Προωθήστε ένα μήνυμα ως συνημμένο με το Windows Mail

Αν προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Windows Mail, το Windows Live Mail και το Outlook Express προεπιλογών το τοποθετήστε στο σώμα μηνυμάτων της προώθησης.

Αλλά είναι επίσης σε θέση να προωθήσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένα . Αυτός είναι ένας πολύ καθαρός τρόπος προώθησης των μηνυμάτων και σίγουρα για να αποφύγετε το σπασμένο και σπασμένο κείμενο.

Προωθήστε ένα μήνυμα ως συνημμένο με το Windows Mail, το Windows Live Mail ή το Outlook Express

Για να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνημμένο σε ένα νέο μήνυμα στα Windows Mail, Windows Live Mail ή Outlook Express:

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν αποκαλύπτετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου στον παραλήπτη του προωθημένου μηνύματος, θα πρέπει να κάνετε κάποια επιπλέον βήματα.

Επισύναψη οποιουδήποτε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιοδήποτε εξερχόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows Mail, Windows Live Mail ή Outlook Express

Για να επισυνάψετε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα μήνυμα που συνθέτετε στα Windows Mail, Windows Live Mail ή Outlook Express: