Επισκόπηση προσωπικών υπολογιστών Dell XPS 8700 Desktop

Η Dell έχει διακόψει την παραγωγή της γραμμής XPS 87000 για πιο ενημερωμένο XPS 8900. Φαίνονται σχεδόν ταυτόσημα, αλλά τα εσωτερικά έχουν ενημερωθεί με πιο σύγχρονα εξαρτήματα. Αν ψάχνετε για ένα τρέχον σύστημα επιδόσεων, δείτε αυτό τον κατάλογο των Καλύτερων Επιτραπέζιων Σταθμών από $ 700 έως $ 1000 .

Η κατώτατη γραμμή στο XPS 87000 της Dell

- Το XPS 8700 της Dell δεν προσφέρει τεράστια κέρδη απόδοσης στη βασική εγκατάσταση σε σχέση με το προηγούμενο XPS 8500 αλλά διορθώθηκαν κάποιες μικρές ατέλειες που κράτησαν το προηγούμενο μοντέλο από το δυναμικό του. Προσφέρει ισχυρή γενική απόδοση, αλλά στερείται πολλών από πλευράς τρισδιάστατου ή αποθηκευτικού χώρου. Ευτυχώς αυτά μπορούν να αναβαθμιστούν, αλλά ορισμένοι ανταγωνιστές της Dell προσφέρουν ήδη τα συστήματά τους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του XPS 87000 της Dell

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Περιγραφή XPS 87000 της Dell

Αναθεώρηση του Dell XPS 8700

Aug 19 2013 - Το Dell XPS 8700 διατηρεί την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο XPS 8500, αλλά εσωτερικά βασίζεται στους νέους επεξεργαστές Core i 4ης γενιάς Intel και τα αντίστοιχα chipsets. Το σύστημα εξακολουθεί να είναι σχεδιασμένο για απόδοση, αλλά δεν είναι πραγματικά προσανατολισμένο προς το PC gaming όπως ήταν κάποτε, όπως η Dell βασίζεται στο brand Alienware για αυτό.

Η ενεργοποίηση του XPS 8700 είναι ο νέος επεξεργαστής quad-core Intel Core i7-4770. Αυτή η τελευταία αναθεώρηση του υψηλότερου quad-core processor της σειράς δεν φέρνει πραγματικά πολύ περισσότερη απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο i7-3770, αλλά προσφέρει κάποιες πιο άυλες βελτιώσεις στις επιδόσεις σε άλλες πτυχές του συστήματος. Αυτός ο επεξεργαστής θα πρέπει να παρέχει περισσότερες από αρκετές επιδόσεις για ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες όπως η επεξεργασία επιτραπέζιων βίντεο. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 8GB μνήμης DDR3 που παρέχει μια ομαλή συνολική εμπειρία στα Windows. Υπάρχει χώρος για δύο πρόσθετες μονάδες μνήμης για όσους θέλουν να προσθέσουν περισσότερα. Συνιστάται να κάνετε οποιαδήποτε αναβάθμιση της μνήμης μετά την αγορά καθώς είναι πιο προσιτή από την αγορά της αναβάθμισης κατά τη στιγμή της παραγγελίας.

Η αποθήκευση για το Dell XPS 8700 είναι λίγο απογοητευτική δεδομένου του τι μπορεί να προσφέρει ο ανταγωνισμός σε αυτό το σημείο τιμών. Χρησιμοποιεί έναν τυπικό σκληρό δίσκο 1 terabyte για την αποθήκευση εφαρμογών, δεδομένων και αρχείων πολυμέσων, ενώ πολλά άλλα συστήματα κινούνται σε δύο terabytes. Η απόδοση είναι εντάξει από αυτό, αλλά παραμένει πίσω από συστήματα που αρχίζουν να χρησιμοποιούν μονάδες SSD για προσωρινή αποθήκευση. Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα chipset Z87 που υποστηρίζει την τεχνολογία Intel Smart Response, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν μια μικρή μονάδα SSD για προσωρινή αποθήκευση σε αρχεία που χρησιμοποιούνται συχνά για πρόσθετη απόδοση. Εάν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν έξι έξυπνα USB 3.0 (τέσσερα πίσω και δύο εμπρός) για χρήση με μονάδες εξωτερικής αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας. Ένας καυστήρας DVD δύο επιπέδων περιλαμβάνεται επίσης για την αναπαραγωγή και την εγγραφή μέσων CD ή DVD.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το XPS 8700 δεν έχει σχεδιαστεί πραγματικά ως επιφάνεια εργασίας τυχερών παιχνιδιών πια και έτσι τα γραφικά δεν είναι μία από τις ισχυρότερες πτυχές του συστήματος. Διαθέτει ειδική κάρτα γραφικών με τη μορφή κάρτας γραφικών AMD Radeon HD 7570. Πρόκειται για μια κάρτα κατηγορίας προϋπολογισμού που προσφέρει καλύτερη απόδοση 3D σε σύγκριση με τα ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή Core i7, αλλά πρόκειται να περιοριστεί σε αναλύσεις κάτω από το 1920x1080 που βρίσκονται στις περισσότερες οθόνες επιφάνειας εργασίας αυτές τις μέρες. Παρέχει κάποια επιπρόσθετη επιτάχυνση για κάρτες γραφικών χωρίς γραφικά 3D που κοστίζουν κάτω από τα $ 250 εάν θέλετε να δοκιμάσετε μερικά παιχνίδια με υπολογιστή ή χρειάζεστε περισσότερη επιτάχυνση για προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη GPU.