Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για το σπίτι ή την προσωπική ζωή

01 από 09

Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για το σπίτι ή την προσωπική ζωή

Γραφείο στο σπίτι. (γ) Stockbye / Getty Images

Η οικιακή ή προσωπική σας ζωή είναι ίσως εξίσου απασχολημένη, αν δεν είναι πιο δραστήρια από την επαγγελματική σας ζωή.

Ακόμη και αν έχετε χρησιμοποιήσει μόνο πρότυπα για το Microsoft Office στην εργασία, ίσως να μην έχετε σκεφτεί τρόπους για να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι ή την προσωπική σας ζωή.

Εδώ είναι μερικά δροσερά, δωρεάν πρότυπα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα, είτε για λήψη αποφάσεων αγοράς, διατήρηση του χώρου σας οργανωμένου, είτε επικοινωνία με άλλους επαγγελματίες ή εργολάβους που βοηθούν στη συντήρηση του σπιτιού σας.

Σημειώστε ότι η Microsoft δεν φιλοξενεί πλέον πρότυπα σε έναν ηλεκτρονικό ιστό κατά τη στιγμή της γραφής. Τώρα, μπορείτε να βρείτε αυτά τα εργαλεία μέσω των ίδιων των εφαρμογών. Θα σας δείξω προς τη σωστή κατεύθυνση για την εύρεση αυτών.

02 του 09

Ανακεφαλαιωμένο πρότυπο απογραφής στο σπίτι για το Microsoft Excel

Ανακεφαλαιωμένο πρότυπο απογραφής στο σπίτι για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Είναι μια έξυπνη ιδέα να δημιουργήσετε ένα προτυποποιημένο πρότυπο απογραφής στο σπίτι για το Microsoft Excel.

Ο ασφαλιστικός σας πράκτορας μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο και αποθηκεύοντας αυτό το έγγραφο είναι ευκολότερο να το ενημερώνετε κάθε χρόνο χωρίς να χρειάζεται να το αναδημιουργήσετε.

Για να βρείτε αυτό το πρότυπο, ανοίξτε το Excel και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο - Νέο σαν να δημιούργησε ένα νέο υπολογιστικό φύλλο. Στο πλαίσιο αναζήτησης που εμφανίζεται επάνω αριστερά, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί. Λάβετε υπόψη ότι χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για τη λήψη του προτύπου.

03 του 09

Εβδομαδιαίο Chore ή πρότυπο προγραμματισμού υπηρεσιών για το Microsoft Excel

Εβδομαδιαίο Chore ή πρότυπο προγραμματισμού υπηρεσιών για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Είτε βρίσκεστε σε μια ζωντανή κατάσταση με συγκάτοικους, μέλη οικογένειας ή τον εαυτό σας, αυτό το εβδομαδιαίο Chore ή πρότυπο προγραμματισμού υπηρεσιών για το Microsoft Excel μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε πότε θα γίνουν τα οικιακά καθήκοντα ή οι υπηρεσίες.

Κάθε στοιχείο είναι προσαρμόσιμο για τη μοναδική σας κατάσταση.

Επιλέξτε Αρχείο - Νέα στο Excel, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο με το όνομα.

04 του 09

Πρότυπο Κατοικίας Καθιστικό για το Microsoft Word

Πρότυπο Κατοικίας Καθιστικό για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν είστε ένα globetrotter οποιουδήποτε βαθμού, θα βρείτε πιθανώς καλή χρήση για αυτό το ελεύθερο House Sitting Instructions Template για το Microsoft Word.

Είναι ένας καθαρός τρόπος για να διατηρείτε πληροφορίες σχετικά με το πώς ο οικιακός σας ελεγκτής μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να χειριστεί τις δουλειές που σχετίζονται με τα κατοικίδια ζώα, το ταχυδρομείο, τη φροντίδα του γκαζόν και πολλά άλλα.

Αποθηκεύστε το έγγραφο αφού το συμπληρώσετε και έχετε αποθηκεύσει όλες αυτές τις οδηγίες για το επόμενο άτομο που σας βοηθά να βγείτε έξω.

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, επιλέξτε Αρχείο - Νέα στο Excel και, στη συνέχεια, αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά.

05 του 09

Πρότυπο λίστας ελέγχου αγορών διαμερίσματος για το Microsoft Word

Πρότυπο λίστας ελέγχου αγορών διαμερίσματος για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αν ψάχνετε για το επόμενο διαμέρισμά σας κάνει το κεφάλι σας στροβιλίζεται, ένα εργαλείο σαν αυτό το ελεύθερο πρότυπο λίστα αγορών διαμερίσματος για το Microsoft Word μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα.

Μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε να ξεχνάτε ποια κριτήρια αναζητάτε. Μετά από όλα, η υπογραφή μίσθωσης αγοράς ενός διαμερίσματος σημαίνει ότι θα ζείτε με την απόφασή σας. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο πόρος βοηθά τη διαδικασία να πάει πιο ομαλά!

