Ζωντανή Παρακολούθηση Πτήσεων: Έξι τρόποι μπορείτε να παρακολουθήσετε μια πτήση σε απευθείας σύνδεση

Η δυνατότητα παρακολούθησης ενός αεροπλάνου καθώς ταξιδεύει οπουδήποτε στον κόσμο είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο. Οι παρακάτω επτά ιστότοποι θα σας βοηθήσουν να δείτε τις αφίξεις και αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο στο τοπικό σας αεροδρόμιο, να λάβετε πληροφορίες σχετικά με πιθανές καθυστερήσεις, να παρακολουθήσετε τις καιρικές συνθήκες και τις τοπικές συνθήκες, να βρείτε ευκαιρίες στάθμευσης και πολλά άλλα.

FlightView

Το FlightView σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πτήσεις με αεροπορική εταιρεία, κωδικό αερομεταφορέα, αριθμό πτήσης και με την πόλη. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια γρήγορη απεικόνιση των καθεστώτων αναχώρησης από όλα τα μεγάλα αεροδρόμια των ΗΠΑ και του Καναδά, τον καιρό που επηρεάζει συγκεκριμένες πτήσεις και πληροφορίες ζωντανών πτήσεων κατά την πτήση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το FlightView για να πάρετε μια ιδέα για το τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο που ενδεχομένως θα φτάσετε ή θα αναχωρήσετε, όπως ο καιρός, ο χώρος στάθμευσης και πιθανές καθυστερήσεις.

FlightArrivals

FlightArrivals είναι το μαχαίρι ελβετικού στρατού των online ιχνηλατών πτήσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα FlightArrivals για αναζήτηση τόσο εμπορικών όσο και γενικών πληροφοριών πτήσης, για πτήσεις που φθάνουν σε συγκεκριμένα αεροδρόμια, πτήσεις μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αερολιμένων, καθυστερήσεις αεροδρομίων, χάρτες αεροδρομίων, χάρτες διαδρομών για επιλεγμένα αεροδρόμια, χάρτες καθισμάτων, πληροφορίες για τις αεροπορικές εταιρείες, διάφορες στατιστικές για πτήσεις και πολλά άλλα. Πληροφορίες πτήσης, κατάσταση πτήσης, χάρτες πτήσεων, χάρτες καθισμάτων, πληροφορίες αεροσκαφών και γκαλερί εικόνων διατίθενται εδώ.

FlightStats

Παρακολουθήστε πτήσεις από όλο τον κόσμο με το FlightStats, μια πολύ χρήσιμη τοποθεσία, η οποία εκτός από τις πληροφορίες πτήσεων προσφέρει προσαρμοσμένες επικαλύψεις χαρτών, ραντάρ και πληροφορίες για το αεροδρόμιο. Μπορείτε να παρακολουθείτε πτήσεις σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τυχαίες πτήσεις.

FlightRadar24

Το FlightRadar24 είναι ένας εντελώς συναρπαστικός ιστότοπος που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανή εναέρια κυκλοφορία σε έναν χάρτη. Απλώς κάντε κλικ σε ένα από τα μικρά εικονίδια αεροσκαφών και θα λάβετε ενημερωμένες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο: σημάδια κλήσης, υψόμετρο, σημείο προέλευσης, προορισμό, ταχύτητα, αεροπορική εταιρεία κλπ. Δείτε πώς συλλέγουν τα δεδομένα τους: "Η πλειοψηφία των τα δεδομένα που εμφανίζονται στο Flightradar24.com και στις εφαρμογές μας συγκεντρώνονται μέσω ενός δικτύου 7000 δεκτών ADS-B σε όλο τον κόσμο.Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για να λαμβάνουμε πληροφορίες πτήσης από αεροσκάφη ονομάζεται ADS-B. Σχεδόν το 60% όλων των επιβατικών αεροσκαφών γύρω από είναι εξοπλισμένα με πομποδέκτη ADS-B. Επιπλέον των δεδομένων ADS-B, εμφανίζονται επίσης δεδομένα από την Federal Aviation Administration (FAA), τα οποία παρέχουν πλήρη κάλυψη του εναέριου χώρου πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. καθυστερεί ελαφρώς (έως 5 λεπτά) λόγω των κανονισμών της FAA. "

FlightAware

Χρησιμοποιήστε το FlightAware για να παρακολουθείτε πτήσεις αεροπορικών εταιρειών με όνομα αεροπορικής εταιρείας, αριθμό πτήσης, προορισμό ή σημείο προέλευσης. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα κινούμενο χάρτη πτήσης σε πραγματικό χρόνο, μια συγκεκριμένη δραστηριότητα αναχώρησης και άφιξης αεροδρομίου ή να δείτε ποια είναι η μεγάλη ποικιλία αερομεταφορέων / φορέων στόλου. Περισσότερα για αυτήν την υπηρεσία: "Το FlightAware παρέχει επί του παρόντος ιδιωτική πτήση αεροπορίας σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ωκεανία, καθώς και παγκόσμιες λύσεις για αεροσκάφη με ADS-B ή δορυφορικό / VHF ARINC, Garmin, Honeywell GDC, Satcom Direct, SITA και UVdatalink.Το FlightAware συνεχίζει επίσης να ηγείται της βιομηχανίας στην ελεύθερη παγκόσμια αεροπορική πτήση παρακολούθησης και την κατάσταση των αεροδρομίων για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με αεροπλάνο.

Google

Αν έχετε τον αριθμό καταδίωξης και την αεροπορική εταιρεία της πτήσης που σας ενδιαφέρει, μπορείτε απλά να εισάγετε αυτές τις πληροφορίες στην Google και θα λάβετε μια γρήγορη ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση πτήσης, την άφιξη της πτήσης, την προέλευση της πτήσης θα πάει, καθώς και πληροφορίες τερματικού και πύλης.