Ένας εύκολος οδηγός για την επιλογή πολλαπλών μηνυμάτων στο macOS Mail

Επιλέξτε όλα τα μηνύματα Mac Mail ή απλώς συγκεκριμένα

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρόγραμμα Mac Mail. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ίσως θέλετε να κάνετε αυτό και γνωρίζοντας πώς μπορεί πραγματικά να επιταχύνει τα πράγματα.

Ίσως θελήσετε να επιλέξετε γρήγορα οποιοδήποτε εύρος ή συνδυασμό μηνυμάτων στο πρόγραμμα Mac OS Mail για να προωθήσετε περισσότερα από ένα μηνύματα ταυτόχρονα , να τα αποθηκεύσετε σε ένα αρχείο , να στείλετε ένα ζευγάρι στον εκτυπωτή ή απλά να απαλλαγείτε από μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γρήγορα.

Πώς να επιλέξετε γρήγορα πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο macOS Mail

Αν σκοπεύετε να εργαστείτε με περισσότερα από ένα email ταυτόχρονα, πρέπει πρώτα να επιλέξετε κάθε ένα από αυτά και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό.

Για να επιλέξετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι σε σειρά:

  1. Επιλέξτε το πρώτο μήνυμα που πρέπει να επιλέξετε ως μέρος της ομάδας.
  2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift .
  3. Παρέχοντας ακόμα το πλήκτρο Shift , επιλέξτε το τελευταίο μήνυμα στο εύρος.
  4. Αφήστε το πλήκτρο Shift .

Αν θέλετε να ομαδοποιήσετε τα πρώτα πέντε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, για παράδειγμα, ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες για να επιλέξετε και τα πέντε.

Για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτήν την περιοχή:

  1. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Command .
  2. Επιλέξτε ξεχωριστά κάθε μήνυμα που πρέπει να συμπεριληφθεί ή να εξαιρεθεί.

Για να δανειστείτε από το παραπάνω παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο εντολής αν αποφασίσετε να αποκλείσετε το δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη λίστα, για παράδειγμα. απλώς χρησιμοποιήστε το πλήκτρο εντολών για να επιλέξετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το καταργήσετε από την επιλεγμένη ομάδα.

Ένας άλλος λόγος είναι αν πρέπει να συμπεριλάβετε ένα email που βρίσκεται πιο κάτω στη λίστα, όπως ένα από τα 10 ή 15 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αντί να επισημάνετε όλα αυτά χρησιμοποιώντας τα πρώτα βήματα παραπάνω, θα μπορούσατε απλά να επισημάνετε τα πρώτα πέντε σαν κανονικά και μετά να κατεβαίνετε στο τελευταίο που θέλετε και να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο Command για να το συμπεριλάβετε στην επιλογή.

Συμβουλή: Η χρήση του πλήκτρου εντολών θα ενεργοποιήσει την αντίθετη επιλογή. Με άλλα λόγια, αν χρησιμοποιήσετε το κλειδί σε ένα email που έχει ήδη επιλεγεί, θα αποεπιλεγεί και το ίδιο ισχύει και για μηνύματα που δεν έχουν επιλεγεί - το κλειδί εντολών θα τα επιλέξει.

Για να προσθέσετε μια άλλη σειρά μηνυμάτων στην επιλογή:

  1. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο εντολών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πρώτο μήνυμα της πρόσθετης περιοχής που θέλετε να συμπεριλάβετε στο ήδη επιλεγμένο εύρος.
  2. Απελευθερώστε το πλήκτρο εντολής .
  3. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift και στη συνέχεια κάντε κλικ στο τελευταίο μήνυμα της περιοχής.
  4. Αφήστε το πλήκτρο Shift .

Αυτό είναι χρήσιμο αν έχετε ήδη συγκεντρώσει μια επιλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια αποφασίσετε ότι θέλετε να συμπεριλάβετε μια άλλη ομάδα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν την επιλογή. Είναι βασικά ένας συνδυασμός και των δύο πρώτων συνόλων οδηγιών από πάνω - χρησιμοποιώντας το πλήκτρο εντολής για να επιλέξετε πρόσθετα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και το πλήκτρο Shift για να προσθέσετε ένα εύρος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε υπολογιστή Mac

Ίσως να είναι πιο γρήγορο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης στο Mail για να βρείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα οποία θέλετε να εργαστείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή Command + A για να επιλέξετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το αποτέλεσμα αναζήτησης.

Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε πολλά μηνύματα στο Mail 1-4:

  1. Κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το πρώτο μήνυμα στη λίστα που θέλετε να επιλέξετε.
  2. Σύρετε τον δείκτη του ποντικιού προς τα κάτω (ή επάνω αν ξεκινήσατε με το τελευταίο μήνυμα) για να επιλέξετε τα μηνύματα που θέλετε.