Τι είναι ένα αρχείο ASMX;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ASMX

Μια σύντμηση για το Active Server File File , ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου ASMX είναι ένα αρχείο προέλευσης υπηρεσίας Web ASP.NET.

Σε αντίθεση με τις ιστοσελίδες ASP.NET που χρησιμοποιούν την επέκταση αρχείου .ASPX, τα αρχεία ASMX λειτουργούν ως μια υπηρεσία που δεν έχει γραφικό περιβάλλον χρήστη και αντ 'αυτού χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση δεδομένων και την εκτέλεση άλλων ενεργειών πίσω από τις σκηνές.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ASMX

Τα αρχεία ASMX είναι αρχεία που χρησιμοποιούνται με τον προγραμματισμό ASP.NET και μπορούν να ανοίξουν με οποιοδήποτε πρόγραμμα που κωδικοποιεί σε ASP.NET (όπως το Visual Studio της Microsoft και το Visual Web Developer).

Μπορεί επίσης να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Σημειωματάριο των Windows ή άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας ελεύθερου κειμένου για να ανοίξετε το αρχείο ASMX για επεξεργασία ως αρχείο κειμένου .

Τα αρχεία ASMX δεν προορίζονται για προβολή ή ανοιχτή από το πρόγραμμα περιήγησης. Αν έχετε κατεβάσει ένα αρχείο ASMX και αναμένεται ότι θα περιέχει πληροφορίες (όπως ένα έγγραφο ή άλλα αποθηκευμένα δεδομένα), είναι πιθανό ότι κάτι δεν συμβαίνει με τον ιστότοπο και αντί να δημιουργήσει χρήσιμες πληροφορίες, παρέδωσε αυτό το αρχείο διακομιστή. Δοκιμάστε να μετονομάσετε το αρχείο στη σωστή επέκταση ως βραχυπρόθεσμη επιδιόρθωση.

Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να κατεβάσετε ένα έγγραφο σε μορφή PDF , αντί να πάρετε ένα με την επέκταση αρχείου .ASMX, απλά διαγράψτε αυτά τα τέσσερα γράμματα μετά την περίοδο και τα αντικαταστήστε με .PDF.

Εάν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο ASMX αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο πρόγραμμα εγκατεστημένο σε ανοιχτά αρχεία ASMX, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ASMX

Ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προγράμματα της Microsoft που ανέφερα παραπάνω για να μετατρέψετε ένα αρχείο ASMX σε άλλη μορφή.

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών Web ASP.NET στην πλατφόρμα Windows Communication Foundation (WCF). Αυτό είναι χρήσιμο αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες .NET 2.0 κάτω από το .NET 3.0.

Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο WSDL από ένα αρχείο ASMX με αυτόν τον οδηγό WebReference.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία ASMX

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου ASMX και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.