Βασικές τεχνολογίες που απαιτούνται για την κινητή εργασία

Το απλό κινητό σας γραφείο: Διαδίκτυο, Υπολογιστική συσκευή και τηλέφωνο

Η τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας επιτρέπει στους τηλεμεταφορείς να κάνουν οτιδήποτε / ό, τι μπορούν οι συνάδελφοί τους, χωρίς καμπίνες και περισπασμούς. Τα κορυφαία εργαλεία για τους μετακινούμενους εργαζόμενους χρειάζονται όλο το κέντρο γύρω από τη συνδεσιμότητα - έχοντας πρόσβαση στις πληροφορίες και τους πόρους που απαιτούνται για να κάνουν τη δουλειά, καθώς και διατηρώντας τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές με το γραφείο (ή τουλάχιστον το αφεντικό / επόπτη).

Υπάρχουν πραγματικά μόνο τρία βασικά εργαλεία τεχνολογίας που απαιτούνται για μια επιτυχημένη εγκατάσταση κινητής εργασίας. Σημείωση: ενώ αυτή η σύντομη λίστα μπορεί να είναι πραγματικά προφανής και εκπληκτικά απλή, αυτό είναι το σημείο - σχεδόν όλες οι πληροφορίες που βασίζονται εργασία μπορεί να γίνει από απόσταση.

Πρόσβαση στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (και πιθανώς απομακρυσμένη πρόσβαση / Vpn)

Το Διαδίκτυο είναι σίγουρα η κινητήρια δύναμη για τηλεργασία και κινητή εργασία. Η ταχεία ανάπτυξη της τηλεδιάσκεψης την τελευταία δεκαετία, στην πραγματικότητα, μπορεί να αποδοθεί άμεσα στην αύξηση της διαθεσιμότητας στο Διαδίκτυο στο ευρυζωνικό Διαδίκτυο και στην ωριμότητα των online υπηρεσιών και εφαρμογών. Ο Ιστός τροφοδοτεί όλες τις τεχνολογίες που κάνουν την εργασία μακριά από το γραφείο δυνατή και εύκολη: email, VPN, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, τηλεδιάσκεψη και πολλά άλλα.

Οι μετακινούμενοι εργαζόμενοι πρέπει κυρίως:

  1. Γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο Internet, στο σπίτι ή / και στο δρόμο
  2. Δυνατότητα πρόσβασης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εταιρείας
  3. Σε πολλές περιπτώσεις, η VPN απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικούς πόρους

Μια Υπολογιστική Συσκευή

Μια άλλη πολύ προφανής αναγκαιότητα: χρειάζεστε μια συσκευή για να έχετε πρόσβαση στο Internet και να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε εφαρμογές για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Οι επιλογές, ωστόσο, δεν περιορίζονται μόνο σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές. Με την ανάπτυξη της κινητής ευρυζωνικότητας , των εφαρμογών που βασίζονται στο Web και ακόμη και των εφαρμογών για κινητά , οι επαγγελματίες μπορούν πλέον να εργάζονται σε απευθείας σύνδεση σχεδόν παντού, χρησιμοποιώντας όλα τα είδη συσκευών: smartphones , PDAs, netbooks και πολλά άλλα.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας θα γίνει καλύτερα σε έναν κανονικό υπολογιστή, οι άλλες κινητές συσκευές είναι εξαιρετικά χρήσιμες για γρήγορη εργασία εν κινήσει.

Μια τηλεφωνική γραμμή με φωνητικό ταχυδρομείο

Αν και μπορεί να μην φαίνεται ότι η υψηλή τεχνολογία, το τηλέφωνο είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία για κάθε απομακρυσμένο εργαζόμενο. Είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος να διατηρείτε επαφή με το γραφείο και τους πελάτες. Για ορισμένα επαγγέλματα (π.χ. πωλήσεις), το τηλέφωνο μπορεί να είναι ακόμη και η πιο χρησιμοποιούμενη τεχνολογική συσκευή.

Ο παραδοσιακός τηλεφωνικός εξοπλισμός μπορεί να μην είναι απαραίτητος για το γραφείο σας στο σπίτι: Οι υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσω Internet σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε απλά ένα ακουστικό με τον υπολογιστή σας για την πραγματοποίηση κλήσεων στο διαδίκτυο και αυτές οι υπηρεσίες VoIP είναι επίσης φθηνότερες. Άλλοι χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο ως το μόνο τους τηλέφωνο για επαγγελματικές ή / και προσωπικές κλήσεις.

Οποιαδήποτε συσκευή ή υπηρεσία φωνής που χρησιμοποιείτε, ελέγξτε ορισμένες λειτουργίες κλήσης που προσφέρουν βελτιωμένη συνδεσιμότητα και παραγωγικότητα για τους μετακινούμενους εργαζόμενους .

Η κατώτατη γραμμή

Όπως μπορείτε να δείτε, επειδή οι τεχνικές απαιτήσεις είναι πολύ ελάχιστες, η εργασία από απόσταση μπορεί να αποτελέσει ένα επιτυχημένο παράδειγμα για πολλούς. εξαρτάται κυρίως από το άτομο που χρησιμοποιεί τις κινητές τεχνολογίες και από την προθυμία της μητρικής εταιρείας να επενδύσει σε αυτό το άτομο.