Υπάρχουν Δωρεάν Online Backup Σχέδια μόνο δωρεάν δοκιμές;

Τα δωρεάν online σχέδια αντιγράφων ασφαλείας δεν είναι μόνιμα δωρεάν, έτσι είναι;

Αυτά τα ελεύθερα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν είναι στην πραγματικότητα δωρεάν για πάντα, έτσι δεν είναι; Δεν χρειάζεται να τους πληρώσετε τελικά, μετά από 30 ή 60 ημέρες ή κάτι τέτοιο;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup:

Τα & # 39; αυτά δωρεάν σχέδια δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο & # 39; από το άρθρο σας είναι μόνο δωρεάν δοκιμές. Τελικά, θα πρέπει να πληρώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε. & # 34;

Αυτό είναι απολύτως εσφαλμένο!

Από την τελευταία ενημέρωσή μου, όλα τα σχέδια που έχω συμπεριλάβει στη λίστα Free Online Backup Plans μου είναι 100% δωρεάν.

Ναι, το καταλαβαίνετε σωστά - εννοώ δωρεάν όπως στο zilch , μηδέν , nada ... $ 0.00 ... για πάντα .

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες online υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προσφέρουν δωρεάν δοκιμές για τα μη δωρεάν σχέδια τους, αλλά μερικά πραγματικά προσφέρουν εντελώς δωρεάν σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τα οποία μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε όσο θέλετε.

Αυτά τα ελεύθερα σχέδια είναι κατά κανόνα πανομοιότυπα με τα καταβεβλημένα σχέδια πέραν του σημαντικά μικρότερου ποσού του διαθέσιμου εφεδρικού χώρου. Ωστόσο, αν αυτό είναι όλο το χώρο που χρειάζεστε, μπορείτε πραγματικά να πάρετε ένα "δωρεάν γεύμα" έτσι να μιλήσετε με ένα από αυτά τα δωρεάν σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Για παράδειγμα, η MiMedia προσφέρει 10 GB ελεύθερου χώρου. 10 GB! Οι περισσότεροι μέσοι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών θα μπορούσαν εύκολα να ξεφύγουν από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των σημαντικών στοιχείων τους με την πολύ ελεύθερη αποθήκευση. Τα περισσότερα αρχεία MP3 έχουν μέγεθος μόνο 3 ή 4 MB, οι περισσότερες υψηλές φωτογραφίες είναι παρόμοιες σε μέγεθος και όλα εκτός από τα σπανιότερα έγγραφα είναι σημαντικά χαμηλότερα από ό, τι μουσική ή εικόνες. Ακόμη και τα πιο σύντομα βίντεο έρχονται σε λιγότερο από 20 ή 30 MB, ανάλογα με το ποια συσκευή τους έκανε.

Τώρα χορηγείται, δεν είναι όλοι οι μέσοι . Από αυτό το γράψιμο, έχω λίγο παραπάνω από 350 GB αντίγραφα ασφαλείας στο backblaze cloud backup λογαριασμό μου, το οποίο φυσικά είναι πολύ περισσότερο από 10 GB. Ωστόσο, υποστηρίζω αρκετές εικονικές μηχανές, πολλές εικόνες ISO , σχεδόν 25 GB μουσικής και πολλά άλλα μη τυποποιημένα είδη και μεγέθη δεδομένων που οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν έχουν.

Όπως με όλα τα πράγματα, το online / cloud backup συμπεριλαμβάνεται, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Είναι πιθανόν ότι σε αυτή την περίπτωση, η σωστή επιλογή μπορεί να μην είναι να πληρώνει κανείς για μία από αυτές τις υπηρεσίες καθόλου, αλλά απλά να χρησιμοποιήσει ένα δωρεάν σχέδιο.

Ο σημαντικότερος παράγοντας στην περίπτωση αυτή (δηλαδή η απόφαση μεταξύ ενός δωρεάν ή αμειβόμενου σχεδίου) είναι πόση χώρος θα χρειαστείτε. Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να απαντήσουμε όσο ακούγεται. Δείτε πόσο χώρο θα χρειαστείτε για το Backup Space Online; για περισσότερα σχετικά με το πώς να απαντήσετε σε αυτό.

Όλα αυτά είπαν βεβαίως ότι αυτές οι εταιρείες ελπίζουν ότι είστε και οι δύο ικανοποιημένοι από την υπηρεσία που παίρνετε με το ελεύθερο σχέδιο και ότι σε κάποιο σημείο αποφασίζετε να αγοράσετε περισσότερο χώρο, αλλά αυτό δεν τους κάνει ελεύθερες δοκιμές.

Ακολουθούν μερικές ακόμα ερωτήσεις που μου ζητούνται συχνά κατά την αναζήτηση της σωστής υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: