Αναθεώρηση του μαθήματος εκπαίδευσης Sandvox: Χαρακτηριστικά 19 κεφάλαια

Εκπαίδευση βίντεο από το λογισμικό Karelia

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Το λογισμικό Karelia, κατασκευαστές του Sandvox, μια δημοφιλής εφαρμογή σχεδιασμού ιστοσελίδων που έλαβε ένα μπράβο στις εβδομαδιαίες επιλογές λογισμικού, δημιούργησε ένα σύστημα εκπαίδευσης βίντεο για να βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη Sandvox.

Το Sandvox διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή σχεδιασμού WYSIWG που είναι ακριβώς το πράγμα για όσους είναι νέοι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους προηγμένους σχεδιαστές ιστοσελίδων να δουλεύουν με HTML, JavaScript, PHP και άλλες γλώσσες.

Εάν θέλετε να εξοικειωθείτε με τα βασικά του Sandvox, καθώς και με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του, το νέο εκπαιδευτικό DVD της Karelia Software εξερευνά τις δυνατότητες και τις δυνατότητες χρήσης της Sandvox για τη δημιουργία ιστότοπων.

Εκπαίδευση Sandvox: Επισκόπηση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sandvox είναι διαθέσιμο σε ένα DVD καθώς και στον ιστότοπο της Karelia. Αυτή η διπλή διαθεσιμότητα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το DVD στο σπίτι και την ιστοσελίδα όταν ταξιδεύετε. Τόσο το DVD όσο και ο ιστότοπος περιέχουν το ίδιο υλικό. η αγορά του μαθήματος κατάρτισης σας παρέχει τόσο το DVD όσο και την πρόσβαση στην εκπαίδευση στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 19 κεφάλαια. Κάθε κεφάλαιο περιέχει ένα βίντεο από εκπομπές σε συγκεκριμένο θέμα του συγκεκριμένου κεφαλαίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sandvox χωρίζεται σε πέντε τμήματα:

Τα βασικά:

Στοιχεία σελίδας:

Προχωράω:

Δημοσίευση:

Προηγμένες λειτουργίες:

Το DVD περιλαμβάνει τα video tutorials σε τρία διαφορετικά μεγέθη βίντεο: Full (1024x768), Κανονικό (640x480) και iPhone (480x360). Το μέγεθος του iPhone είναι μια ωραία προσθήκη και το εκπαιδευτικό μάθημα περιλαμβάνει εύκολες οδηγίες για την αντιγραφή των βίντεο μεγέθους iPhone στην κινητή συσκευή σας. Θα βρείτε επίσης ένα αντίγραφο PDF της εκπαίδευσης στο DVD.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sandvox: Χρήση του εκπαιδευτικού προγράμματος

Κάθε ένα από τα 19 κεφάλαια είναι ένα ξεχωριστό βίντεο που περιέχει εκπομπές και φωνητικές ανακοινώσεις που καλύπτουν το θέμα του κεφαλαίου. Όπως συμβαίνει με τις εκπομπές προβολής, τα βίντεο επισημαίνουν τις περιοχές, όπως τα μενού και τα παράθυρα διαλόγου, τα οποία χρησιμοποιούνται ενεργά. Αυτό βοηθά να εστιάσετε την προσοχή σας στα συγκεκριμένα βήματα που εμπλέκονται στη διαδικασία.

Οι χρόνοι εκτέλεσης βίντεο κυμαίνονται από το χαμηλό των 2 λεπτών για το Google Analytical έως τα 12 λεπτά για να σας οδηγήσουν στη διαδικασία Code Injection. Ο συνολικός χρόνος εκτέλεσης είναι 2-½ ώρες.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sandvox αποτελείται από μεμονωμένα βίντεο. Δεν υπάρχει γενική εφαρμογή και δεν απαιτείται κανένας θεατής εκτός από αυτά που συνοδεύουν το Mac ή το φορητό προϊόν της Apple. Επειδή δεν υπάρχει εφαρμογή για τη διαχείριση του μαθήματος, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τα κεφάλαια που θέλετε να προβάλετε, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε τύπο σελιδοδείκτη ή άλλη διαδικασία για να παρακολουθείτε το δρόμο σας μέσω του σεμιναρίου. Πολλές φορές άρχισα να βλέπω ένα κεφάλαιο που είχα ήδη ολοκληρώσει.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Sandvox: Περισσότερα για το τι καλύπτεται

Η συνολική ροή του εκπαιδευτικού προγράμματος Sandvox είναι εξαιρετική. Τα τμήματα και τα κεφάλαια είναι καλά μελετημένα, με μια λογική ροή που ξεκινά από τα βασικά και δουλεύει μέχρι τις λεπτομέρειες που θα χρειαστεί να δημοσιεύσετε τον τελικό ιστότοπό σας.

Η τελική ενότητα, Advanced Features, προσανατολίζεται στους χρήστες της Sandvox Pro, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερες δυνατότητες από τους χρήστες της τυποποιημένης έκδοσης του Sandvox. Αν και ένα ωραίο μπόνους, το τμήμα Advanced Features εντυπωσίασε λίγο. Το κεφάλαιο που καλύπτει το Google Analytics είναι ιδιαίτερα σύντομο. Φυσικά, αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι η εκπαίδευση είναι προσανατολισμένη στο να σας δείξει πώς να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας για να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics, όχι πώς να αξιοποιήσετε σωστά τις πληροφορίες που σας παρέχει η Google. Παρόλα αυτά, ένα μικρό υπόβαθρο σχετικά με το είδος των πληροφοριών που μπορεί να προσφέρει η Google και γιατί θα ήταν χρήσιμη.

Θα ήθελα επίσης μια πιο δομημένη προσέγγιση στην εκπαίδευση. Κάθε κεφάλαιο βίντεο είναι λίγο πολύ αυτόνομο. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για όσους από εμάς θέλουμε να πηδήξουμε, ή που χρειάζονται μόνο βοήθεια με μερικά χαρακτηριστικά Sandvox, αλλά αν ψάχνετε για πιο εμπλεκόμενη εκπαίδευση, δεν θα το βρείτε εδώ. Προτιμώ αυτό το είδος του μαθήματος κατάρτισης για να πάρετε μια ιστοσελίδα από την ιδέα σχεδιασμού για να τελειώσει το προϊόν. Αυτό θα βοηθούσε τους νέους σχεδιαστές ιστοσελίδων, που είναι μία από τις αγορές-στόχους για το Sandvox, να κατανοήσουν ευρύτερες έννοιες και να τις εφαρμόσουν στα δικά τους σχέδια. Μπορεί ακόμη και να ωθήσει κάποιους χρήστες να αναβαθμίσουν σε Sandvox Pro, επειδή θα δουν από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα των προηγμένων λειτουργιών.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sandvox: Περιτύλιγμα

Συνολικά, μου άρεσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sandvox. Είναι ωραίο να βλέπετε προγραμματιστές λογισμικού να συνθέτουν ένα εκπαιδευτικό μάθημα που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το περιεχόμενο σε πολλές συσκευές, καθώς και στο διαδίκτυο. Θαυμάζω την ανησυχία της Καρελίας για την παροχή στους τελικούς χρήστες μεγάλης ευελιξίας, ενός χαρακτηριστικού που δεν μοιράζονται όλες οι εταιρείες.

Το περιεχόμενο του μαθήματος ήταν καλά σχεδιασμένο και παρέχει αρκετές πληροφορίες τόσο για τους χρήστες Sandvox όσο και για τους Sandvox Pro για να πάρει μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να εκτελέσετε διάφορες εργασίες με το Sandvox.

Θα ήθελα να δω κάποια μέθοδο υπολογισμού της θέσης σας στην κατάρτιση, αλλά αυτό είναι ένα μικρό παράπονο, επειδή οι περισσότεροι χρήστες πιθανότατα θα μεταπηδήσουν, καθώς θα ξαναεπισκεφτούν τα θέματα καθώς δοκιμάζουν διάφορα χαρακτηριστικά, αντί να δουν την πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος , όπως έκανα.

Όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, το Sandvox Training Course χρησιμεύει ως μια καλή εισαγωγή στο Sandvox και μια μεγάλη πηγή πληροφοριών για τους χρήστες Sandvox που χρειάζονται δείκτες για τη χρήση συγκεκριμένων χαρακτηριστικών.

Ελπίζω ότι αυτό είναι μόνο το πρώτο σε μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης Sandvox και ότι θα δούμε σύντομα περισσότερες προσφορές.

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.