Τα καλύτερα Powered Subwoofer

Προσθέστε μεγάλο μπάσο στην εμπειρία ακρόασης στο σπίτι σας

Το υπογούφερ είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Οι σημερινοί δίσκοι DVD, Blu-ray και Ultra HD περιέχουν πληροφορίες χαμηλής συχνότητας που προσδίδουν μεγαλύτερη επίδραση σε αυτές τις εκρήξεις και άλλα ειδικά εφέ, καθώς και αποκαλύπτουν αυτούς τους χαμηλότερους μουσικούς τόνους.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρειάζεστε ένα υπογούφερ που παρέχει βαθιά και ακριβή απόκριση μπάσων ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου σας, τις ακουστικές ιδιότητες και, φυσικά, τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις (χωρίς να θυμώνετε τους γείτονές σας).

Αν σκοπεύετε να προσθέσετε μια μικρή γροθιά στο σύστημά σας, σκεφτείτε τις παρακάτω μάρκες και μοντέλα τροφοδοτούμενων υπογούφερ που μπορεί να είναι κατάλληλα για εσάς.

Καλύτερο για μεγάλα δωμάτια: SVS SB16

SVS SB16 16 ιντσών Powered Subwoofer. Εικόνα παρέχεται από το SVS

Σε μια προτεινόμενη τιμή $ 1.999, το SVS SB16 Ultra είναι σίγουρα το πιο ακριβό subwoofer σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά αν ψάχνετε για μεγάλη ισχύ εξόδου και τη χαμηλότερη δυνατή απόκριση μπάσων, για ένα high end home theater σε ένα μεγάλο δωμάτιο, εδώ είναι αυτό που παίρνετε.

Ξεκινώντας με ένα παραδοσιακό σχεδιασμό σφραγισμένου κουτιού με ανάρτηση ακτινοβολίας που ζυγίζει σε 122 λίβρες, το SVS SB16 στεγάζει έναν μεγάλο οδηγό χάλυβα 16 ιντσών, ο οποίος υποστηρίζεται επιπλέον από έναν ισχυρό ενισχυτή που μπορεί να αντλήσει 1.500 συνεχόμενα βατ και για σύντομες κορυφές , μπορεί να εκπέμψει μέχρι 5.000 Watt.

Από την άποψη της απόκρισης μπάσων, έχει βαθμολογηθεί για να φτάσει κάτω από 20Hz, με το σίγουρο ότι θα βουίζει το δωμάτιό σας.

Επίσης, για να έχετε ευκολότερη ρύθμιση και έλεγχο, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες στο μπροστινό πίνακα, το τηλεχειριστήριο ή στο τηλεχειριστήριο του υπογούφερ ή να κάνετε λήψη της εφαρμογής Smartphone Subwoofer Control και Bass Management Smartphone App. Το smartphone σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένο με Bluetooth.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν τις εισόδους γραμμής ήχου LFE και L / R, καθώς και εξόδους γραμμής ήχου L / R για τη σύνδεση επιπρόσθετου υπογούφερ, αν θέλετε. Για τους επαγγελματίες χρήστες, το SB16 παρέχει επίσης μια σειρά εισόδων και εξόδων Line Balanced XLR.

Έχοντας ακούσει (και αισθάνθηκε αυτό το subwoofer) στο 2017 CES, είναι εντυπωσιακό - κάθεται περίπου 8 μέτρα μακριά, θα μπορούσα σίγουρα να αισθάνομαι το μπάσο, καθώς και να νιώθω ότι ο αέρας κινεί τα πόδια του παντελονιού μου. Περισσότερο "

Καλύτερο σχεδιασμό υπογούφερ με πορσελάνες - Yamaha NS-SW200PN

Υπογούφερ Yamaha NS-SW200PN με θύρα Twisted Flare. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Διαβάστε την αναθεώρηση

Το NS-SW200PN είναι ένα τροφοδοτημένο υπογούφερ που χρησιμοποιεί ένα σχεδιασμό με αντανακλάσεις μπάσων για να επιτυγχάνεται χαμηλή απόκριση μπάσων. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τον τυποποιημένο οδηγό υπογούφερ, ο αέρας επίσης ωθείται έξω από το περίβλημα μέσω θύρας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, παράγει καλά χαμηλότερα μπάσα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε λιγότερη ακρίβεια και περισσότερο ανεπιθύμητο θόρυβο ή παραμόρφωση.

