Πώς να συνδέσετε το Wii στην τηλεόρασή σας

Μετά από να βγάλετε τα πάντα από το κουτί, αποφασίστε για το πού θέλετε να βάλετε το Wii σας. Θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στην τηλεόρασή σας και κοντά σε μια ηλεκτρική πρίζα. Μπορείτε είτε να τοποθετήσετε το Wii επίπεδη είτε να το τοποθετήσετε στο πλάι του . Εάν το τοποθετείτε επίπεδο, προχωρήστε στο βήμα 2, Συνδέστε τα καλώδια.

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε το Wii σε κατακόρυφη θέση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη βάση της κονσόλας Wii, η οποία είναι η γκρι μονάδα βάσης. Συνδέστε την κονσόλα στην κάτω πλευρά της βάσης, τοποθετήστε την στο ράφι σας και τοποθετήστε το Wii σε αυτό έτσι ώστε η λοξότμητη άκρη της κονσόλας να ευθυγραμμίζεται με την λοξότμητη άκρη της βάσης.

01 από 07

Συνδέστε τα καλώδια στο Wii

Υπάρχουν τρία καλώδια που συνδέονται στο Wii: ο μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος (γνωστός και ως καλώδιο τροφοδοσίας). η υποδοχή A / V (η οποία έχει τρία έγχρωμα πώματα στο ένα άκρο). και τη γραμμή αισθητήρων. Το βύσμα του καθενός έχει ξεχωριστό σχήμα, έτσι ώστε κάθε βύσμα καλωδίου να ταιριάζει μόνο σε μία θύρα στο πίσω μέρος του Wii. (Οι δύο μικρές θύρες ίδιου μεγέθους είναι για συσκευές USB - αγνοήστε τους τώρα). Συνδέστε το μετασχηματιστή AC στη μεγαλύτερη από τις τρεις θύρες. Συνδέστε το βύσμα του αισθητήρα στην μικρή κόκκινη θύρα. Συνδέστε το καλώδιο A / V στην υπόλοιπη θύρα.

02 του 07

Συνδέστε το Wii στην τηλεόρασή σας

Ευγενική προσφορά της Nintendo

Για να συνδέσετε το Wii στην τηλεόρασή σας, βρείτε τις υποδοχές στην τηλεόρασή σας, οι οποίες, όπως το καλώδιο A / V, είναι χρωματισμένες με κίτρινο, λευκό και κόκκινο. Οι υποδοχές είναι γενικά στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, παρόλο που μπορείτε να τις βρείτε και στην πλευρά ή στο μπροστινό μέρος. Μπορεί να έχετε περισσότερα από ένα σετ θυρών, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά. Τοποθετήστε κάθε βύσμα σε μια θύρα του ίδιου χρώματος.

03 του 07

Τοποθετήστε τη ράβδο αισθητήρα

Ευγενική προσφορά της Nintendo

Η μπάρα αισθητήρα μπορεί να τοποθετηθεί είτε στην κορυφή της τηλεόρασής σας είτε ακριβώς κάτω από την οθόνη και θα πρέπει να είναι κεντραρισμένη στο κέντρο της οθόνης. Υπάρχουν δύο κολλώδεις επιθέματα αφρού στο κάτω μέρος του αισθητήρα. αφαιρέστε την πλαστική μεμβράνη που καλύπτει και πιέστε απαλά τον αισθητήρα στη θέση του.

04 του 07

Συνδέστε το Wii σας

Στη συνέχεια, απλά συνδέστε το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος σε πρίζα τοίχου ή σε πρίζα. Πιέστε το κουμπί λειτουργίας στην κονσόλα. Θα εμφανιστεί μια πράσινη ένδειξη στο κουμπί τροφοδοσίας.

05 του 07

Τοποθετήστε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο

Ευγενική προσφορά της Nintendo
Το τηλεχειριστήριο έρχεται σε ένα ελαστικό σακάκι, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να το προστατεύει, το οποίο θα πρέπει να κλείσετε μερικώς για να ανοίξετε την πόρτα της μπαταρίας. Τοποθετήστε τις μπαταρίες, κλείστε το κάλυμμα της μπαταρίας και τραβήξτε ξανά το μπουφάν. Τώρα πατήστε το κουμπί A στο τηλεχειριστήριο για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί (ένα μπλε φως θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου).

06 του 07

Συγχρονίστε το τηλεχειριστήριο

Ευγενική προσφορά της Nintendo

Το τηλεχειριστήριο Wii που συνοδεύει το Wii σας είναι ήδη συγχρονισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι η κονσόλα σας θα επικοινωνήσει σωστά με το τηλεχειριστήριο. Αν έχετε αγοράσει επιπλέον τηλεχειριστήρια, θα πρέπει να τα συγχρονίσετε μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, αφαιρέστε το κάλυμμα της μπαταρίας από το τηλεχειριστήριο και πατήστε και αφήστε το κόκκινο κουμπί SYNC μέσα. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη μικρή πόρτα στο μπροστινό μέρος του Wii, όπου θα βρείτε ένα άλλο κόκκινο κουμπί SYNC, το οποίο θα πρέπει επίσης να πιέσετε και να απελευθερώσετε. Εάν ένα μπλε φως εμφανίζεται στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου, τότε συγχρονίζεται.

Όταν χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο, σπρώξτε πρώτα το λουράκι του Wii από το εξάρτημα χειρός. Μερικές φορές όταν οι άνθρωποι κουδουνίζουν το απομακρυσμένο γύρω από αυτό γλιστρά από το χέρι τους και σπάει κάτι.

07 του 07

Ολοκληρώστε το Set Up and Play Games

Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας. Ρυθμίστε την είσοδο της τηλεόρασης για το κανάλι εισόδου στο οποίο είναι συνδεδεμένο το Wii σας. Αυτό μπορεί να γίνει συνήθως μέσω ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης που ονομάζεται γενικά "tv / video" ή "επιλογή εισόδου".

Διαβάστε κάθε κείμενο στην οθόνη. Αυτό θα είναι είτε μια προειδοποίηση, οπότε μπορείτε να πατήσετε το κουμπί A ή ένα αίτημα για πληροφορίες, όπως για παράδειγμα αν ο αισθητήρας βρίσκεται πάνω ή κάτω από την τηλεόρασή σας και ποια είναι η ημερομηνία. Τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο κατευθείαν στην οθόνη. Θα δείτε έναν δρομέα παρόμοιο με τον δρομέα του ποντικιού σε έναν υπολογιστή. Το κουμπί "A" κάνει το ισοδύναμο κλικ ενός ποντικιού.

Αφού απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις είστε έτοιμοι να παίξετε παιχνίδια. Σπρώξτε ένα δίσκο παιχνιδιών στην υποδοχή δίσκου. η απεικονιζόμενη πλευρά του CD θα πρέπει να βρίσκεται μακριά από το κουμπί τροφοδοσίας.

Η κύρια οθόνη του Wii παρουσιάζει ένα σωρό κουτιά σε σχήμα τηλεόρασης και κάνοντας κλικ στο επάνω αριστερό, θα μεταφερθείτε στην οθόνη του παιχνιδιού. Κάντε κλικ στο κουμπί START και αρχίστε να παίζετε.

Καλα να περνας!