Τρόπος εκτύπωσης εισερχόμενης αλληλογραφίας αυτόματα στο Outlook

Το μεγάλο πράγμα για το ανεπιθύμητο ταχυδρομείο είναι ότι έρχεται σε έντυπη μορφή. Το χαρτί είναι ωραίο, και το ταχυδρομείο είναι συχνά ενδιαφέρον να εξετάσουμε, αν και τα διαφημιζόμενα προϊόντα μπορεί να μην είναι.

Τώρα, δεν θα υποστηρίξουμε την εκτύπωση ανεπιθύμητων μηνυμάτων για να το εκτιμήσουμε περισσότερο, αλλά τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σε έντυπη μορφή αισθάνονται καλύτερα από κάτι σε μια οθόνη. Ένα χαρτί αντίγραφο είναι επίσης ένα ωραίο αρχείο, και πολλοί μπορούν να συλλογιστούν δύσκολο υλικό καλύτερα όταν είναι τυπωμένο.

Η εκτύπωση ενός ξεχωριστού μηνύματος, φυσικά, είναι εύκολη στο Outlook . Τι γίνεται όμως εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία και να έχετε αυτόματα την εκτύπωση εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook; Ίσως να τα φιλτράρετε πρώτα και να εκτυπώσετε μόνο ορισμένα μηνύματα ;

Εκτύπωση εισερχόμενης αλληλογραφίας αυτόματα στο Outlook

Για να κάνει το Outlook να εκτυπώνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα κατά την ανάκτηση τους:

Για πιο αυτόματες επιλογές εκτύπωσης στο Outlook (συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης εκτύπωσης συνημμένων), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το Print Tools for Outlook.