Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του @import και του συνδέσμου για το CSS;

Αν έχετε ρίξει μια ματιά στον ιστό και έχετε δει τον κώδικα διαφόρων ιστοσελίδων, ένα πράγμα που ίσως έχετε παρατηρήσει είναι ότι διαφορετικοί ιστότοποι περιλαμβάνουν τα εξωτερικά αρχεία CSS με διαφορετικούς τρόπους - είτε χρησιμοποιώντας την προσέγγιση @import είτε συνδέοντας το CSS αρχείο. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του @import και του συνδέσμου για το CSS και πώς να αποφασίσετε ποια είναι καλύτερη για εσάς; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ!

Η διαφορά μεταξύ & # 64; εισαγωγής και & lt; link & gt;

Πριν αποφασίσετε ποια μέθοδο θα χρησιμοποιήσετε για να συμπεριλάβετε τα φύλλα στυλ σας, θα πρέπει να κατανοήσετε ποιες μέθοδοι προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν.

- Η σύνδεση είναι η πρώτη μέθοδος για την ενσωμάτωση ενός εξωτερικού φύλλου στυλ στις ιστοσελίδες σας. Σκοπός είναι η σύνδεση της ιστοσελίδας σας με το φύλλο στυλ. Προστίθεται στο του εγγράφου HTML όπως αυτό:

@import - Η εισαγωγή σάς επιτρέπει να εισάγετε ένα φύλλο στυλ σε ένα άλλο. Αυτό είναι ελαφρώς διαφορετικό από το σενάριο σύνδεσης, επειδή μπορείτε να εισάγετε φύλλα στυλ μέσα σε ένα συνδεδεμένο φύλλο στυλ. Εάν συμπεριλάβετε ένα @import στο κεφάλι του εγγράφου HTML, είναι γραμμένο έτσι: