Καλύτερους τρόπους για να βρείτε ένα κλεμμένο ή χαμένο iPhone

Ψάξτε για το iPhone σας χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές και συμβουλές

Η απώλεια ενός iPhone, ή η απόκρυψη ενός κλεμμένου, μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό γεγονός πανικού. Όχι μόνο είστε έξω ένα μεγάλο κομμάτι των χρημάτων, αλλά όλες οι επαφές σας και τους καταλόγους και τους αριθμούς τηλεφώνου-συχνά τεράστια μέρη της καθημερινής ζωής σας-έχουν φύγει. Αλλά μην απελπίζεστε, καθώς αυτές οι εφαρμογές και οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε το iPhone που σας λείπει.

01 από 08

Βρείτε το iPhone μου

image copyright Apple Inc.

Αυτή η επίσημη εφαρμογή από την Apple χρησιμοποιεί την υπηρεσία iCloud της εταιρείας για να εντοπίσει το χαμένο σας τηλέφωνο. Καταρχήν, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το Find My iPhone ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή όταν το τηλέφωνό σας λείπει για να δείτε την τοποθεσία του τηλεφώνου σας, να κλειδώσετε από μακριά το τηλέφωνο, να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης ή ακόμα και να διαγράψετε τα δεδομένα του από απόσταση. Είναι δωρεάν και απαιτεί πρόσβαση σε άλλη συσκευή iOS , Mac ή σε υπολογιστή συνδεδεμένο στον υπολογιστή όταν χαθεί. Περισσότερο "

02 από 08

Device Locator

image copyright Ravneet Singh

Σε αντίθεση με κάποιες από τις άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, η εφαρμογή Device Locator δεν απαιτεί μηνιαία συνδρομή. Αντ 'αυτού, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε τη θέση ενός τηλεφώνου, να τον προκαλέσετε να δημιουργήσετε θόρυβο, να κλειδώσετε το τηλέφωνο για να αποτρέψετε την πρόσβαση ενός κλέφτη και πολλά άλλα. Περισσότερο "

03 του 08

GadgetTrak

image copyright ActiveTrak Inc.

Μια εφαρμογή και υπηρεσία μέσω διαδικτύου που στέλνει δεδομένα τοποθεσίας σχετικά με το τηλέφωνό σας στους διακομιστές της. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να εντοπίσετε το iPhone σας με GPS, χάρτη, διεύθυνση IP και πολλά άλλα. Μπορεί ακόμη και να μπορέσετε να τραβήξετε μια εικόνα του κλέφτη που το έχει. Περισσότερο "

04 του 08

FoneHome

image copyright Appmosys LLC

Το FoneHome προσφέρει GPS με βάση τα χαμένα ή κλεμμένα iPhones, καθώς και τη δυνατότητα απομακρυσμένης λήψης φωτογραφιών (ίσως ακόμη και να τραβήξετε μια εικόνα του κλέφτη), να ακούσετε έναν ήχο (θαυμάσιος αν χάσετε το iPhone σας στον καναπέ) πληροφορίες σε απευθείας σύνδεση. Περισσότερο "

05 του 08

Mobile Spy

image copyright Retina-X Studios, LLC

Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία μπορεί να παρακολουθεί κλεμμένα ή χαμένα smartphones. Οι λειτουργίες Spy Mobile περιλαμβάνουν έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο για καταγραφή εισερχόμενων κλήσεων και κειμένων, εντοπισμό μέσω GPS, καταγραφή επαφών που προστέθηκαν πρόσφατα, παρακολούθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα. Περισσότερο "

06 του 08

Ping με το ρολόι της Apple

Εάν είστε κάτοχος ενός Apple Watch, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ping στο iPhone σας. Η λειτουργία ping βρίσκεται στο Κέντρο Ελέγχου της Apple Watch - μεταβείτε σε αυτό, μετακινώντας το από το κάτω μέρος του ρολογιού σας. Η εικόνα μοιάζει με ένα τηλέφωνο με ηχητικά κύματα που έρχονται από αυτό. Πατήστε το κουμπί ping και το iPhone σας θα εκπέμψει έναν ήχο ping, ακόμα και αν έχει ρυθμιστεί σε σιωπηλή ή μόνο δόνηση. Συνεχίστε να τον πιέζετε όσο χρειάζεται καθώς κυνηγάτε το τηλέφωνο που λείπει.

Ως πρόσθετη λειτουργία, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ping για να αναβοσβήνει το φλας LED του iPhone (αυτό λειτουργεί μόνο όταν το iPhone είναι κλειδωμένο).

07 του 08

Καλέστε το τηλέφωνό σας

Caiaimage / Paul Bradbury / Getty Images

Αυτή η τεχνική δεν θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε ένα κλεμμένο iPhone, αλλά εάν χάσατε το τηλέφωνό σας γύρω από το σπίτι ή το γραφείο, θα σας βοηθήσει. Απλώς καλέστε τον αριθμό τηλεφώνου σας και, εκτός και αν ο ήχος κλήσης σας είναι απενεργοποιημένος, θα μπορείτε να παρακολουθείτε το τηλέφωνό σας μεταξύ των μαξιλαριών καναπέ ακολουθώντας τους δακτυλίους. Προφανώς, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα σταθερό τηλέφωνο ή σε άλλο άτομο για αυτό.

08 από 08

Κάντε Wallpaper με πληροφορίες επικοινωνίας

Nathan ALLIARD / Getty Images

Αν και μερικές εφαρμογές παραπάνω προσφέρουν ένα παρόμοιο πράγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ταπετσαρία με τα στοιχεία επικοινωνίας σας δωρεάν. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα γραφικών για να δημιουργήσετε μια ταπετσαρία με το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τον εναλλακτικό αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορείτε να προσεγγίσετε και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να έρθει σε επαφή μαζί σας. Στη συνέχεια, συγχρονίστε την εικόνα στο iPhone σας και ορίστε την ως ταπετσαρία και οθόνη κλειδώματος . Αυτό δεν θα αποτρέψει έναν κλέφτη, αλλά θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πάρετε ένα χαμένο iPhone πίσω αν βρεθεί από ένα ευγενικό πρόσωπο.