Θα πρέπει να έχετε έναν υπολογιστή καταναλωτών ή Business Class;

Ένα σημαντικό στοιχείο κατά την αγορά ενός υπολογιστή για επαγγελματικούς σκοπούς είναι εάν πρέπει να αγοράσετε ένα μοντέλο καταναλωτή ή έναν υπολογιστή ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις. Πολλοί κατασκευαστές υπολογιστών προσφέρουν ό, τι φαίνεται να είναι η ίδια μάρκα και μοντέλο υπολογιστών τόσο στο τμήμα κατοικίας όσο και στο χώρο των επιχειρήσεων, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ο ίδιος υπολογιστής. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τις διαφορές μεταξύ υπολογιστών καταναλωτών και επαγγελματικών υπολογιστών και ποιο είδος πρέπει να πάρετε για το σπίτι ή το κινητό σας γραφείο .

Ποσοστό επιχειρήσεων έναντι προσωπικής χρήσης

Κατ 'αρχάς, καθορίστε πόσο συχνά θα χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή για επαγγελματική χρήση . Εάν τηλεμεταφέρετε σπάνια (π.χ. μόνο κατά τη διάρκεια σπάνιων καιρικών συνθηκών), τότε ένας υπολογιστής κατηγορίας καταναλωτών θα πρέπει να είναι εντάξει - υπό τον όρο ότι ο υπολογιστής έχει φυσικά τις κατάλληλες εφαρμογές και πόρους για την εργασία σας. Ομοίως, εάν το χρησιμοποιείτε το 90% για προσωπική ψυχαγωγία και μόνο το 10% για εργασία, ένας υπολογιστής καταναλωτών μπορεί να είναι πιο κατάλληλος.

Οι υπολογιστές που πωλούνται στους καταναλωτές κοστίζουν συνήθως λιγότερο από τους επαγγελματικούς υπολογιστές και επειδή πωλούνται παντού, συμπεριλαμβανομένων των Best Buy και Walmart, μπορείτε να παραλάβετε έναν υπολογιστή καταναλωτή πολύ γρήγορα και εύκολα.

Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία

Για περισσότερη αφοσίωση ή σοβαρή χρήση της εργασίας, επενδύστε σε έναν υπολογιστή business class , ο οποίος προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε μακροπρόθεσμη βάση από τον αντίστοιχο του καταναλωτή. Οι υπολογιστές των επιχειρήσεων είναι κατασκευασμένοι για να διαρκούν, με εξαρτήματα υψηλότερης ποιότητας που ελέγχονται πιο αυστηρά. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για καταναλωτικούς υπολογιστές μπορεί να είναι πιο γενικά ή και φθηνά, ενώ οι υπολογιστές που προορίζονται για επαγγελματική χρήση συνηθέστερα περιλαμβάνουν υλικά υψηλότερης ποιότητας και εξαρτήματα με επωνυμία. Αυτή η έμφαση στην αντοχή σημαίνει ότι ένα φορητό υπολογιστή ή επιφάνεια εργασίας που αγοράζετε τώρα θα πρέπει να διαρκεί αρκετά χρόνια.

Επαγγελματικά κατάλληλα χαρακτηριστικά

Οι υπολογιστές επαγγελματικής ποιότητας προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες για επαγγελματική εργασία, όπως συσκευές ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, λογισμικό ελέγχου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και εργαλεία κρυπτογράφησης. Η επαγγελματική έκδοση του λειτουργικού συστήματος που έρχεται σε επαγγελματικούς υπολογιστές είναι επίσης πιο κατάλληλη για τους εργαζόμενους από την αρχική έκδοση. Το Windows 7 Professional , για παράδειγμα, διαθέτει λειτουργίες - τις οποίες δεν διαθέτουν οι εκδόσεις του Windows 7 Starter και Home - για εύκολη σύνδεση σε εταιρικό δίκτυο και χρήση λογισμικού Windows XP. Αν δεν είστε ακόμα βέβαιοι, σκεφτείτε το εξής: Οι υπολογιστές των επιχειρήσεων συνήθως δεν περιλαμβάνουν τα crapware που χτυπούν τόσους πολλούς καταναλωτικούς υπολογιστές.

Υπηρεσία και εγγύηση

Τέλος, τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών των επιχειρήσεων έρχονται με καλύτερες επιλογές υποστήριξης και μπορεί να υποστηρίζονται ευκολότερα από το τμήμα πληροφορικής του εργοδότη σας. Η προεπιλεγμένη εγγύηση στους υπολογιστές των επιχειρήσεων είναι συνήθως μεγαλύτερη από εκείνη των καταναλωτικών μοντέλων. Οι επιχειρηματικοί χρήστες έχουν επίσης την τάση να λαμβάνουν υποστήριξη κατά προτεραιότητα μέσω γραμμής υποστήριξης και μπορείτε να επιλέξετε την τεχνική υποστήριξη που παρέχεται εντός του χώρου μέσα σε λίγες ώρες αντί να στέλνετε τον υπολογιστή σας για επισκευή, η οποία μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες.

Κλείσιμο Σκέψεις

Οι υπολογιστές επιχειρησιακής κλάσης έχουν σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζουν και να υποστηρίζουν τις κρίσιμες ανάγκες αξιοπιστίας και απόδοσης των εταιρειών Εάν αγοράζετε ένα φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή για να κερδίσετε χρήματα (π.χ. για δουλειά), επενδύστε σε ένα που έχει σχεδιαστεί για επιχειρηματικούς χρήστες και η επένδυση θα πρέπει να αποπληρωθεί όσον αφορά την καλύτερη αξιοπιστία, την ευκολότερη αντιμετώπιση προβλημάτων και πιο επαγγελματικά χαρακτηριστικά. Αν βρείτε ένα καταναλωτικό μοντέλο που σας ενδιαφέρει, ελέγξτε αν ο κατασκευαστής προσφέρει ένα παρόμοιο μοντέλο στο τμήμα της επιχείρησής του.