Πώς να διορθώσετε το Msvcr70.dll Δεν βρέθηκε ή λείπει σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Msvcr70.dll

Μηνύματα λάθους Msvcr70.dll

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα σφάλματα msvcr70.dll μπορούν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που μπορείτε να δείτε τα σφάλματα msvcr70.dll:

Τα μηνύματα σφάλματος Msvcr70.dll ενδέχεται να εμφανίζονται κατά τη χρήση ή την εγκατάσταση ορισμένων προγραμμάτων, όταν ξεκινούν ή κλείνουν τα Windows ή ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας εγκατάστασης των Windows.

Το πλαίσιο του σφάλματος msvcr70.dll είναι ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που θα σας βοηθήσει κατά την επίλυση του προβλήματος.

Αιτία των σφαλμάτων Msvcr70.dll

Τα σφάλματα Msvcr70.dll προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην αφαίρεση ή καταστροφή του αρχείου DLL msvcr70.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα msvcr70.dll ενδέχεται να υποδεικνύουν ένα πρόβλημα μητρώου , ένα ζήτημα ιού ή κακόβουλου λογισμικού ή ακόμα και αποτυχία υλικού .

Δεν θέλετε να το διορθώσετε μόνοι σας;

Εάν σας ενδιαφέρει να διορθώσετε μόνοι σας αυτό το πρόβλημα, συνεχίστε με την αντιμετώπιση προβλημάτων στην επόμενη ενότητα.

Διαφορετικά, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε σφάλματα Msvcr70.dll

Σημαντικό: Μην κάνετε λήψη του msvcr70.dll από μια τοποθεσία "DLL download". Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα . Εάν χρειάζεστε ένα αντίγραφο του msvcr70.dll, είναι καλύτερο να το αποκτήσετε από την αρχική, νόμιμη πηγή του.

Σημείωση: Ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows κανονικά λόγω του σφάλματος msvcr70.dll.

 1. Επαναφορά του msvcr70.dll από το δοχείο ανακύκλωσης . Η ευκολότερη πιθανή αιτία ενός αρχείου msvcr70.dll "λείπει" είναι ότι έχετε διαγράψει λάθος.
  1. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε διαγράψει λάθος msvcr70.dll αλλά έχετε ήδη αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, μπορεί να μπορείτε να ανακτήσετε το msvcr70.dll με δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων .
  2. Σημαντικό: Η ανάκτηση ενός διαγραμμένου αντιγράφου του msvcr70.dll με ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων είναι μια έξυπνη ιδέα μόνο αν είστε βέβαιοι ότι έχετε διαγράψει το αρχείο και ότι δουλεύει σωστά προτού το κάνατε.
 2. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Ορισμένα σφάλματα msvcr70.dll ενδέχεται να σχετίζονται με έναν ιό ή άλλη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας που έχει καταστρέψει το αρχείο DLL. Είναι ακόμη πιθανό το σφάλμα msvcr70.dll που βλέπετε να σχετίζεται με ένα εχθρικό πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως αρχείο.
 3. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Εάν υποψιάζεστε ότι το σφάλμα msvcr70.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή που έγινε σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση, μια επαναφορά συστήματος θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
 1. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το αρχείο msvcr70.dll . Εάν το σφάλμα msvcr70.dll DLL προκύπτει όταν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, η επανεγκατάσταση του προγράμματος πρέπει να αντικαταστήσει το αρχείο.
  1. Σημαντικό: Δοκιμάστε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Η επανεγκατάσταση του προγράμματος που παρέχει το αρχείο msvcr70.dll, αν είναι δυνατόν, είναι μια πιθανή λύση για αυτό το σφάλμα DLL.
 2. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για συσκευές υλικού που ενδέχεται να σχετίζονται με το msvcr70.dll. Εάν, για παράδειγμα, λαμβάνετε σφάλμα "Το αρχείο msvcr70.dll λείπει" όταν αναπαράγετε ένα παιχνίδι βίντεο 3D, δοκιμάστε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας .
  1. Σημείωση: Το αρχείο msvcr70.dll μπορεί να σχετίζεται ή όχι με κάρτες γραφικών - αυτό ήταν απλώς ένα παράδειγμα. Το κλειδί εδώ είναι να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο πλαίσιο του σφάλματος και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα ανάλογα.
 3. Επαναφέρετε ένα πρόγραμμα οδήγησης σε μια προγενέστερη εγκατεστημένη έκδοση αν ξεκίνησαν τα σφάλματα msvcr70.dll μετά την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης συγκεκριμένης συσκευής υλικού.
 4. Εκτελέστε την εντολή sfc / scannow System File Checker για να αντικαταστήσετε ένα αρχείο που λείπει ή έχει καταστραφεί το αρχείο msvcr70.dll. Αν αυτό το αρχείο DLL παρέχεται στη Microsoft μου, το εργαλείο Έλεγχος αρχείων συστήματος θα πρέπει να το επαναφέρει.
 1. Εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows . Πολλά Service Pack και άλλα patches αντικαθιστούν ή ενημερώνουν ορισμένα από τα εκατοντάδες αρχεία DLL που διανέμονται από τη Microsoft στον υπολογιστή σας. Το αρχείο msvcr70.dll θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μία από αυτές τις ενημερωμένες εκδόσεις.
 2. Δοκιμάστε τη μνήμη σας και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Έχω αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στο τελευταίο βήμα, αλλά η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι εύκολο να δοκιμαστούν και είναι τα πιθανότερα εξαρτήματα που μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα msvcr70.dll καθώς αποτυγχάνουν.
  1. Εάν το υλικό αποτύχει σε οποιαδήποτε από τις δοκιμές σας, αντικαταστήστε τη μνήμη ή αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατό.
 3. Επισκευάστε την εγκατάσταση των Windows . Εάν η μεμονωμένη συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων αρχείου msvcr70.dll παραπάνω δεν είναι επιτυχής, η εκτέλεση μιας εγκατάστασης επισκευής ή επισκευής εκκίνησης θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις εκδόσεις εργασίας τους.
 4. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για την επιδιόρθωση των ζητημάτων που σχετίζονται με το msvcr70.dll στο μητρώο. Ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την κατάργηση μη έγκυρων καταχωρήσεων μητρώου msvcr70.dll που ενδέχεται να προκαλούν το σφάλμα DLL.
  1. Σημαντικό: Σπάνια προτείνω τη χρήση προγραμμάτων καθαρισμού μητρώου. Έχω συμπεριλάβει την επιλογή εδώ ως μια προσπάθεια "ύστατης λύσης" πριν από το καταστροφικό βήμα που θα ακολουθήσει.
 1. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Μια καθαρή εγκατάσταση των Windows θα διαγράψει τα πάντα από τη μονάδα σκληρού δίσκου και θα εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των Windows. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν διορθώσει το σφάλμα msvcr70.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας.
  1. Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες στη μονάδα σκληρού δίσκου θα διαγραφούν κατά την καθαρή εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη προσπάθεια για να διορθώσετε το σφάλμα msvcr70.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό.
 2. Αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα ζήτημα υλικού αν εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα msvcr70.dll. Μετά από μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, το πρόβλημα DLL σας μπορεί να σχετίζεται μόνο με το υλικό.

Εφαρμόζεται σε

Το μήνυμα σφάλματος msvcr70.dll μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000.

Ακόμα προβλήματα με το Msvcr70.dll;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το ακριβές μήνυμα λάθους msvcr70.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.