Θάνατος 2 Οδηγός Perks Οδηγός Μέρος 1

Το Killing Floor 2 μόλις έφυγε από την Steam Early Access και κυκλοφόρησε για το PlayStation 4. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να μπείτε στο παιχνίδι και να διασκεδάσετε με κάποια δράση co-op Zed kill. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζετε τότε, θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι κάθε ένα από τα 10 Perks (ή τάξεις) έχει ένα πολύ διαφορετικό playstyle και βρίσκοντας το σωστό για εσάς μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ να έχεις πολύ καλή στιγμή ή να είσαι απίστευτα απογοητευμένος .

Αυτός ο οδηγός θα σας πει για κάθε ένα από τα 10 Perks, τι υπερέχουν, ποια όπλα είναι τα καλύτερα για αυτούς, ποιες δεξιότητες θα πρέπει να χρησιμοποιείτε καθώς ανεβαίνετε και ποιες από τις άλλες Perks αλληλοσυμπληρώνονται καλύτερα. Μόλις διαβάσετε τον οδηγό μας, θα πρέπει να πάτε από έναν σύγχρονο αρχάριο σε ένα σίγουρο Killing Floor 2 pro σε χρόνο μηδέν.

Berserker

Καλύτερος συνδυασμένος από Commando, Gunslinger, Sharpshooter

Το Berserker είναι ο ειδικός μάχης του Killing Floor 2, οπότε αν είστε το είδος του ατόμου που θέλει να πάρει κοντά και προσωπικά με εχθρούς, αυτό είναι το Perk που θα θέλατε να πάτε. Αυτό Perk μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να παίξει με επιτυχία από τους άλλους λόγω της προσοχής που θα πρέπει να πληρώσετε στο περιβάλλον σας και την επιπλέον περιπλοκή του συστήματος Melee Weapons.

Καθώς θα βρίσκεστε στη μέση της φραγής, ως Berserker θα είναι πολύ πιο εύκολο για τον Zed να περιβάλλει. Παρόλο που έχετε το πλεονέκτημα ότι δεν μπορείτε να αρπάξετε, ο Zed μπορεί να σας οδηγήσει γρήγορα, αν δεν είστε στα δάχτυλα των ποδιών σας. Το κλειδί για τη χρήση του Berserker είναι η σωστή χρήση του μπλοκαρίσματος και του parrying, κάτι που μόνο τα melee όπλα μπορούν να κάνουν και φροντίζοντας να αλλάξουν από τις τακτικές επιθέσεις για μικρότερα Zed και επιθέσεις δύναμης για τα μεγάλα αγόρια. Οι χειροβομβίδες EMP του Berserker μπορούν επίσης να αναισθητοποιήσουν τον Zed, οπότε αν περιπλανηθείτε, ρίξτε ένα κάτω μπροστά σας και απομακρύνετε το.

Οι δεξιότητες του Berserker σας δίνουν ένα μείγμα περισσότερης υγείας, μεγαλύτερης ταχύτητας και ισχυρότερων επιθέσεων. Οι δύο βασικές κατασκευές για αυτό το Perk είναι είτε να είναι ένα ισχυρό ρεζερβουάρ, να κάνει μαζικές βλάβες από τη μάχη και να έχει αρκετή υγεία για να παραμείνει στη φιλονικία για παρατεταμένες χρονικές περιόδους ή για να είναι ταχύς δαίμονας, χορεύοντας γύρω από το μεγαλύτερο Zed και χτύπημα όταν ο χρόνος ειναι σωστο.

Το Berserker χρησιμοποιείται καλύτερα με τη σύνδεση του εχθρού, έτσι ώστε οι σύντροφοί σας με τα όπλα που κυμαίνονται μπορεί να πάρει από το Zed προσπαθώντας να σας περιβάλλουν χωρίς να πάρει περιχαρακωμένοι. Πρόκειται να είστε στο επίκεντρο της μάχης, έτσι ώστε κάθε Perk που μπορεί να σιγουρευτεί ότι δεν θα κατακλυστείτε ή ότι ο Zed δεν θα περάσει θα σας κάνει έναν σπουδαίο συνεργάτη.

Καταδρομέας

Best Complimented από Berserker, Demolitionist, Υποστήριξη

Το Commando είναι τα μάτια και τα αυτιά ενός ομίλου Killing Floor 2 και η παρουσία ενός είναι πάντα πολύ πιο εύκολη. Το κύριο πλεονέκτημα τους είναι η δυνατότητα να εντοπίζουν τους κοντινούς εχθρούς με επένδυση, οι οποίες παίρνουν τον μανδύα Stalker Zed από μια απειλή για μια ενόχληση. Το Commando Perk είναι ένα από τα πιο εύκολο να παίξει ξεκινώντας και απαιτεί τακτικές που είναι γνωστές σε όποιον έχει παίξει ένα shooter πρώτου προσώπου πριν.

