Τα 8 Best Thunderbolt 3 και 2 Docks να αγοράσουν το 2018

Η πύλη σας σε έναν κόσμο συνδεσιμότητας

Καθώς οι υπολογιστές γίνονται λεπτότεροι, ο αριθμός των θυρών σύνδεσης που περιλαμβάνονται στα νέα μοντέλα μειώνεται επίσης. Είτε πρόκειται για USB, για microSD είτε για πολλά άλλα περιφερειακά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συνδέσετε κάθε σύνδεση με νέα μηχανήματα. Ευτυχώς, οι βάσεις Thunderbolt επιτρέπουν στους χρήστες Mac και Windows να τροφοδοτούν πολλαπλές οθόνες, να αυξάνουν την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και να τροφοδοτούν τους φορητούς υπολογιστές τους με μία μόνο σύνδεση. Ακολουθεί μια λίστα με τις αγαπημένες μας αποβάθρες Thunderbolt για τους σύγχρονους υπολογιστές.

Συμπαγής με απότομη εμφάνιση, η βάση Akitio Thunder2 προσφέρει έναν καταπληκτικό τρόπο σύνδεσης δύο θύρας Thunderbolt 2. Με δυνατότητα γρήγορης εκτόξευσης ταχύτητας σε 20Gbs μια θύρα, η βάση Thunder2 μπορεί να χειριστεί έως και δύο οθόνες 4Κ και εμφανίζει κάθε φορά χωρίς να αναβοσβήνει ένα μάτι. Το υλικό μοιάζει με σκληρό δίσκο που προσφέρει θύρες σύνδεσης σε τρεις από τις τέσσερις πλευρές του. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι τα καλώδια σας δεν είναι πάντα πιθανό να είναι κρυμμένα από την προβολή, αλλά αυτό είναι ένα tradeoff που μπορείτε να κάνετε αν δεν συνδέετε και αποσυνδέετε συσκευές με μεγάλη συχνότητα. Πέρα από τον Thunderbolt 2, το Akitio προσθέτει δύο θύρες eSATA, μία θύρα FireWire 800 και δύο θύρες USB 3.0 που μπορούν επίσης να φορτίσουν τις φορητές σας συσκευές. Προσαρμοσμένη για συγκεκριμένες μηχανές της Apple, αυτό που το Akitio δεν διαθέτει στους ακροδέκτες ή τη συνδεσιμότητα HDMI, είναι κάτι παραπάνω από την ταχύτητα και την καλή εμφάνιση.

Οι θύρες διπλής θύρας CalDigit Thunderbolt 2 σας επιτρέπουν να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές συνολικά και το κουτί από βουρτσισμένο αλουμίνιο προσφέρει καλή εμφάνιση που βοηθά στη διάχυση της θερμότητας και τη διατήρηση του θορύβου στο ελάχιστο. Η δυνατότητα σύνδεσης με το Thunderbolt μπορεί να είναι το ψωμί και το βούτυρο του CalDigit, αλλά η συμπερίληψη 10 πρόσθετων θυρών τον καθιστά ένα νικητή. Η σύνδεση μιας οθόνης με το CalDigit είναι ένα snap (μια μοναδική θύρα HDMI χειρίζεται εύκολα τόσο τα 1080p όσο και τα 4K, αν και προτείνεται μόνο μία οθόνη τη φορά για την καλύτερη δυνατή απόδοση). Το μπροστινό μέρος του CalDigit προσφέρει μια μοναδική θύρα USB 3.0 παράλληλα με είσοδο / έξοδο στερεοφωνικών ακουστικών, καθώς και ένα μονοφωνικό μικρόφωνο. Το πίσω μέρος της συσκευής είναι βαρύ, με δύο θύρες Thunderbolt, HDMI, διπλές συνδέσεις eSATA, δύο πρόσθετες θύρες USB 3.0 και σύνδεση Ethernet.

