Τα 10 καλύτερα Kermit τα μάγουλα μνήμης

Ο Κέρμιτ ξέρει πώς να μιμηθεί

Ο Kermit the Frog είναι ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας μαριονέτας που δημιούργησε ο Jim Henson. Ο Κερμιτ έβλεπε ως ο οικοδεσπότης του Muppet Show και έκανε επίσης εμφανίσεις στην οδό Sesame Street και αρκετές ταινίες .

Ο Κέρμιτ έκανε το άλμα από την τηλεόραση και τις ταινίες στο λαϊκό πολιτισμό του Διαδικτύου μέσω του μιμ . Ενώ η δημοτικότητα των μιμητών του Kermit έχει αποχρωματιστεί και έχει συρρικνωθεί, έχει γίνει μια δημοφιλής πηγή μεμμών, ειδικά η σειρά "Αλλά δεν είναι η δουλειά μου" από το 2014. Άλλα δημοφιλή μίγματα Kermit περιλαμβάνουν το Evil Kermit καθώς και το Scooter Kermit.

Τι σημαίνει ο Κέρμιτ ο Μάγισσος;

Αλλά αυτό δεν είναι κανένα από τα μίμμες της επιχείρησής μου, το Kermit πίνει ένα ποτήρι τσάι ή λιγότερο συχνά ένα ποτήρι γάλα, σαρκαστικά σκέφτοντας τη δική του επιχείρηση, σχολιάζοντας τις αδυναμίες των άλλων.

Τα μίμματα του κακού Kermit χρησιμοποιούν μια εικόνα του Kermit που μιλάει με τον νεμέσε ντυμένο σαν Sith Lord από τη σειρά Star Wars που λέει συνεχώς στον Kermit να κάνει ανήθικες, τεμπέληδες ή αυτοκατανόητες αποστολές.

Το σκούτερ Kermit, που δεν σχετίζεται με ένα Muppet που ονομάζεται Scooter, διαθέτει το Kermit με ένα μικρό μοτοποδήλατο. Είναι προφανώς στο δρόμο του να κάνει κάτι, και αυτό είναι το θέμα των μιμμών που χρησιμοποιούν το σκούτερ Κέρμιτ.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Kermit Memes;

Ως επί το πλείστον, τα μίγματα Kermit χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν το σαρκασμό, ένα κολακευτικό σχόλιο για τους άλλους ή τις αμήχανες κοινωνικές συναντήσεις. Αυτό λειτουργεί καλά επειδή ο αρχικός Kermit ήταν ένας αξιαγάπητος χαρακτήρας που συνήθως δεν θα επιδοθεί σε τέτοια σχόλια.

Παραδείγματα Kermit Memes:

Παράδειγμα # 1:
Εικόνα : Ο Κέρμιτ ο Βάτραχος πίνοντας τσάι Lipton.
Κείμενο : Χρησιμοποιώ για να φροντίζω τι σκέφτηκαν άλλοι άνθρωποι για μένα. Μέχρι που προσπάθησα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου με τις απόψεις τους.
Σημασία : Υπονοώντας τη διαβίωση για τις απόψεις των άλλων δεν θα σας βοηθήσει όταν έρχεται η ώρα να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Παράδειγμα # 2 :
Εικόνα : Ο Κέρμιτ ο Βάτραχος που οδηγεί το σκούτερ του.
Κείμενο : Απολαύστε το κορίτσι δεξιά ή το Scooter Kermit.
Σημασία : Μην πάρετε τη φίλη ή τον φίλο σας δεδομένη, θα μπορούσε εύκολα να υπάρχει κάποιος στα πτερύγια έτοιμος να σπάσει μέσα.

