Συμβουλές για Kick-Ξεκινώντας μια επιχείρηση Web Hosting

Όταν πρόκειται για την έναρξη μιας εταιρείας web hosting , υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Δεν πρόκειται μόνο για την εύρεση των αρχικών πελατών, αλλά για ένα μακροχρόνιο σχέδιο παιχνιδιού.

Πριν ξεκινήσεις

Πριν πραγματικά να πείτε ότι έχετε ένα σταθερό σχέδιο για να ξεκινήσετε μια εταιρεία web hosting, αναρωτηθείτε -

Λοιπόν, εάν απαντήσατε ναι σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, τότε είναι προφανές ότι δεν το έχετε δώσει ακόμη μια βαθύτερη σκέψη.

Thinking πέρα ​​από την κοινή αγορά φιλοξενίας

Βασικά, ο καθένας προσπαθεί να στοχεύσει στην κοινή αγορά φιλοξενίας και παίρνει έναν μεταπωλητή λογαριασμό φιλοξενίας με όμοιους μεγάλους παίκτες όπως GoDaddy, JustHost, FatCow, HostGator, LunarPages για να βρουν λίγους πελάτες για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Αλλά, το λυπηρό μέρος της ιστορίας είναι ότι δεν ασχολούνται ούτε με τον έλεγχο του ανταγωνισμού στην αγορά ούτε σκέφτονται για τα υπόλοιπα δυνητικά τμήματα, όπως η φιλοξενία ιστοσελίδων για επιχειρήσεις ή το dedicated hosting server.

Σίγουρα, μπορεί να μην είστε σε θέση να ξοδέψετε πολλά χρήματα και να δημιουργήσετε τη δική σας υποδομή αμέσως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύσετε σε μια διαφορετική αγορά εντελώς.

Ξεκινώντας

Εάν μπορείτε να πάρετε έναν Virtual Private Server (VPS) ή έναν ειδικό λογαριασμό φιλοξενίας, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε τις εταιρικές υπηρεσίες φιλοξενίας μόνο με την απόκτηση ενός επαγγελματικού ιστότοπου που σχεδιάστηκε για την επιχείρησή σας και κάνοντας δίκαιη προσφορά από νωρίς.

Δεύτερον, οι λαοί είναι απρόθυμοι να δοκιμάσουν νέους παροχείς κοινής φιλοξενίας στην αγορά αυτές τις μέρες, καθώς τα κορυφαία πυροβόλα όπλα έχουν ήδη πάρει μεγάλα κομμάτια μεριδίου αγοράς, αφήνοντας πολύ λίγα για τις μικρές επιχειρήσεις.

Δώστε στους πελάτες σας περισσότερα από απλά Web Hosting

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να ξεκινήσετε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που διατηρεί το σχεδιασμό ιστοσελίδων, και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης αποτελεί μέρος των υπηρεσιών σας. Σας επιτρέπει να προσφέρετε μόνο το τέλειο πακέτο που χρειάζονται οι περισσότεροι πελάτες - σχεδιασμός ιστοσελίδων, φιλοξενία ιστοσελίδων και SEO. ό, τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική ταυτότητα.

Βασικά, είστε πιο πιθανό να βρείτε πελάτες που χρειάζονται ιστοσελίδες για τις επιχειρήσεις τους και είναι έτοιμοι να πληρώσουν για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, τη φιλοξενία, την προώθηση και τη συντήρηση. αυτό το μοντέλο θα σας δώσει πάντα επαναλαμβανόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα και, με τη σειρά του, θα κερδίσετε περισσότερα κέρδη μακροπρόθεσμα.

Προετοιμαστείτε πριν κάνετε την πρώτη κίνηση

Τέλος, αλλά σίγουρα όχι μόνο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την εργασία σας για τη δημιουργία υποστήριξης πελατών, καθώς και την ομάδα τεχνικής υποστήριξης, έναν επαγγελματικό ιστότοπο και όλες τις επιλογές πληρωμής που ενσωματώνονται σε αυτό.

Το κλειδί για την έναρξη και τη λειτουργία μιας επιτυχημένης εταιρίας φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι μόνο να αρπάξει πολλούς πελάτες, αλλά να διατηρήσει την πλειοψηφία τους σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Να είστε βέβαιος να μιλήσετε με έναν από τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας για να αναλύσετε τις μεγάλες προκλήσεις και το σημερινό επίπεδο του ανταγωνισμού σε αυτή την αγορά, προτού να αρχίσετε πραγματικά να το κάνετε.

Θυμηθείτε, η πρώτη εντύπωση είναι πάντα η τελευταία εντύπωση - εάν το βάζετε σε δύσκολη θέση νωρίς, θα δυσκολευτείτε πραγματικά να κερδίσετε αξιοπιστία στην αγορά.

Η παροχή freebies και η προβολή διαφημιστικών προσφορών κατά τη διάρκεια της φάσης εκτόξευσης βοηθά πολύ - το κάνετε χωρίς να ανησυχείτε για το περιθώριο κέρδους σας νωρίς.

Είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση web hosting πολύ πιο ομαλά, λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα σημεία και σχεδιάζοντας τα πράγματα σωστά παρά απλά να πηδήσετε απροετοίμαστα στις αγορές και ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.