Ως αποτέλεσμα, η Yamaha σχεδίασε μια σειρά υπογούφερ, που χρησιμοποιούν θύρες Twisted Flare, των οποίων το NS-SW200PN είναι ένα παράδειγμα.

Με τη διοχέτευση του αέρα μέσω ενός στριμμένου σχεδίου, η ροή του αέρα είναι πιο διάχυτη, με αποτέλεσμα την ομαλότερη και λιγότερο θορυβώδη έξοδο μπάσων. Φυσικά, η απόδειξη είναι στην ακρόαση, και μοιάζει να παραδίδει η Yamaha.

Εκτός από το σχεδιασμό θωρακισμένων θυρίδων, το SW200PN διαθέτει ενισχυτή 130 watt και υποστηρίζει απόκριση συχνότητας 28-200Hz. Οι απαραίτητες ρυθμίσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω των χειριστηρίων στην επάνω πρόσοψη. Περισσότερο "

Καλύτερα χαρακτηριστικά - Polk DSWPRO 550wi

Polk DSWPRO 550wi ασύρματο έτοιμο υπογούφερ. Εικόνες που παρέχονται από την Amazon

Όταν σκέφτεστε τα υπογούφερ, συνήθως σκέφτεστε για το μπάσο, αλλά όχι τόσο για πρόσθετα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, για να γίνει αυτό το μπάσο ήχο καλό, ορισμένα πρακτικά χαρακτηριστικά σίγουρα βοηθούν.

Εκτός από έναν οδηγό 10 ιντσών, υποδοχή με εγκοπές, ισχυρό ενισχυτή και ανταπόκριση συχνότητας 38 έως 125 Hz, το DSWPRO 550wi περιλαμβάνει επίσης ευέλικτη σύνδεση με συνδέσεις εισόδου / εξόδου ηχείου και ηχείου. Επιπλέον, η ασύρματη συνδεσιμότητα υποστηρίζεται μέσω ενός προαιρετικού κιτ πομπού / δέκτη.

Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά είναι προσβάσιμα μέσω ενός τηλεχειριστηρίου που περιλαμβάνεται, όπως η ένταση ήχου, η σίγαση, η ρύθμιση φάσης 4 θέσεων και η νυχτερινή λειτουργία (η οποία μαλακώνει το μπάσο για ακρόαση αργά τη νύχτα).

Υπάρχουν επίσης δύο χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εγκατάσταση.

Το πρώτο είναι η δυνατότητα, μέσω κινητών ποδιών του ντουλαπιού, να χρησιμοποιήσετε το DSWP550wi με τον οδηγό και τη θύρα προς τα κάτω ή προς τα εμπρός (πρέπει να αγοράσετε προαιρετική σχάρα αν θέλετε να καλύψετε τον οδηγό και τη θύρα).

Η δεύτερη λειτουργία βοήθειας εγκατάστασης είναι ο ενσωματωμένος Polk Room Optimizer, ο οποίος παρέχει 4 προεπιλογές που εξισώνουν την απόκριση μπάσων για τοποθέτηση υπογούφερ στο ντουλάπι, στη γωνία, στο μέσο τοίχωμα ή στο μεσαίο δωμάτιο.

