Κορυφαίες εφαρμογές χόκεϊ NHL για το Android

Η εφαρμογή NHL και άλλες δωρεάν εφαρμογές χόκεϊ για Android σας επιτρέπουν να παίξετε το χόκεϊ σας

Είτε πρόκειται για την κανονική περίοδο είτε για τα πλέι-οφ ή αν απλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε αρκετό από το NHL, μια γρήγορη επίσκεψη στο Google Play θα σας προσφέρει πολλές εφαρμογές για να σας κρατάνε ενήμερους και διασκεδασμένους.

Όποια και αν είναι η ομάδα σας, η συσκευή σας Android θα σας κρατήσει συνδεδεμένους, εμπνευσμένους και στη δράση.

01 από 05

NHL

NHL.com

Κάθε μεγάλος αθλητισμός έχει τουλάχιστον μία εφαρμογή που προσφέρει στους fans οθόνες, ενημερώσεις και στιγμιότυπα. Για το NHL, αυτή η εφαρμογή είναι η εφαρμογή NHL. Εστιάζοντας αποκλειστικά στο NHL, αυτή η εφαρμογή παρέχει ειδήσεις χόκεϊ, βαθμολογίες, ενημερώσεις και όλα τα στατιστικά στοιχεία και τις πληροφορίες ομάδας που θα μπορούσατε να ζητήσετε.

Υπήρχαν προηγούμενες εκδόσεις αυτής της εφαρμογής που, ανάλογα με τον προϋπολογισμό και την πείνα σας για ζωντανές εκπομπές, θα κάλυπταν την ανάγκη. Αλλά η τρέχουσα δωρεάν έκδοση έχει ενημερωθεί για να βοηθήσει τους οπαδούς του χόκεϊ να έρθουν σε επαφή με τις αγαπημένες τους ομάδες και τη δράση χόκεϊ που θέλουν. Περισσότερο "

02 του 05

NHL News Feed

Αν χρειάζεστε απλώς μια σταθερή ροή ειδήσεων NHL, τότε η δωρεάν εφαρμογή εφαρμογών ειδήσεων NHL News μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε. Πραγματικά τίποτα περισσότερο από ένα τροφοδότη ειδήσεων, αυτή η εφαρμογή είναι ένας βολικός τρόπος για να ενημερώνεστε με όλα τα πράγματα χόκεϊ.

Το NHL News Feed παρέχει επίσης ενημερώσεις βαθμολόγησης αν και βρήκα ότι οι ενημερώσεις είναι συχνά αργές και ασυνεπείς. Ακόμα, θεωρώντας ότι αυτή η ταινία ειδήσεων είναι μια δωρεάν εφαρμογή (υποστηρίζεται από διαφημίσεις), αξίζει τον κόπο της μνήμης στη συσκευή σας Android. Περισσότερο "

03 του 05

Τα Νέα Χόκεϊ

Πολύ λίγες εφαρμογές παρέχουν νέα για το χόκεϊ καθώς και η εφαρμογή The Hockey News. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή (υποστηρίζεται από διαφημίσεις) είναι μια αξιόπιστη και σταθερή ροή ειδήσεων χόκεϊ. Όντας ένας μεγάλος ανεμιστήρας χόκεϊ, χρησιμοποιώ περισσότερες από μερικές εφαρμογές σχετικές με το χόκεϊ. Έχω διαπιστώσει ότι το The Hockey News παίρνει συχνά νέα και ενημερώσεις πιο γρήγορα από μερικές από τις άλλες εφαρμογές χόκεϊ μου.

Οι ενημερώσεις βαθμολόγησης είναι λίγο πιο αργές από ό, τι παρέχει η εφαρμογή Game Center, αλλά είναι ακριβείς και έγκαιρες.

Συνολικά, αυτή είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές Android για χόκεϊ. Περισσότερο "

04 του 05

Χόκεϊ Εθνών 2018

Παρόλο που υπάρχουν πολλά παιχνίδια χόκεϊ αέρα διαθέσιμα για συσκευές Android, υπάρχουν μόνο λίγα παιχνίδια προσομοίωσης χόκεϊ που αξίζει να αναφερθούν. Hockey Nations 2018 είναι ένα από αυτά. Χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια της οθόνης αφής, το Hockey Nation σάς δίνει τη δράση σε μία από τις 14 διεθνείς ομάδες χόκεϊ.

Το παιχνίδι είναι λίγο ασταθές και τα χειριστήρια παίρνουν λίγο για να κυριαρχήσουν, αλλά γενικά, το gameplay είναι διασκεδαστικό, ευχάριστο και σας δίνει ένα hockey fix όταν χρειάζεται.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και παίζει και φαίνεται πολύ καλύτερα στις μεγαλύτερες συσκευές προβολής. Εάν έχετε οποιαδήποτε από τα τηλέφωνα Android με οθόνη 4 ιντσών ή μεγαλύτερη, το Hockey Nations είναι ένα συμπαγές παιχνίδι. Περισσότερο "

05 του 05

Ήχοι χόκεϊ

Εάν η πλησιέστερη ομάδα NHL είναι πολύ μακριά για να επισκεφθείτε, η εφαρμογή Hockey Sounds σάς επιτρέπει να ακούτε τον όμορφο και γλυκό ήχο του χόκεϋ όποτε θέλετε.

Μπορείτε να ορίσετε τον ήχο ως προεπιλεγμένο ήχο κλήσης για μια συγκεκριμένη επαφή ή να το χρησιμοποιήσετε ως συναγερμό για στοιχεία ημερολογίου ή για να ξυπνήσετε το πρωί.

Η εφαρμογή είναι μικρού μεγέθους, αλλά οι ήχοι είναι καθαροί και καλά καταγραμμένοι. Και αν η ομάδα σας δυσκολεύεται να βρει το δίχτυ, η εκκίνηση αυτής της εφαρμογής μπορεί απλώς να τους προσφέρει την έμπνευση που χρειάζονται. Περισσότερο "