Εάν η ταχύτητά σας είναι μετά από μια αποβάθρα Thunderbolt, κοιτάξτε στην αποβάθρα του Amavision για ταχύτητες που μπορούν να ωθήσουν μέχρι το σημείο 40Gbs. Σχεδόν οκτώ φορές πιο γρήγορα από το USB, το Amavision έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι τόσο μικρό όσο και ισχυρό. Ως έξι σε ένα HUB, το Amavision σας επιτρέπει να αφήσετε άλλα dongles στο σπίτι, ειδικά με τη νεότερη σειρά της Apple του 2016 και αργότερα MacBook υπολογιστές. Ο σχεδιασμός plug-and-play δεν απαιτεί λογισμικό ή μακρά διαδικασία εγκατάστασης. Απλά συνδέστε και πηγαίνετε. Το Amavision υποστηρίζει δύο θύρες Thunderbolt 3, ικανές να χειριστούν μία οθόνη 5K ή διπλές οθόνες 4K, με απόδοση βίντεο 60Mhz και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 40Gbs, που είναι αρκετά συμπαγής για να μεταφέρετε μαζί σας στην τσέπη σας. Επιπλέον, το Amavision περιλαμβάνει USB-C για ταχύτητα δεδομένων 5Gbs, καθώς και υποδοχή microSD, τυπική υποδοχή μεγέθους SD και διπλές θύρες USB 3.0.

Το Elgato είναι ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές αξεσουάρ της Apple που διατίθενται σήμερα και η δεξαμενή Thunderbolt 3 συνεχίζει αυτή τη σειρά. Η βάση Thunderbolt 3 υποστηρίζει διπλές οθόνες 4K ή μία οθόνη 5Κ με μία μόνο σύνδεση ενώ τροφοδοτεί ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 40Gbs. Συνδέοντας απευθείας στο MacBook, και συγκεκριμένα τα μοντέλα της Apple 2016 και αργότερα, προσφέρει δύο θύρες USB-C, οι οποίες σε ισχύ 85 watts, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το pass-through για τη φόρτιση του MacBook Pro καθώς και των υπόλοιπων φορητών συσκευών της Apple, και το iPad. Πέρα από το Thunderbolt 3, το Elgato υποστηρίζεται από τρεις θύρες USB 3.0, ενισχυμένη θύρα στερεοφωνικού ήχου για μια χωρίς συμβιβασμούς εμπειρία ήχου, καθώς και θύρα Gigabit Ethernet για ταχύτερη συνολική απόδοση από Wi-Fi. Οι χρήστες που δεν είναι χρήστες της Apple θα βρουν το Elgato να λειτουργεί καλά με τα μηχανήματα των Windows (αν και η χρέωση μετάδοσης έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με υπολογιστές της Apple).

Ενώ οι περισσότερες αποβάθρες Thunderbolt προσανατολίζονται με τις συσκευές Apple στο μυαλό, η βάση σύνδεσης Plugable Thunderbolt 3 είναι η καλύτερη από τη δέσμη για χρήστες των Windows. Με την υποστήριξη για διπλές θύρες Thunderbolt 3 που διαχειρίζονται ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέχρι 40Gbs, το Plugable μπορεί να αντιμετωπίσει μια οθόνη 4K στα 60Hz μέσω του ενσωματωμένου DisplayPort. Το Gigabit Ethernet υποστηρίζει μεταφορά ταχύτητας 1 Gbps, ενώ άλλες επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν στερεοφωνικά ακουστικά και μονοφωνικές εισόδους μικροφώνου, καθώς και διπλή θύρα UBS 3.0 και αυτόνομες θύρες USB-C 3.1. Ζυγίζοντας 15,4 ουγκιές και μεγέθους 8,8 x 3,1 x 1 ίντσες, το Plugable είναι φιλικό προς το τσέπη και φορητό. Οι φορητοί υπολογιστές, όπως τα μοντέλα Latitude, XPS και Precision της Dell, προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης Thunderbolt 3 ως προαιρετικό μη τυποποιημένο χαρακτηριστικό, ενώ η σειρά Apple MacBook και MacBook Pro της Apple υπάρχει μόνο με συνδεσιμότητα USB-C (θα χρειαστείτε μια βάση για πρόσθετες επιλογές σύνδεσης) .

Συγνώμη, οι οπαδοί της Apple. Η υποδοχή Cable Matters Thunderbolt 3 είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον ανεμιστήρα των Windows που λειτουργεί καλύτερα σε μοντέλα στα οποία είναι διαθέσιμο το Thunderbolt (Dell, Acer, Asus, Lenovo και Toshiba). Σε έναν υποστηριζόμενο υπολογιστή, θα βρείτε αρκετή ισχύ για να υποστηρίξετε διπλές οθόνες 1080p ή μία οθόνη 4K με απόδοση βίντεο 30MHz. Η εγκατάσταση σε υπολογιστές με Windows είναι ένα αεράκι, με την μόνη απαίτηση να είναι ένα πρόγραμμα οδήγησης Ethernet για να υποστηρίξει την ενσωματωμένη θύρα Ethernet στην αποβάθρα Cable Matters. Η ενσωμάτωση των δύο θύρες USB-C, τέσσερις θύρες USB 3.0 (συμβατές με 2.0), ένα ακουστικό ήχου 3.5mm και ένα μικρόφωνο 3.5mm ολοκληρώνουν τις λειτουργίες. Οι ιδιοκτήτες smartphone μπορούν να λάβουν ιδιαίτερα υπόψη τις θύρες φόρτισης USB 3.0, οι οποίες μπορούν να φορτιστούν γρήγορα.

Εάν η σύνδεση πολλαπλών οθονών ταυτόχρονα είναι απαραίτητη, η υποδοχή Plugable USB-C Triple Display είναι η απάντηση. Υποστηρίζοντας τόσο τα περιβάλλοντα Mac (2016 MacBooks και νεότερα) όσο και τα Windows, το Plugable μπορεί να διαχειριστεί έως και τρεις πρόσθετες οθόνες, καθώς και παροχή ισχύος 60 W για απευθείας φόρτιση φορητού υπολογιστή με τεχνολογία pass-through. Το πίσω μέρος του Plugable προσφέρει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως τρεις θύρες USB 3.0, Gigabit Ethernet, διπλή έξοδος HDMI, έξοδο DVI και USB-C. Το μπροστινό μέρος του Plugable προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές σύνδεσης, όπως θύρες USB-C και USB 3.0, είσοδο ήχου για στερεοφωνικά ακουστικά 3,5 mm και μικρόφωνο, καθώς και LED κατάστασης για τη μεταφορά δεδομένων. Η εγκατάσταση είναι εύκολη για τους χρήστες των Windows (απαιτεί απλά μια λήψη από τον ιστότοπο του Plugable), αλλά οι ιδιοκτήτες Mac μπορούν να συνδεθούν και να αναπαραχθούν.

Οι ιδιοκτήτες αποβάθρας Thunderbolt που αναζητούν μια φορητή επιλογή υψηλής απόδοσης έχουν βρει την απάντησή τους με την αποβάθρα Verbatim Aluminum Thunderbolt 3. Συμβατό με τα μοντέλα της Apple 2016 και τα νεότερα μοντέλα MacBook Pro, το Verbatim χειρίζεται ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 50Gbs σε θύρες Thunderbolt 3. Πέρα από τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες δεδομένων, το Verbatim μπορεί να χειριστεί μέχρι και μοναχικές οθόνες 5K ή διπλές 4K με απόδοση βίντεο 60Hz. Οι θύρες διπλού Thunderbolt 3 συνδυάζονται με δύο θύρες USB 3.0, μία θύρα USB-C μοναχική, καθώς και με συσκευές ανάγνωσης καρτών SD και microSD για εξαιρετικά στρογγυλεμένες επιδόσεις. Ζυγίζοντας μόλις 0,8 ουγκιές και με διάμετρο 3,8 x 1,1 x 0,3 ίντσες, το Verbatim είναι αρκετά συμπαγές ώστε να ταιριάζει σε μια τσέπη, σακίδιο ή τσάντα αγγελιοφόρων. Ένα άλλο πλεονέκτημα για Mac είναι η συμπερίληψη των επιδόσεων pass-through σε 61 watt για μοντέλα MacBook Pro 13 ιντσών και 87 watt για μοντέλα MacBook Pro 15 ιντσών, επιτρέποντας στο φορητό σας υπολογιστή να φορτίζεται χωρίς να αποσπάται η αποβάθρα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .