Πώς να αποκτήσετε τα καλύτερα ηχεία για το στερεοφωνικό σας σύστημα

Πώς να ταιριάζουν τα ηχεία με τον δέκτη και το δωμάτιό σας

Το σύστημα ηχείων σας βρίσκεται στην καρδιά της οικιακής ηχητικής σας εμπειρίας. Πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δαπανάτε σωστά τον προϋπολογισμό ήχου για να επιλέξετε ηχεία που ταιριάζουν με τον δέκτη σας; Μόλις αγοράσετε ηχεία, πρέπει να ξέρετε πώς να τα συνδέσετε στο σύστημά σας, όπου μπορείτε να τα τοποθετήσετε για την καλύτερη στερεοφωνική εμπειρία. Εδώ είναι οι συμβουλές μας για οδηγίες και οδηγίες για αγορά και εγκατάσταση στερεοφωνικών ηχείων.

Επιλέξτε τον καλύτερο τύπο ηχείων για το στερεοφωνικό σας σύστημα

Για να επιλέξετε τα καλύτερα στερεοφωνικά ηχεία για τις ανάγκες σας, πρέπει πρώτα να αποφασίσετε για το είδος του ηχείου που θέλετε. Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν το δάπεδο, το ράφι, το τοίχο / στην οροφή, το τοίχο ή δορυφορικά ηχεία με ένα υπογούφερ. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα του κάθε τύπου ομιλητή και ποιο είναι το καλύτερο για το δωμάτιό σας. Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο ηχείων για το στερεοφωνικό σας σύστημα

Αξιολογήστε τα ηχεία & # 39; Ποιότητα ήχου πριν αγοράσετε

Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος ομιλητής για όλους, όπως και δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο ή καλύτερο κρασί. Χρησιμοποιήστε τις προσωπικές σας προτιμήσεις ακρόασης για να καθοδηγήσετε την απόφασή σας κατά την αξιολόγηση των ομιλητών. Ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις για τον καλό ήχο και τα αυτιά σας πρέπει να είναι ο οδηγός σας. Πάρτε το χρόνο σας όταν ψωνίζετε για να ακούσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους μουσικής με το μοντέλο που αξιολογείτε. Φέρτε την ποικιλία της μουσικής που σας αρέσει να παίζετε μέσα από ένα σύστημα. Ακούγεται φυσικά; Είναι ο ήχος ισορροπημένος; Μπορείτε να το ακούσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αισθάνεστε κουρασμένοι; Παρακάτω θα βρείτε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης της ποιότητας ήχου ενός συστήματος ηχείων

Συνδέστε τα ηχεία με τον στερεοφωνικό ενισχυτή ή δέκτη

Είναι σημαντικό να ταιριάζει η ποσότητα ισχύος ενισχυτή με τα ηχεία που θα χρησιμοποιείτε στο σύστημά σας. Η σωστή αντιστοίχιση της ισχύος εξόδου του ενισχυτή με την ικανότητα τροφοδοσίας των ηχείων εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση. Δείτε πώς να ταιριάζουν τα ηχεία με ένα στερεοφωνικό ενισχυτή ή δέκτη .

Τοποθετήστε ηχεία για την καλύτερη δυνατή απόδοση ήχου

Κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικό σχήμα με διάφορα έπιπλα που επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου. Η σωστή τοποθέτηση ηχείων θα έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο από τα ηχεία σας. Το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν και χρειάζεται μόνο λίγο χρόνο και υπομονή. Χρησιμοποιήστε τον κανόνα του Golden Rectangle και το ένα τρίτο έως το ένα πέμπτο των κανόνων για την τοποθέτηση ομιλητών. Δείτε πώς μπορείτε να τοποθετήσετε σωστά τα ηχεία σας

Συνδέστε σωστά τα ηχεία σας σε ενισχυτή ή δέκτη

Για να έχετε την καλύτερη ποιότητα ήχου, είναι σημαντικό να συνδέσετε σωστά τα ηχεία με ένα δέκτη ή ενισχυτή. Μία από τις πιο σημαντικές συνδέσεις είναι η σωστή σταδιακή ομιλία. Πρέπει να συνδέσετε σωστά και αρνητικά τερματικά σωστά τόσο στο ηχείο όσο και στον δέκτη ή να παρατηρήσετε έλλειψη μπάσων. Δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε τα ηχεία σας σε ενισχυτή ή δέκτη .

Πώς να εγκαταστήσετε ηχεία σε τοίχο

Τα ηχεία στο τοίχο είναι πολύ δημοφιλή επειδή προσφέρουν καλή ποιότητα ήχου, δεν παίρνουν χώρο δαπέδου και οι γρίλιες μπορούν να βαφτούν για να ταιριάζουν στους τοίχους. Δείτε πώς να εγκαταστήσετε ηχεία στο τοίχο και να εκτελέσετε καλώδια ηχείων σε άλλο δωμάτιο για βοήθεια στην αντιμετώπιση αυτών των έργων.

Κορυφαίες επιλογές για ηχεία

Αφού εξετάσετε κάθε ένα από αυτά τα ηχεία στο σύστημά μου, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μου για τους ομιλητές . Παρουσιάζονται αλφαβητικά σε ποικιλία τύπων και τιμών και όλα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση.