Η Roku ανακοινώνει το πακέτο ροής μοντέλου 3600R

Ο Roku ήταν πάντα στο προσκήνιο της τρέλας διαδικτυακής ροής, η οποία περιλαμβάνει την πρωτοπορία στην έννοια Streaming Stick το 2012 . Από τότε, αρκετοί ανταγωνιστές έχουν συμμετάσχει, συμπεριλαμβανομένου του Google Chromecast , και του Amazon Fire TV Stick .

Ωστόσο, για το 2016, φαίνεται ότι η Roku ανέβασε το ante με την πιο πρόσφατη έκδοση του Stick Roku (Model 3600R).

Εισαγωγή στο μοντέλο Roku 3600R

Πρώτα, υπάρχει το υλικό. Το ροκ μοντέλο Roku Model 3600R διαθέτει το ίδιο συμπαγές, λίγο μεγαλύτερο από μια τυπική μονάδα flash USB, plug-in μορφή των προκατόχων του. Το σύνολο της συσκευής είναι μόνο μέτρα .5 x 3.3 x .8 ίντσες, και ζυγίζει μόνο λίγο περισσότερο από 1/2 ουγκιά.

Το Streaming Stick 3600R είναι επίσης το μόνο διαθέσιμο (από την αρχική ημερομηνία δημοσίευσης αυτού του άρθρου) που διαθέτει ενσωματωμένο επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα για τη διευκόλυνση της ταχύτερης πλοήγησης μενού και λειτουργιών, καθώς και για πιο αποτελεσματική πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Το Streaming Stick έρχεται επίσης με ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο που παρέχεται - κατά ειρωνικό τρόπο, το τηλεχειριστήριο είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερο από το Streaming Stick!

βίντεο

Η υποστήριξη βίντεο περιλαμβάνει τη δυνατότητα ροής και εξόδου 720p και 1080p (χωρίς δυνατότητα ροής 4K ή έξοδο - η οποία είναι μια μικρή απογοήτευση)

Ήχος

Η υποστήριξη ήχου περιλαμβάνει συμβατότητα με το ψηφιακό στερεοφωνικό, καθώς και τη μετάδοση Dolby Digital Plus και DTS Digital Surround (εξαρτώμενη από το περιεχόμενο) που η τηλεόραση μπορεί να περάσει σε δέκτη οικιακού κινηματογράφου μέσω των επιλογών σύνδεσης ψηφιακού οπτικού ή HDMI καναλιού επιστροφής καναλιού για περαιτέρω αποκωδικοποίηση (συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης της τηλεόρασης για να δείτε αν αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες σε εσάς).

Συνδεσιμότητα

Για σύνδεση στο διαδίκτυο, είναι ενσωματωμένο το αναβαθμισμένο Wifi διπλής ζώνης.

Για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο που είναι προσβάσιμο από το Streaming Stick, όλες οι ανάγκες της τηλεόρασής σας είναι μια θύρα HDMI - και, για την τροφοδοσία, εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει επίσης μια διαθέσιμη θύρα USB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρεχόμενο προσαρμογέα .

Η εφαρμογή για κινητά

Η Roku παρέχει επίσης μια εφαρμογή για κινητά για iOS και συσκευές Android που παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η εφαρμογή για κινητά προσφέρει τώρα τη δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης καθώς και την αναπαραγωγή διαφόρων κατηγοριών μενού που αποτελούν μέρος του συστήματος μενού Roku TV OS7.1, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τους παίκτες Roku απευθείας από τη συμβατή κινητή συσκευή σας.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας για να στείλετε τα εγγεγραμμένα βίντεο, τις φωτογραφίες και τη μουσική στο σπίτι, καθώς και το περιεχόμενο Netflix και YouTube στο ραβδί συνεχούς ροής και να τα δείτε στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Προσωπική ακρόαση και υποστήριξη Bluetooth

Ένα άλλο πρακτικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας συμβατά iOS ή ηχεία ή ακουστικά της συσκευής Android (καθώς και πολλά ακουστικά και ηχεία Bluetooth ) για να ακούσετε τον ήχο που προέρχεται από το stick Roku Streaming, το οποίο είναι ιδανικό για ιδιωτική ή αργά τη νύχτα τηλεόραση προβολή.