Ανοίξτε το Excel και στη συνέχεια επιλέξτε Αρχείο - Νέο για να βρείτε αυτό το πρότυπο με λέξη-κλειδί.

06 του 09

Πρότυπο σύγκρισης δανείου για το Microsoft Excel

Πρότυπο σύγκρισης δανείου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η χρηματοδότηση της αγοράς ενός νέου σπιτιού σας συνεπάγεται πολλούς παράγοντες, ιδιαίτερα καθώς συγκρίνετε το κατάστημα για τη σωστή αντιμετώπιση.

Κρατήστε τα πράγματα ευκολότερα με αυτό το δωρεάν Πρότυπο σύγκρισης δανείων οικιακού δανείου για το Microsoft Excel.

Καταχωρίζοντας τις λεπτομέρειες δανείων κάθε τράπεζας στο κάτω μέρος του προτύπου, τα πολύχρωμα γραφήματα γεμίζονται αυτόματα, καθιστώντας ευκολότερο για εσάς

Αναζητήστε αυτό το πρότυπο στο Excel επιλέγοντας Αρχείο - Νέο.

07 του 09

Πρότυπο σχεδίασης αναδιαμόρφωσης οικίας ή δωματίου για το Microsoft Excel

Πρότυπο σχεδίασης αναδιαμόρφωσης οικίας ή δωματίου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιήστε αυτό το Πρότυπο σχεδίασης αναδιαμόρφωσης οικίας ή δωματίου για το Microsoft Excel για να χαρτογραφήσετε τα έξοδα του έργου και πολλά άλλα, ανά δωμάτιο.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υπαίθρια έργα, περιοχή ανά περιοχή, όλα σε ένα απλό υπολογιστικό φύλλο!

Επιλέξτε Αρχείο - Νέα στο Excel για να βρείτε αυτό το πρότυπο και σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να βρείτε ένα παρόμοιο πρότυπο στην επόμενη διαφάνεια.

08 από 09

Προϋπολογισμός προϋπολογισμού και δαπάνες Έξοδα για το Microsoft Excel

Προϋπολογισμός προϋπολογισμού και δαπάνες Έξοδα για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Παρακολουθήστε τα έξοδα από υλικό σε εργασία με αυτό το Πρότυπο Προϋπολογισμού Οικοδόμησης και Έξοδα για το Microsoft Excel. Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρότυπο που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε καθώς και να παρακολουθήσετε τις ενημερώσεις που κάνετε.

Βρείτε ένα παρόμοιο πρότυπο στην προηγούμενη διαφάνεια.

Αναζητήστε αυτά τα πρότυπα, επιλέγοντας Αρχείο - Νέα και, στη συνέχεια, εισάγοντας λέξεις-κλειδιά στο πλαίσιο αναζήτησης που εμφανίζεται κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης.

09 του 09

Μετακίνηση της λίστας ελέγχου και του προτύπου προγραμματισμού για το Microsoft Excel

Μετακίνηση της λίστας ελέγχου και του προτύπου προγραμματισμού για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Έχουμε όλοι τις καλύτερες προθέσεις πριν από μια κίνηση, αλλά κάπως τα πράγματα τείνουν να αποκτήσουν λίγο αδιάψευστο την κινούμενη ημέρα.

Αποφύγετε τον κακό σχεδιασμό χρησιμοποιώντας αυτή τη μεγάλη Λίστα ελέγχου μετακίνησης και πρότυπο προγραμματισμού για το Microsoft Excel. Είναι προσαρμόσιμο και σας επιτρέπει να σχεδιάζετε αρκετές εβδομάδες πριν και μετά τη μετακίνηση της ημέρας! Μπορεί επίσης να μπορείτε να βρείτε ένα πρότυπο μετακίνησης κολλεγίου, ένα πρότυπο μετακίνησης γραφείου και περισσότερες επιλογές.

Όπως συμβαίνει και με άλλα πρότυπα σε αυτήν την προβολή διαφανειών, βρείτε αυτό επιλέγοντας Αρχείο - Νέα από το Excel.

Έτοιμοι για περισσότερα; Βρείτε περισσότερες προτάσεις για πρότυπα στον ιστότοπο "Πρότυπα" αυτού του ιστότοπου. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να ελέγξετε πώς τα πρόσθετα μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα.

Δείτε επίσης: 15 Προαιρετικές προβολές ή πίνακες που μπορείτε να σημειώσετε Χρησιμοποιώντας στο Microsoft Office , δωρεάν λίστα 150 δωρεάν συμβουλές και κόλπα για Evernote και πώς να υπερφορτώσετε το λογισμικό γραφείου σας για να αυξήσετε την παραγωγικότητα .