Το κύριο όπλο του Commando είναι το όπλο επίθεσης, το οποίο ξεπερνάει τη λήψη του Zed χαμηλής μεσαίας δύναμης. Εντούτοις, εναντίον του μεγαλύτερου Zed, η Commando πρέπει να στηριχθεί στους συμπαίκτες του για να αντιμετωπίσει τη ζημιά, αν και η χειροβομβίδα που φέρνουν είναι καλή για να βγάλει μεγάλες ζημιές σε μικρή ακτίνα.

Commandos πάει μεγάλη με demolitionists όπου υψηλό ποσοστό πυρκαγιάς τους μπορεί να κρατήσει Zed στον κόλπο, ενώ ο Demolitionist επαναφορτίζει τα αργά πυροβόλα όπλα τους. Ένας Demolitionist μπορεί επίσης να βοηθήσει Commandos με μεγαλύτερο Zed που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να πάρει κάτω. Οι berserkers είναι επίσης καλοί συνεργάτες για τους Commandos, καθώς μπορούν να κρατήσουν τους εχθρούς στον κόλπο, ενώ το υψηλό ποσοστό πυρκαγιάς της Commando μειώνει τον μικρότερο Zed από απόσταση. Λόγω του ρυθμού με τον οποίο οι Commandos καταναλώνουν πυρομαχικά, έχοντας έναν φορέα υποστήριξης κοντά στο Resupply, είναι πάντα μια βοήθεια επίσης.

Οι ικανότητες Commando επικεντρώνονται στην ταχύτητα επαναφόρτωσης και την ικανότητα πυρομαχικών. Έχοντας ένα μείγμα από αυτά τα δύο είναι καλύτερο, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ένα υψηλότερο πηγάδι από πυρομαχικά για να αξιοποιήσετε ενώ σιγουρεύεστε ότι τα περιοδικά αλλάζουν αρκετά γρήγορα ώστε να σας εμποδίζουν να είστε ευάλωτοι.

Υποστήριξη

Best Complimented από Commando, Gunslinger, SWAT, Firebug

Το Support Perk υπερέχει στο κλείσιμο των σημείων εισόδου και στην απομάκρυνση στενών χώρων. Το κυνηγετικό όπλο τους τους καθιστά αδιαμφισβήτητους όταν πρόκειται για διαδρόμους και πόρτες και είναι σε θέση να συγκολλήσουν τις πόρτες κλείνοντας πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο Perk.

Το Perk υποστήριξης ξεκινά ως λιγότερο ισχυρό από τα άλλα Perks και μέχρι να το τοποθετήσετε σε κάποια επίπεδα, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα που παίρνετε. Ωστόσο, μόλις αποκτήσετε μερικές από τις ικανότητες που αυξάνουν τη ζημιά σας, τη διείσδυση των πυροβολισμών και τη χωρητικότητα των πυρομαχικών, η Υποστήριξη μετασχηματίζεται σε ένα juggernaut ζημιάς. Έχετε επίσης τον κρίσιμο ρόλο της παροχής πυρομαχικών στους συμπαίκτες σας, και μια φορά σε κάθε γύρο μπορούν να σας προσεγγίσουν και να λάβουν ένα επιπλέον περιοδικό για το όπλο τους.

Ο αργός χρόνος επαναφόρτωσης του κυνηγετικού όπλου της Υποστήριξης σημαίνει ότι συνεργάζονται καλύτερα με μαθήματα όπως το Commando ή το SWAT που μπορούν να καθορίσουν την καταστολή της φωτιάς ενώ επιστρέφουν και φορτώνουν ξανά. Το Gunslinger είναι επίσης μια μεγάλη βοήθεια, καθώς μπορούν να πάρουν πολύ μικρότερους στόχους πολύ γρήγορα σε κοντινούς αγώνες. Το Firebug μπορεί να αποδυναμώσει τους εχθρούς με τους φλογοβόλους τους έτσι ώστε να πάρει λιγότερα κοχύλια για να πάρει μια ομάδα, και κάνει έναν εξαιρετικό συνεργάτη επίσης.

Field Medic

Best Complimented από οποιοδήποτε άλλο Perk

Ο Field Medic είναι ένα τεράστιο όφελος για οποιαδήποτε ομάδα, αλλά είναι ένα από τα πιο δύσκολα Perks για να παίξει. Αντί να βρίσκεστε στη δράση όπως κάθε άλλο Perk, ως Physician Field, είναι δική σας δουλειά να μείνετε μακριά από τη δράση, ώστε να μπορείτε να θεραπεύσετε την ομάδα σας όταν προκύψει η ανάγκη. Ως αποτέλεσμα, παρόλο που έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία εξειδικευμένων όπλων, κανένα από αυτά δεν είναι τόσο καλό όσο τα άλλα προνόμια.

Παίρνοντας τους συμπαίκτες σας με τη δευτερεύουσα πυρκαγιά στα όπλα σας, μπορείτε να τα θεραπεύσετε, ή μπορείτε να σκοτώσετε τους εχθρούς μαζί του και να τους δηλητηριάσετε. Οι καλύτερες δεξιότητες που επιλέγετε για τον Field Medic είναι εκείνες που σας κάνουν να πετάξετε στα πόδια σας, επιτρέποντάς σας να αποφύγετε και να αποφεύγετε τη μάχη ανάλογα με τις ανάγκες και εκείνες που σας επιτρέπουν να θεραπεύετε τον εαυτό σας και τους συμπαίκτες σας γρηγορότερα.


Ως Field Medic, το όπλο σου είναι κυρίως για αυτοάμυνα και θεραπεία. Πρέπει να είσαι παίκτης ομάδας εάν περιμένεις να κερδίσεις τυχόν αγώνες. Ακόμη και η χειροβομβίδα σας βασίζεται στην επούλωση, και παρότι η θεραπευτική σας δύναμη μπορεί να δηλητηριάσει τον Zed, μόνο συμπληρώνει τη ζημιά που κάνουν τα άλλα Perks, δεν το αντικαθιστά.

Καταστροφικός

Best Complimented από Commando, Υποστήριξη, SWAT, Berserker

Το Demolitionist Perk είναι το ακριβώς αντίθετο από το Commando Perk. Αντί να ψεκάζει σφαίρες σε οποιεσδήποτε κινήσεις, ο Demolitionist κατευθύνει μαζική εκρηκτική δύναμη πυρός σε κρίσιμες στιγμές για να βγάλει ολόκληρες ομάδες εχθρών με μία βολή.

Το να είσαι Demolitionist απαιτεί ακραία ακρίβεια, γεγονός που κάνει αυτό ένα από τα πιο προχωρημένα μαθήματα στο Killing Floor 2. Όλα τα εκρηκτικά όπλα σου είναι ένα βήμα, συνοδευόμενα από ένα μεγάλο χρόνο επαναφόρτωσης. Δύο από τα όπλα σας, το M79 και το RPG-7 απαιτούν επίσης μια σύντομη περίοδο όπλισης μόλις απολυθούν, πράγμα που σημαίνει ότι αν περικυκλωθείτε από τον Zed, η μοναδική σας προσφυγή είναι να μεταβείτε σε εφεδρικό όπλο ή να ρίξετε ένα ½ ραβδιά δυναμίτη .

Εντούτοις, εναντίον μαζικών ομάδων Zed και μεγάλου Zed, καμία άλλη τάξη δεν πλησιάζει τη ζημιά που αντιμετωπίζει το δυναμικό του Demolitionist. Κρατώντας πίσω πίσω από μια ομάδα που αποτελείται από Commandos, SWAT, ή Berserkers, και περιμένοντας Zed να μαζέψει προς αυτούς είναι η καλύτερη τακτική σας. Με ένα καλά τοποθετημένο σουτ, μπορείτε να ανακουφίσετε εντελώς έναν συμπαίκτη που είναι pummelled από Zed, και με τη σειρά τους, μπορούν να παρακολουθήσουν την πλάτη σας, ενώ είστε reloading το όπλο σας. Έχοντας ένα Perk Support για την ομάδα είναι ένα τεράστιο όφελος, καθώς όλα τα πρωτογενή εκρηκτικά όπλα σας έχουν πολύ περιορισμένα αποθέματα πυρομαχικών.

Οι δεξιότητες που πρέπει να ακολουθήσετε ως Demolitionist είναι εκείνες που βελτιώνουν το αποθεματικό σας για πυρομαχικά και ξαναφορτώνετε χρόνο. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες ικανότητες για να βελτιώσετε την κλιμάκωση και τη ζημιά των εκρηκτικών όπλων σας, είναι ήδη πολύ ισχυροί και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πυροβολείτε όλο και πιο συχνά παίρνει προτεραιότητα. Ιδιαίτερης σημασίας για τον Demolitionist είναι η ικανότητα Sonic Resistance Rounds που μπορείτε να επιλέξετε στο επίπεδο 15. Αυτή είναι μια βασική δεξιότητα για όποιον παίζει Demolitionist καθώς αναιρεί την αποσταθεροποιητική επίδραση της Siren Zed στις χειροβομβίδες και τους εκρηκτικούς γύρους.

Ετοιμαστείτε για το Μέρος 2!

Το πρώτο μέρος αυτού του οδηγού κάλυψε τα πρώτα πέντε προνόμια που έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της έκδοσης Steam Early Access του Killing Floor 2. Αυτά τα προνόμια αποτελούν το θεμέλιο του παιχνιδιού του Killing Floor 2 και είναι το ψωμί και το βούτυρο οποιασδήποτε ομάδας co-op. Το Μέρος 2 θα καλύψει τα πέντε προνόμια που έχουν προστεθεί στο παιχνίδι από την απελευθέρωση, και θα σας δώσει την σέσουλα για προηγμένες τακτικές και συμβουλές παιχνιδιού για αυτούς.