Τι πρέπει να ξέρετε για το Κέντρο Εφαρμογών Facebook

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο App του Facebook

Το Κέντρο Εφαρμογών Facebook είναι ένα κόμβο εφαρμογών που διατίθενται στο Facebook. Έχει επικεντρωθεί κυρίως στα παιχνίδια, αν και κάποτε προσέφερε μια ποικιλία εφαρμογών. Ο πίνακας ελέγχου του μοιάζει με το App Store της Apple ή το Google Play . Το Κέντρο εφαρμογών σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να έχετε πρόσβαση στη συσκευή σας Android ή iOS ή μέσω του ιστού για κινητά. Στη συνέχεια εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις στην εφαρμογή Facebook για κινητά.

Πού να βρείτε το Κέντρο εφαρμογών

Μερικοί χρήστες βλέπουν μπλε-γκρι γραμμή μενού στην αριστερή πλευρά της σελίδας όταν συνδεθείτε στο Facebook. Το μενού καλύπτει σχεδόν όλα όσα σχετίζονται με το λογαριασμό σας στο Facebook. Θα βρείτε εδώ μια ενότητα που ονομάζεται "Εφαρμογές" και εμφανίζονται τα Παιχνίδια κάτω από αυτήν. Κάνοντας κλικ στα Παιχνίδια θα μεταφερθείτε στο Κέντρο Εφαρμογών. Πιο εύκολο, μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε "App Center" στη γραμμή αναζήτησης για να μεταβείτε στη σελίδα του App Center.

Ενδέχεται να δείτε την εφαρμογή που αναζητάτε αμέσως ή ίσως να θέλετε να περιηγηθείτε για να βρείτε κάτι που σας απευθύνει έκκληση. Αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο και δεν το βλέπετε, μπορείτε να εισάγετε το όνομα στο πλαίσιο αναζήτησης στο πάνω μέρος της σελίδας.

Μόνο καλά σχεδιασμένα παιχνίδια που είναι δημοφιλή στους χρήστες παρουσιάζονται στο App Center. Το Facebook χρησιμοποιεί μια ποικιλία σημάτων, όπως αξιολογήσεις χρηστών και δέσμευση, για να καθορίσει εάν η ποιότητα μιας εφαρμογής αξίζει να συμπεριληφθεί. Οι εφαρμογές πρέπει να έχουν υψηλές βαθμολογίες και χαμηλό αρνητικό σχόλιο για να εμφανίζονται στο Κέντρο Εφαρμογών Facebook.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εφαρμογή

Κάντε κλικ στην εικόνα της εφαρμογής που θέλετε και εμφανίζεται μια αναδυόμενη σελίδα. Παρέχει μια σύντομη περιγραφή του παιχνιδιού, καθώς και τον αριθμό των παιχνιδιών που παίζονται αυτήν την περίοδο, τον αριθμό των "αρετών" του παιχνιδιού και τον αριθμό των ατόμων που παίζουν. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με το παιχνίδι. Θα δείτε επίσης ποιοι από τους φίλους σας παίζουν ή όπως το παιχνίδι. Μια απαίτηση για όλα τα παιχνίδια που παρουσιάζονται στο App Center του Facebook είναι μια σελίδα λεπτομερειών που περιλαμβάνει αυτές τις πληροφορίες καθώς και στιγμιότυπα οθόνης από την εφαρμογή.

& # 34; Παίξτε τώρα & # 34;

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Παίξτε τώρα" και να κατεβείτε στις επιχειρήσεις. Το παιχνίδι θα λάβει ορισμένες πληροφορίες από το λογαριασμό σας στο Facebook όταν το κάνετε αυτό. Η φύση των πληροφοριών αποκαλύπτεται κάτω από τη γραμμή "Παίξε τώρα". Συνήθως περιλαμβάνει το δημόσιο προφίλ σας, αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τη λίστα των φίλων σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την κοινή χρήση αυτών των πληροφοριών, μπορείτε να τις επεξεργαστείτε.

Ορισμένες εφαρμογές διαθέτουν ένα μικρό εικονίδιο σημαίας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Κάνοντας κλικ σε αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε άμεσα τη σελίδα της εφαρμογής.

Οι χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια από το κέντρο εφαρμογών, τουλάχιστον στους υπολογιστές τους. Πρέπει να παίξουν στο Facebook.

Στείλτε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας

Κάντε κλικ στην επιλογή "Διαβάστε περισσότερα" στην περιγραφή του παιχνιδιού, εάν θέλετε να παίξετε στην κινητή συσκευή σας. Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια άλλη σελίδα που σας επιτρέπει να "Αποστολή σε Κινητό", εκτός από το "Παίξτε Τώρα". Οι ίδιες πληροφορίες διανέμονται στον διανομέα παιχνιδιών όταν στέλνετε στο κινητό εκτός αν το επεξεργαστείτε.