Παράδειγμα # 3 :
Εικόνα : Ο Kermit και ο Evil Kermit μιλάνε.
Κείμενο : Kermit: Βλέπει ένα χνουδωτό σκυλί. Ο κακός Κερμίτης: Κλέψτε τον.
Σημασία : Ο Kermit βλέπει ένα ωραίο σκυλί και είναι πιθανό να έχει μόνο ζεστές ασαφείς σκέψεις. Εν τω μεταξύ, ο Εύη Κερμίτ προτείνει ότι ο Κέρμιτ θα έπρεπε να κλέψει το σκυλί, ώστε να γίνει δικό του.

Ψάχνετε για ακόμη περισσότερα Kermit τα μεθύδια Frog; Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με 10 από τα καλύτερα μιμήματα Kermit ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις δημοφιλέστερες γεννήτριες μνήμης για να φτιάξετε τη δική σας.

01 από 10

Πληρώνοντας τους λογαριασμούς μου

Στιγμιότυπο οθόνης: me.me

Αντί να μου δώσετε τη γνώμη σας, πώς να βοηθήσετε με το ενοίκιο; Περισσότερο "

02 από 10

Σκούτερ Κέρμιτ

Δώστε προσοχή ή κάποιος άλλος θα οδηγεί στη θέση της φίλης σας. Και μπορεί να έχει και ένα δροσερό σκούτερ. Περισσότερο "

03 από 10

Κακό Κέρμιτ - Netflix

Στιγμιότυπο οθόνης: Tumblr

Τι θα μπορούσε να είναι eviler τότε binge-βλέποντας παλιά Τα επεισόδια Office; Ποιο χαμηλό θα βυθιστεί και ο κακός Κέρμιτ! Περισσότερο "

04 από 10

Narnia Business

Στιγμιότυπο οθόνης: ruinmyweek

Δεν είναι η τυπική "Αλλά δεν είναι η δουλειά μου" meme. Αντ 'αυτού, ένα παιχνίδι με λέξεις που αφορούν τον φανταστικό κόσμο της Νάρνια. Περισσότερο "

05 από 10

Απλές συμβουλές

Screenchot: mashable

Παρόλο που αυτό το απόσπασμα αποδίδεται συχνά στον Κερμίτ ο Βάτραχος, στην πραγματικότητα είχε ληφθεί για το βιβλίο του Jim Henson: Δεν είναι εύκολο να είναι πράσινο: Και άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Περισσότερο "

06 από 10

Hennessey

Στιγμιότυπο οθόνης: Γεννήτρια μνημών

Το Hennessey, ένα από τα καλύτερα κονιάκ στον κόσμο, μπορεί να μην μοιάζει με τσάι. Αλλά είναι αρκετά κοντά για να ξεγελάσει τους φίλους του Kermit. Περισσότερο "

07 από 10

Καλέστε μου ένα Muppet

Στιγμιότυπο οθόνης: Γεννήτρια μνημών

Μερικές φορές ο Κέρμιτ είχε μόλις μία από αυτές τις μέρες και δεν μπορεί να το πάρει πια. Περισσότερο "

08 από 10

Evil Kermit: Χάσατε την ευκαιρία σας

Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter Danial @ MyFavsTrash

Ακριβώς περίπου κάθε procrastinator θα σχετίζονται με αυτό. Ξέρω ότι το έκανα. Περισσότερο "

09 από 10

Ο κακός Κέρμιτ ο κλέφτης σκυλιών

Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter Anya @ aaannnnyyyyaaaa

Δεν υπάρχει τίποτα πολύ χαμηλότερο από το κλοπή σκύλου. Έτσι, βέβαια, αυτό είναι σωστό όπου θα βρείτε τον Evil Kermit. Περισσότερο "

10 από 10

Οι άνθρωποι στο Γυμναστήριο

Στιγμιότυπο οθόνης: imgflip

Το τελευταίο μας μνημόσυνο Kermit είναι ένα κλασικό "Αλλά δεν είναι τίποτα από την επιχείρησή μου". Ο Κέρμιτ σχολιάζει την αντίληψή του ότι τα μέλη του γυμναστηρίου δεν είναι εκεί για να πάρουν σχήμα, αλλά για κοινωνικοποίηση στο τηλέφωνο. Περισσότερο "