Roku OS7.1 Λειτουργικό σύστημα

Χαρακτηριστικά του OS7.1 του Roku περιλαμβάνουν μια δυνατότητα αναζήτησης και ανακάλυψης που δείχνει ποια προγράμματα και ταινίες είναι διαθέσιμα, καθώς και μια λειτουργία "που έρχεται σύντομα" που θα σας υπενθυμίσει πότε θα είναι διαθέσιμα. Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτη στις επιθυμητές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες και να τις τοποθετήσετε σε μια κατηγορία "Η ροή μου".

Μια άλλη δυνατότητα του OS7.1 είναι η δυνατότητα να πάρετε το ροκ stick σας που ταξιδεύετε και να το χρησιμοποιήσετε σε ένα ξενοδοχείο, στο σπίτι κάποιου άλλου ή ακόμα και σε ένα δωμάτιο dorm. Χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο, tablet, φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή, απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Roku, ακολουθήστε τις οδηγίες και όλοι είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Roku και τον λογαριασμό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Η πλατφόρμα Roku παρέχει πρόσβαση (ανάλογα με την τοποθεσία) σε πάνω από 3.000 διαδικτυακά κανάλια περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των οικείων (Netflix, Hulu και Amazon) καθώς και πιο στενά καναλιών (NASA TV, CNET και TED) , πολλά αθλητικά, μουσικά και ακόμη και διεθνή κανάλια - Ελέγξτε τη λίστα που ενημερώνεται περιοδικά.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αν και ορισμένα κανάλια διαδικτύου είναι δωρεάν, πολλοί απαιτούν είτε μηνιαία συνδρομή είτε συνδρομή αμοιβής ανά προβολή. Με άλλα λόγια, το κουτί Roku και η πλατφόρμα παρέχουν πρόσβαση σε διαθέσιμες υπηρεσίες streaming μέσω διαδικτύου, αυτό που παρακολουθείτε και θέλετε να πληρώσετε πέρα ​​από αυτό εξαρτάται από εσάς.

Η αρχική προτεινόμενη τιμή για το Roku Streaming Stick είναι $ 49.99 Επίσημη Σελίδα Προϊόντος - Αγοράστε από την Amazon

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 05/25/2016: Χέρια σε πλήρη αναθεώρηση του ροκ 3600R Stick

Η πλατφόρμα Roku παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να προσθέτουν δυνατότητες ροής πολυμέσων σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό ή βίντεο προβολέα (ανάλογα με το μοντέλο Roku που επιλέγετε).

Για λεπτομέρειες σχετικά με άλλες καταχωρίσεις στην γραμμή προϊόντων της Roku που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, διαβάστε τις προηγούμενες αναφορές μου: Roku αναγγέλλει αναβαθμισμένες Roku 2 και 3 κουτιά για το 2015 και το Roku 4 4K Ultra HD Media Streamer Profiled .

Εκτός από τις αυτόνομες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων συνεχούς ροής, η Roku συνεργάζεται με αρκετούς τηλεοπτικούς κατασκευαστές, όπως το Best Buy Insignia, το Sharp , το Haier και το TCL, για να ενσωματώσει το λειτουργικό σύστημα Roku απευθείας σε επιλεγμένες τηλεοράσεις.

Η Roku συνεργάζεται επίσης με το Best Buy / Insignia σε μια τηλεόραση Roku με δυνατότητες ροής 4K.

Ελέγξτε μια σύγκριση χαρακτηριστικών όλων των διαθέσιμων παικτών Roku

Αρχικό άρθρο Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/05/2016 - Robert Silva