Αν ψάχνετε για ένα υπογούφερ που έχει κάποια επιπλέον προνόμια που βελτιώνουν την τοποθέτηση και την απόδοση, εξετάστε το Polk ήχο DSWP550wi. Περισσότερο "

Πιο καινοτόμος σχεδιασμός: Κυλινδρικό υπογούφερ SVS PC-2000

SVS PC-2000 κυλινδρικό υπογούφερ. Εικόνες που παρέχονται από την Amazon

Διαβάστε την αναθεώρηση

Το SVS PC-2000 σίγουρα φαίνεται διαφορετικό. Αντί για τον παραδοσιακό σχεδιασμό κιβωτίων που όλοι έχουμε συνηθίσει, αυτό το sub έχει ένα ξεχωριστό κατακόρυφο κυλινδρικό σχήμα. Μέσα στον κύλινδρο αυτό υπάρχει ένας οδηγός 12 ιντσών, οπίσθια θύρα και ενισχυτής ισχύος 500 watt.

Ενώ ο μηχανισμός σπρώχνει τον αέρα προς τα κάτω, έξω από τον πυθμένα του κυλίνδρου, ο αέρας που έρχεται από το πίσω μέρος του οδηγού κατευθύνεται προς τα επάνω προς το επάνω εσωτερικό του θαλάμου και στη συνέχεια ανακατευθύνεται προς τον εσωτερικό σωλήνα και έξω από μια οριζόντια θύρα τοποθετημένη στο πίσω μέρος το υπογούφερ.

Αυτός ο σχεδιασμός αποδίδει απόκριση χαμηλής συχνότητας που κυμαίνεται από κάτω από 20Hz έως 260Hz.

Και οι δύο εξειδικευμένες εισόδους γραμμής ήχου LFE και L / R επιτρέπουν τη σύνδεση από δέκτες οικιακού κινηματογράφου που έχουν είτε την επιλογή εξόδου προενισχυτή subwoofer. Περισσότερο "

Best Bang για το Buck: Polk Audio PSW10

Polk ήχος PSW10 10 ιντσών Powered Subwoofer. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Το Polk PSW10 είναι ένα μετριοπαθές υπογούφερ που τροφοδοτείται με μεγάλη ισχύ για συστήματα εισόδου και / ή μικρά δωμάτια.

Αυτό το συμπαγές υπογούφερ παράγει 50 W συνεχή ισχύ, καλή σαφήνεια, στεγανότητα και χαμηλότερη απόκριση μπάσων απ 'ότι μπορείτε να βρείτε σε πιο ακριβά υποσυνόλων.

Το PSW10 διαθέτει κώνο woofer 10 ιντσών, μπροστινή θύρα για επέκταση απόκρισης χαμηλότερης συχνότητας, απόκριση συχνότητας από 35 έως 200Hz και ρυθμιζόμενη διασταύρωση από 80Hz έως 160Hz. Οι συνδέσεις εισόδου περιλαμβάνουν τόσο τη σύνδεση γραμμής όσο και τις τυπικές συνδέσεις ηχείων. Το PSW10 διαθέτει επίσης λειτουργία Auto On / Off.

Ως επιπλέον σημείωση, το PSW10 βρίσκεται στη σύνθεση της Polk Audio για περίπου 10 χρόνια και εξακολουθεί να είναι ισχυρό. Περισσότερο "

Καλύτερη έκρηξη για το Buck - Runner Up: Klipsch SW-450

Klipsch SW-450 Powered Subwoofer. Εικόνες που παρέχονται από την Amazon

Το Klipsch είναι γνωστό τόσο για τα εξαιρετικά ηχεία τους με κέρατο, όσο και για την εκτεταμένη και δημοφιλή σειρά subwoofer.

Το subwoofer της Klipsch που σκιαγραφείται σε αυτόν τον κατάλογο είναι το SW-450. Αν και δεν είναι το subwoofer υψηλού επιπέδου, για τη μέτρια τιμή και σχετικά μικρό μέγεθος, είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα μπάσων τόσο για μικρές όσο και για μεσαίες ρυθμίσεις οικιακού κινηματογράφου.

Το SW-450 διαθέτει έναν οδηγό 10-ιντσών χαμηλής ισχύος, ο οποίος υποστηρίζεται από μία οπίσθια θύρα, η οποία σε συνδυασμό, παράγει ένα εύρος απόκρισης χαμηλής συχνότητας από 28 έως 120Hz.

