Πώς να διαγράψετε συνομιλίες Snapchat, Snaps και ιστορίες

Καθαρίστε τη ροή της συνομιλίας σας και μάθετε αν μπορείτε να διαγράψετε τα θλιβερά snaps!

Στο Snapchat , οι συνομιλίες γίνονται γρήγορα. Μερικές φορές, πολύ γρήγορα. Υπάρχει ένα κουμπί παράκαμψης ή διαγραφής;

Είτε συνομιλείτε με έναν φίλο με κείμενο στην καρτέλα συνομιλίας είτε τραβάτε φωτογραφίες μπροστά και πίσω με μια ομάδα φίλων , μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένας τρόπος για να καθαρίσετε τα πράγματα όταν οι συνομιλίες είναι συχνές ή έχετε μια αλλαγή μυαλού όταν στέλνετε ή δημοσιεύετε κάτι.

Εδώ είναι οι τρεις διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καθαρίσετε τη δραστηριότητα Snapchat.

01 από 03

Διαγραφή συνομιλιών Snapchat στη ροή της συνομιλίας σας

Στιγμιότυπα από το Snapchat για iOS

Ας ξεκινήσουμε με κάτι εύκολο: τη ροή της συνομιλίας σας. Αυτή είναι μια από τις κύριες καρτέλες στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση πατώντας το εικονίδιο φούσκας ομιλίας στο κάτω μενού.

Για να καθαρίσετε τη ροή της συζήτησης:

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα προφίλ σας πατώντας το εικονίδιο φαντασμάτων στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε Εκκαθάριση συνομιλιών στις Ενέργειες λογαριασμού .
  4. Στην επόμενη καρτέλα, θα δείτε μια λίστα με τους φίλους που είχατε συνομιλίες με εκείνους που έχουν τα X δίπλα τους, τα οποία μπορείτε να πατήσετε για να τα καταργήσετε από τη ροή σας συνομιλίας.

Η κατάργηση των συνομιλιών δεν διαγράφει τίποτα που έχετε αποθηκεύσει ή έχει ήδη αποσταλεί.

Το μόνο πράγμα που καταργεί μια συζήτηση είναι να αφαιρέσετε το όνομα χρήστη από την κύρια ροή σας συνομιλίας. Εάν στείλατε κάτι σε ένα φίλο και θέλετε να το αποσιώσετε, η εκκαθάριση της συνομιλίας δεν θα την αποσιώσει.

Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ποιες επιλογές σας υπάρχουν στην επόμενη διαφάνεια, αν θέλετε να μη επισκευάσετε κάτι!

02 του 03

Διαγραφή αποσυνδεδεμένων μηνυμάτων που έχουν ήδη αποσταλεί

Στιγμιότυπο οθόνης του Snapchat για iOS

Εντάξει, ας προχωρήσουμε στη μεγάλη ερώτηση που όλοι θέλουν να μάθουν. Υπάρχει πραγματικά ένας τρόπος να μην προσφέρουμε ένα χτύπημα;

Δυστυχώς, το Snapchat επί του παρόντος δεν διαθέτει μια επίσημη λειτουργία που σας επιτρέπει να μην προσφέρετε ένα κουδούνισμα που στάλθηκε πολύ γρήγορα ή σε λάθος φίλο. Σε προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής , οι χρήστες κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν να αποτρέψουν την αποστολή ενός συμπληρωματικού προγράμματος, εάν είχαν τη δυνατότητα να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους πριν ο παραλήπτης ανοιχτεί.

Η διαγραφή του λογαριασμού σας για να εμποδίσετε τον παραλήπτη να ανοίξει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα που έχει στείλει κατά λάθος δεν λειτουργεί πλέον στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Snapchat.

Εάν προσπαθήσετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας πριν ο παραλήπτης ανοίξει το κουτάκι σας, θα πρέπει να περιμένετε 30 ημέρες έως ότου ο λογαριασμός σας επίσημα διαγραφεί για πάντα. Το Snapchat θέτει όλους τους λογαριασμούς σε κατάσταση απενεργοποίησης 30 ημερών πριν από την επίσημη διαγραφή μόνο σε περίπτωση που οι κάτοχοι λογαριασμού αλλάξουν γνώμη και επιθυμούν να ξαναενεργοποιήσουν ξανά τους λογαριασμούς τους, πράγμα που μπορεί να γίνει μόνο με την είσοδο στην εφαρμογή εντός της περιόδου απενεργοποίησης 30 ημερών.

Δυστυχώς, ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός δεν θα σας εξοικονομήσει από τα snaps που λυπάτε για την αποστολή. Παρόλο που οι φίλοι δεν θα μπορέσουν να σας στείλουν τίποτα ενώ ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός, τυχόν αποσπάσματα που έχετε στείλει προτού απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στις ροές συνομιλίας των παραληπτών, ώστε να μπορούν να προβληθούν.

Αποκλεισμός του παραλήπτη: Απλά μπορεί να λειτουργήσει

Αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζεται να πάτε σε τέτοιες ακραίες διάρκειες για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, για να αποφύγετε ένα σφάλμα. Απλά το κλείδωμα τους μπορεί να κάνει το τέχνασμα.

Η άμεση αποδέσμευση του παραλήπτη αρκετά γρήγορα μπορεί απλώς να αποτρέψει την εμφάνιση του κουμπιού σας .

Για να αποκλείσετε έναν χρήστη:

  1. Πατήστε το όνομα χρήστη που εμφανίζεται στην καρτέλα συνομιλίας ή χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης στην κορυφή για να τα βρείτε.
  2. Στην καρτέλα κειμένου που ανοίγει, πατήστε το εικονίδιο μενού που εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία.
  3. Στη συνέχεια, πατήστε Αποκλεισμός στην καρτέλα μίνι προφίλ που ολισθαίνει έξω από την αριστερή πλευρά της οθόνης.
  4. Θα ερωτηθείτε αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να αποκλείσετε αυτόν τον χρήστη και να δώσετε έναν λόγο για τον οποίο.

Δοκίμασα αυτό για να δούμε αν θα αποτύγχανε πραγματικά ένα γρήγορο. Καταρχήν, δημιούργησα έναν δοκιμαστικό λογαριασμό για να στείλω μπλοκαρίσματα εμπρός και πίσω με τον κύριο λογαριασμό μου. Όταν έστειλα ένα στιγμιότυπο από το δοκιμαστικό λογαριασμό στον κύριο λογαριασμό μου, επέστρεψα στον κύριο λογαριασμό μου και επιβεβαίωσα ότι το κουδούνι παραλήφθηκε, αλλά το άφησα ανοιχτό.

Όταν επέστρεψα στο δοκιμαστικό λογαριασμό μου για να μπλοκάρει τον κύριο λογαριασμό μου, επέστρεψα στον κύριο λογαριασμό μου και είδα ότι το snap που έλαβα σαφώς (αλλά άφησα ανοιχτό) έφυγε χωρίς καμία ένδειξη ότι έλαβε τίποτα από τον δοκιμαστικό μου λογαριασμό καθόλου. Πίσω στον δοκιμαστικό λογαριασμό μου, ωστόσο, η συνομιλία που στάλθηκε εξακολουθούσε να εμφανίζεται στη ροή της συνομιλίας και μάλιστα είπε ότι το μήνυμα είχε ανοίξει, αλλά σίγουρα δεν το άνοιξα στον κύριο λογαριασμό μου.

Έχετε υπόψη ότι όταν αποκλείετε έναν φίλο στο Snapchat, αφαιρούνται από τη λίστα φίλων σας και απομακρύνονται από τη δική τους. Θα πρέπει και οι δύο να προσθέσετε ο ένας τον άλλον για να συνεχίσετε να πατάτε τον τρόπο που χρησιμοποιούσατε.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το κλείδωμα ενός χρήστη θα "ανεβάζει" αποτελεσματικά το snap σας.

Εάν ο παραλήπτης είναι πιο γρήγορος από ό, τι είστε στο να τον εμποδίσετε, ενδέχεται να εξακολουθεί να βλέπει το στιγμιότυπό σας. Παρομοίως, το Snapchat συνεχώς εκτελεί ενημερωμένες εκδόσεις της εφαρμογής του και αυτή η μέθοδος αποκλεισμού για την αποτροπή της εμφάνισης σφαλμάτων δεν μπορεί να λειτουργήσει σε μελλοντικές εκδόσεις.

Δεν είναι γνωστό αν το Snapchat ενδέχεται να εισαγάγει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποπροσανατολίσουν. Εάν αισθανθήκατε τον πόνο να στείλετε κάτι που μετανιώσατε μετά την αποστολή του, σκεφτείτε να επικοινωνήσετε με το Snapchat μέσω της σελίδας βοήθειας για να δώσετε στην εταιρεία τα σχόλια σχετικά με τη λειτουργία snaps.

03 του 03

Διαγραφή ιστοριών Snapchat

Στιγμιότυπα από το Snapchat για iOS

Τέλος, ας προχωρήσουμε στη λειτουργία Snapchat που στην πραγματικότητα έχει μια επιλογή διαγραφής: Ιστορίες!

Ευτυχώς, το Snapchat διαθέτει ένα επίσημο χαρακτηριστικό διαγραφής για ιστορίες, ώστε να μην χρειάζεται να φοβάσαι για ένα ενοχλητικό snap που διαρκεί 24 ώρες για να δεις όλοι. Εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι, οι Ιστορίες είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που σκουπίζετε στην ενότητα My Story , τα οποία μπορούν να προβληθούν δημοσίως για 24 ώρες από τους φίλους σας ή από όλους (ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου ) όταν επισκέπτονται την καρτέλα ιστοριών τους μέσα στην εφαρμογή.

Για να διαγράψετε μια ιστορία Snapchat που δημοσιεύσατε:

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα ιστορίες σας μετακινώντας το αριστερό.
  2. Πατήστε στην ιστορία που δημοσιεύσατε για να την δείτε και αναζητήστε το μικρό εικονίδιο βέλους προς τα κάτω στο κάτω μέρος του κουμπιού σας.
  3. Αγγίξτε αυτό το βέλος για να εμφανιστεί ένα μενού επιλογών και αναζητήστε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων .
  4. Πατήστε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να το διαγράψετε και τελειώσατε.

Λάβετε υπόψη ότι η δημοσίευση μιας ιστορίας και στη συνέχεια η διαγραφή της αμέσως δεν εγγυάται ότι δεν θα προβληθεί από κανέναν. Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω screenshots, έχω αφήσει μόνο μια ιστορία επάνω για περίπου 12 λεπτά και έξι άνθρωποι την είδαν εκείνη την εποχή.

Αν έχετε πολλές ιστορίες για διαγραφή, θα πρέπει να τις διαγράψετε μία προς μία. Το Snapchat δεν διαθέτει αυτήν τη στιγμή χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να διαγράφετε μαζικά τις ιστορίες.