον επεξεργαστή ανάρτησης Tumblr αντί να τα εισαγάγετε απευθείας στο περιεχόμενο μετά. Σε αντίθεση με το Instagram, το Twitter, ακόμα και το Facebook, το οποίο όλοι προσθέτετε hashtags απευθείας στο περιεχόμενό σας, το Tumblr έχει ένα συγκεκριμένο τμήμα για να προσθέσετε hashtags. Θα πρέπει να το δείτε με το εικονίδιο της ετικέτας στο κάτω μέρος κάθε φορά που βρίσκεστε στη διαδικασία προετοιμασίας για τη δημοσίευση μιας νέας δημοσίευσης.

Hashtags που προστέθηκαν στο περιεχόμενο της ανάρτησής σας - όπως οι αναρτήσεις κειμένων ή οι λεζάντες φωτογραφιών - δεν θα εμφανιστούν ως συνδέσμους με δυνατότητα κλικ. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη ενότητα ετικέτας. Μπορείτε να πείτε ότι μια ανάρτηση έχει προσθέσει hashtags σε αυτήν, προβάλλοντάς την στον πίνακα εργαλείων Tumblr και αναζητώντας τις ετικέτες που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της ανάρτησης.

Χρησιμοποιήστε δημοφιλείς hashtags για να αυξήσετε την μετα-έκθεση. Μπορείτε να δείτε τη σελίδα αναζήτησης Tumblr για να δείτε μια σύντομη λίστα τρέχοντων όρων αναζήτησης και ετικετών ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λίστα με μερικά από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα και αναζητημένα hashtags στο Tumblr, για να αποκτήσετε περισσότερες αρέσει και reblogs στις αναρτήσεις σας.