Ο ενσωματωμένος ενισχυτής έχει ονομαστική ισχύ 200 watts συνεχούς ισχύος και έως 450 watts για μικρές κορυφές.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει τόσο τις εξόδους γραμμής ήχου L / R όσο και τις τυπικές συνδέσεις ηχείων L / R. Όλα τα χειριστήρια τοποθετούνται στο πίσω μέρος του ντουλαπιού υπογούφερ. Περισσότερο "

Best για μικρά δωμάτια - Fluence DB10

Fluence DB10 10 ιντσών με ενσωματωμένο υπογούφερ. Εικόνες που παρέχονται από την Amazon

Υπάρχουν σίγουρα πολλά υπογούφερ που πρέπει να εξετάσετε για το σπίτι θέατρο σας, αλλά μερικές φορές απλά πηγαίνετε με στερεά βασικά είναι η καλύτερη λύση.

Το Fluence DB10 είναι ένα τέτοιο υπογούφερ που πληροί σίγουρα αυτά τα κριτήρια. Με ένα παραδοσιακό σχεδιασμό κουτιού, το DB10 διαθέτει μπροστινό οδηγό και θύρα εκτόξευσης 10 ιντσών, επιπλέον στήριξη από ενισχυτή 45 watt (μέγιστη ισχύς 120w), γεγονός που καθιστά αυτό το καλύτερο κατάλληλο για μικρά δωμάτια.

Η απόκριση χαμηλής συχνότητας κυμαίνεται από 38 έως 180Hz.

Οι επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν μια είσοδο LFE και ένα σύνολο παραδοσιακών τερματικών ηχείων που παρέχονται μόνο εάν ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου δεν διαθέτει έξοδο προεπιλογής υπογούφερ.

Τα χειριστήρια παρέχονται για επίπεδο εξόδου, διασταύρωση (ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε το σημείο μεσαίων μπάσων του υπογούφερ με την απόκριση χαμηλής συχνότητας των άλλων ηχείων σας) και ένα χειριστήριο φάσης (αντιστοιχεί στην κίνηση εισόδου / εξόδου του οδηγού στο / κίνηση των άλλων ηχείων σας).

Αν ψάχνετε για ένα οικονομικά προσιτό υπογούφερ που δεν θα κατακλύσει το υπόλοιπο σύστημα και το δωμάτιό σας, αλλά εξακολουθεί να παρέχει το σωστό άγγιγμα μπάσων, το Fluence DB10 μπορεί να σας ταιριάζει. Περισσότερο "

Λιγότερο ακριβό - Monoprice Premium Επιλέξτε 114567

Monoprice Premium Επιλέξτε 114567 Powered Subwoofer. Εικόνες που παρέχονται από την Amazon

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά φθηνό subwoofer που εξακολουθεί να ακούγεται καλό, δείτε το Monoprice Premium Select 114567.

Μέσα στο παραδοσιακό αλλά συμπαγές κιβώτιο του κιβωτίου στεγάζεται ένας μπροστινός οδηγός 8 ιντσών, ο οποίος υποστηρίζεται από δύο θύρες που παρέχουν απόκριση μπάσων έως περίπου 40Hz. Παρόλο που αυτό δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλό για ένα subwoofer οικιακού κινηματογράφου, λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό σημείο τιμών του, αυτό το 114567 είναι κατάλληλο για ένα μικρό, μικρό δωμάτιο, home theater setup.

Ο ενισχυτής μπορεί να βγάλει περίπου 100 W συνεχή ισχύ και έως 200 W για βραχείες κορυφές.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει αποκλειστικές είσοδοι LFE, L / R, καθώς και τυποποιημένους τερματικούς σταθμούς ηχείων.

Οι ρυθμίσεις στάθμης, διασταύρωσης, φάσης και αυτόματης / αναμονής παρέχονται επίσης μέσω του πίσω πίνακα. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.