Μάθετε περισσότερα για τον επεξεργαστή κειμένου του Edit Komodo

Ο αγαπημένος μου επεξεργαστής κειμένου

Το Komodo Edit, του οποίου η τελευταία έκδοση είναι 9.3.2, είναι ένας από τους αγαπημένους μου συντάκτες. Το χρησιμοποιώ για την επεξεργασία HTML, XML και αρχείων κειμένου και το χρησιμοποιώ συνεχώς. Περιλαμβάνει μια σειρά εξαιρετικών χαρακτηριστικών για την ανάπτυξη HTML και CSS (υποστηρίζει και τα HTML5 και CSS3). Επιπλέον, υπάρχουν πολλές μεγάλες επεκτάσεις διαθέσιμες για προσθήκη σε γλώσσες καθώς και άλλες λειτουργίες (όπως ειδικοί χαρακτήρες).

Ομολογουμένως, το Komodo Edit δεν είναι ο καλύτερος διαθέσιμος επεξεργαστής HTML στην αγορά, αλλά αν δεν φοβάσαι να δημιουργείς σελίδες σε HTML ή αν χρησιμοποιείς XML, απλά δεν μπορείς να κτυπήσεις την τιμή (δεν υπάρχει τίποτα, είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ Λήψη). Λάβετε υπόψη ότι το Komodo Edit είναι ο οδηγός απώλειας για το ActiveState.

Θα προτιμούσαν να αγοράσετε το πλήρες IDE τους, και για το σκοπό αυτό η IDE του Komodo και η ιστοσελίδα τους μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη για να βρείτε την ελεύθερη έκδοση του Komodo Edit. Αν κάνετε προγραμματισμό ανάπτυξης ιστού ή ανάπτυξη εφαρμογών ιστού, τότε θα πρέπει να εξετάσετε την αγορά του IDE, καθώς διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για αυτά τα περιβάλλοντα ανάπτυξης και τις ανάγκες.

Ενώ η πολλαπλή ευελιξία προγραμματισμού της Komodo Edit καθιστά μια πολύ συναρπαστική επιλογή για πολλούς προγραμματιστές, δεν είναι κατάλληλη για τους σχεδιαστές, τις μικρές επιχειρήσεις ή τους αρχάριους, ειδικά αν ψάχνουν για ένα περιβάλλον WYSIWYG όπου μπορούν να δημιουργήσουν ιστοσελίδα ευκολότερα και σε μια πιο οπτική φύση. Το Komodo Edit περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη για FTP, FTP, SFTP και SCP, εξαλείφοντας την ανάγκη να στραφείτε σε μια ξεχωριστή εφαρμογή αποκλειστικά για να χειριστείτε μεταφορτώσεις αρχείων.

Αγορά-στόχοι: Επαγγελματικοί προγραμματιστές ιστού ή προγραμματιστές XML

Περιγραφή

Οι επαγγελματίες

Τα μειονεκτήματα

Αυτό το προϊόν εξετάστηκε χρησιμοποιώντας πληροφορίες που βρέθηκαν στον ιστότοπό του. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.